reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja się wam przyznam, że kupiłam dla malutkiej sukienusię i bodziaka z motylkiem;) akurat trafiłam na wyprzedaż w H&M i nie mogłam się oprzeć... :) zdjęcia cynkę jak baterię w aparacie podładuję bo jest całkowicie padnięta :)

hihihi patrzę,że kobietki nie mogą się powstrzymać,ale ja mając już dzieci taka sama byłam,teraz pewnie też tak by było,ale większość mam więc co nieco będę kupować,jak już wiadomo kto się w brzuszku kryje,bo dla dziewczynki mam wszystko,a jak będzie synek to sukienki no nie wiem :-D

Tunnia słodkości,a te skarpetunie są najsłodsze

Tunia super zakupy:)
Miska - to tak jak u mnie - dla dziewczynki mam wsio a jak będzie chłopczyk to hmmmm na pewno trochę poszaleję,ale też będę mieć sporo (wiele po Jagodzie bo nie kupowałam jej samych rózów) no i za mc rodzi szwagierka a w styczniu siostra,obie będą miały synków więc w razie w też będę mieć sporo.....

tunia - super bodziaki ;-)

ja sie trzymam twardo, nic nie mam dla dzidzi jeszcze i dla siebie oprocz stanikow tez jeszcze nic nie kupilam i tak czekam napewno do polowkowego usg a moze i nawet jeszcze ciut dluzej :D

Tunia rzeczy cudaśne :) ja niestety się nie pochwalę bo dużo tego mam od szwagierki, wszystko po dziewczynce więc by pasowało zeby u nas tez była :)) no i dużo tych rzeczy jest więc jak narazie na poczatek kupowac pewnie nic nie bedziemy z ciuszków, jedynie ze jakies bardzo ciepłe pajacyki bo jak w marcu bedzie jeszcze zimno to trzeba bedzie :)

Ja jutro kleje focie tych komplecików co kupiłam Maluszkowi, dzisiaj już nie miałam siły. Liczyłam że dzisiaj sie potwierdzi że to synek, ale nie miałąm USG, ale w każdym razie kompleciki są jak dla chłopca.
Za to pochwale się że zakupiłam dziś te gatki SPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. XS (1822706361) - Aukcje internetowe Allegro Sie pomierzyłam i mi wyszedł rozmiar XS, najwyżej będe wymieniac. :D Jak mi przyjdą to sie Wam tutaj zaprezentuje :D

tunia - cuda te bodziaki :) :) :)

mój aparat nadal martwy :(coś nie teges z baterią :((((
też dostałam ciuszki już... od kumpeli która ma córeczkę, 2 kartony i siatkę ;) same róże i biele (sic!) także ja kupuje wszelkie kolory i przede wszystkim czerwienie :) :)

no i dla siebie zamówiłam 2 pary spodni
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI S wysyłka gratis 108 (1819046786) - Aukcje internetowe Allegro
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS S *wysyłka gratis* PRZECENA (1806442028) - Aukcje internetowe Allegro

te drugie miałam już przy Tymku i były genialne, wiec w ciemno je wzięłam :) a rurki - zobaczymy, mam nadzieje że z wysokimi butami i długą bluzką będą w miarę dobrze wyglądać ;) Jutro powinna przyjsć paczuszka:)

reklama
Do góry