reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mi dzisiaj przyszły spodnie ciążowe, wygrałam aukcje na allegro jedne za 10zł to te niższą z gumką a drugie za 25zł, są rozmiar wieksze niż teraz noszę wydawało mi się że będą dobre no ale w takim razie przydadzą sie na póżniej za miesiąc-dwa powinny byc juz idealne :)

reklama
Super te spodnie, naprawde swietne!!! No i cena! Gratuluje udanego zakupu. Ja licytowałam wczoraj spodnie, ale odpadłam jak cena przekroczyła 80zł - za uzywane jeansy to chyba sporo... Popieram dobre zdanie o happymum, ciuchy naprawde są świetne - kupiłam w sobote spodnie z materialu i naprawde czuje sie w nich super. Sa dobre na teraz, kiedy brzuch jeszcze mały, a potem tez beda w sam raz bo sie całe rozciągaja a wyglądaja bardzo elegancko. Ceny rózne, ale czasem maja promocje, ja dostałam 5% rabatu :)
Wróce jeszcze na chwile do tematu kurtek, bo to mnie jakos martwi (pośród miliona innych rzeczy które mnie teraz martwią;-)) Wypatrzyłam kurtki firmy Elpasa i bardzo mi sie podobają, np te dwie: Kurtka Rita - fiolet | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl lub Kurtka Melania | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl co sądzicie? Poluje na nie na allegro, na razie była jedna ale nie mój rozmiar... bede szukac dalej :)
Pozdrawiam i zyczę udanych zakupów :)

Lastpetunia fajne te spodnie :tak:.
Ja poluję na płaszczyk , nawet jeden jest na allegro ale na cienkiej podszewce :-( niby laska piszę że chodziła w nim w zimie ale nie wiem czy mi wystarczy , bo ja zmarzluch jestem :tak:

Aniesia fajne kurtki, ta z drugiego linku mi się bardziej podoba :tak: tylko ceny juz mniej :sorry2: ale ja na szczęście mam fajną kurtkę, w której myslę do końca ciąży pośmigać (grzybek bardzo rozkloszowany ;-))

Mini ja z Dobrusią w ciązy miałam właśnie cienki płaszczyk (z przeceny za 50 zł ;-)bawełna na podszewce bez ocieplenia) i sie super sprawdził - w większe mrozy zakładałam po prostu cieplejszy sweter i dawałam radę ;-)

Mata to może jednak się skuszę , bo w sumie ten płaszczyk jest wełniany to może być cieplejszy nawet niż bawełniany ... Nie jest typowo ciążowy ale właśnie grzybek i kobita mówiła że chodziła w nim do końca ciąży :tak:

ja też właśnie poluję na płaszczyk, wyszukałam jeden na allegro również dziewczyna pisze że przechodziła w nim jesien zimę ale własnie również jestem zmarzluchem i nie wiem czy dam radę w takim prześmigać :p

mata wstaw zdjęcie swojego płaszczyka bo chciałabym zobaczyć jaki masz :)))

reklama
Do góry