reklama
Super te spodnie, naprawde swietne!!! No i cena! Gratuluje udanego zakupu. Ja licytowałam wczoraj spodnie, ale odpadłam jak cena przekroczyła 80zł - za uzywane jeansy to chyba sporo... Popieram dobre zdanie o happymum, ciuchy naprawde są świetne - kupiłam w sobote spodnie z materialu i naprawde czuje sie w nich super. Sa dobre na teraz, kiedy brzuch jeszcze mały, a potem tez beda w sam raz bo sie całe rozciągaja a wyglądaja bardzo elegancko. Ceny rózne, ale czasem maja promocje, ja dostałam 5% rabatu
Wróce jeszcze na chwile do tematu kurtek, bo to mnie jakos martwi (pośród miliona innych rzeczy które mnie teraz martwią;-)) Wypatrzyłam kurtki firmy Elpasa i bardzo mi sie podobają, np te dwie: Kurtka Rita - fiolet | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl lub Kurtka Melania | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl co sądzicie? Poluje na nie na allegro, na razie była jedna ale nie mój rozmiar... bede szukac dalej
Pozdrawiam i zyczę udanych zakupów
Wróce jeszcze na chwile do tematu kurtek, bo to mnie jakos martwi (pośród miliona innych rzeczy które mnie teraz martwią;-)) Wypatrzyłam kurtki firmy Elpasa i bardzo mi sie podobają, np te dwie: Kurtka Rita - fiolet | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl lub Kurtka Melania | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl co sądzicie? Poluje na nie na allegro, na razie była jedna ale nie mój rozmiar... bede szukac dalej
Pozdrawiam i zyczę udanych zakupów
Kasiurek1983
Fanka BB :)
zgadam sie ;]Lastpetunia fajne te spodnie .
mata-kow
mama do kwadratu :)
Aniesia fajne kurtki, ta z drugiego linku mi się bardziej podoba tylko ceny juz mniej ale ja na szczęście mam fajną kurtkę, w której myslę do końca ciąży pośmigać (grzybek bardzo rozkloszowany ;-))
Mini ja z Dobrusią w ciązy miałam właśnie cienki płaszczyk (z przeceny za 50 zł ;-)bawełna na podszewce bez ocieplenia) i sie super sprawdził - w większe mrozy zakładałam po prostu cieplejszy sweter i dawałam radę ;-)
Mini ja z Dobrusią w ciązy miałam właśnie cienki płaszczyk (z przeceny za 50 zł ;-)bawełna na podszewce bez ocieplenia) i sie super sprawdził - w większe mrozy zakładałam po prostu cieplejszy sweter i dawałam radę ;-)
lastpetunia
ja też właśnie poluję na płaszczyk, wyszukałam jeden na allegro również dziewczyna pisze że przechodziła w nim jesien zimę ale własnie również jestem zmarzluchem i nie wiem czy dam radę w takim prześmigać
mata wstaw zdjęcie swojego płaszczyka bo chciałabym zobaczyć jaki masz ))
mata wstaw zdjęcie swojego płaszczyka bo chciałabym zobaczyć jaki masz ))
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lastpetunia może polujemy na ten sam
padłam
a fotkę płaszcza jutro zrobię, bo jest czarny i teraz niewiele by wyszło ze zdjęcia ;-) chyba, że znajdę na necie podobny ;-)
reklama
lastpetunia
Mini tylko że ty to chudzina jesteś z tego co pamiętam tak??? Ja znalazłam jeden czarny a drugi niebieski-kobaltowy i właśnie myśle nad którymś aaa i rozm tych płaszczyków jest LLastpetunia może polujemy na ten sam
Podziel się: