reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mi dzisiaj przyszły spodnie ciążowe, wygrałam aukcje na allegro jedne za 10zł to te niższą z gumką a drugie za 25zł, są rozmiar wieksze niż teraz noszę wydawało mi się że będą dobre no ale w takim razie przydadzą sie na póżniej za miesiąc-dwa powinny byc juz idealne :)

reklama
Super te spodnie, naprawde swietne!!! No i cena! Gratuluje udanego zakupu. Ja licytowałam wczoraj spodnie, ale odpadłam jak cena przekroczyła 80zł - za uzywane jeansy to chyba sporo... Popieram dobre zdanie o happymum, ciuchy naprawde są świetne - kupiłam w sobote spodnie z materialu i naprawde czuje sie w nich super. Sa dobre na teraz, kiedy brzuch jeszcze mały, a potem tez beda w sam raz bo sie całe rozciągaja a wyglądaja bardzo elegancko. Ceny rózne, ale czasem maja promocje, ja dostałam 5% rabatu :)
Wróce jeszcze na chwile do tematu kurtek, bo to mnie jakos martwi (pośród miliona innych rzeczy które mnie teraz martwią;-)) Wypatrzyłam kurtki firmy Elpasa i bardzo mi sie podobają, np te dwie: Kurtka Rita - fiolet | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl lub Kurtka Melania | Kurtki i płaszcze | Sesile.pl co sądzicie? Poluje na nie na allegro, na razie była jedna ale nie mój rozmiar... bede szukac dalej :)
Pozdrawiam i zyczę udanych zakupów :)

Lastpetunia fajne te spodnie :tak:.
Ja poluję na płaszczyk , nawet jeden jest na allegro ale na cienkiej podszewce :-( niby laska piszę że chodziła w nim w zimie ale nie wiem czy mi wystarczy , bo ja zmarzluch jestem :tak:

Aniesia fajne kurtki, ta z drugiego linku mi się bardziej podoba :tak: tylko ceny juz mniej :sorry2: ale ja na szczęście mam fajną kurtkę, w której myslę do końca ciąży pośmigać (grzybek bardzo rozkloszowany ;-))

Mini ja z Dobrusią w ciązy miałam właśnie cienki płaszczyk (z przeceny za 50 zł ;-)bawełna na podszewce bez ocieplenia) i sie super sprawdził - w większe mrozy zakładałam po prostu cieplejszy sweter i dawałam radę ;-)

Mata to może jednak się skuszę , bo w sumie ten płaszczyk jest wełniany to może być cieplejszy nawet niż bawełniany ... Nie jest typowo ciążowy ale właśnie grzybek i kobita mówiła że chodziła w nim do końca ciąży :tak:

ja też właśnie poluję na płaszczyk, wyszukałam jeden na allegro również dziewczyna pisze że przechodziła w nim jesien zimę ale własnie również jestem zmarzluchem i nie wiem czy dam radę w takim prześmigać :p

mata wstaw zdjęcie swojego płaszczyka bo chciałabym zobaczyć jaki masz :)))

reklama
Do góry