reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

A ja dzisiaj zaszalalam kupiłam w HAPPY MUM dwie sukienki, bluzkę i jeansy i narzeszcie nie bedzie mnie nic cisnac, jakosciwo super, maja tez sklep on line wiec nie wiem czy jeszcze nie kupić dzianinowej szarej sukienki :-D :-D :-D
A i jeżdżę dorwalam fajne rude kozaki na zimę z polskiej firmy wojas, teraz padam ze zmęczenia, ale humor tysiąc razy lepszy, no i muszę pochwalić męża bo mi dzielnie towarzyszył

reklama
kurcze ale Wam zazdroszczę tych zakupów.... ja mam z 1wszej ciąży 2 pary jeansów,sukienkę dzianinową, legginsy i sukienkę jeansową..i tyle... tą ciążę też chciałabym jakoś przeżyć bez większych kosztów,bo na pół roku szkoda mi kasy żeby się obkupić jakoś mega.. wczoraj dostałam trochę rzeczy ciążowych od kumpeli, w pt kupiłam sobie dwie bluzki i na razie tyle hehe(jedną w promocji w Smykach,kupiłam za 19,99 a przed promocją byłą 99,99):-). Podejrzewam,że jeszcze pare bluzek będę musiała dokupić ale to wyjdzie w praniu;-) a tak to przepękam w dresach na co dzień i mam nadzieję,że teraz nie przytyję aż tyle i szybciej schudnę hehe (marzycielka,co?)

Aadka obejrzałam katalog on-line z HAPPY MUMi szczerze mówiąc te zdjęcia mnie załamały - same chude laski z "piłką" z przodu; niestety ja się nie kwalifikuję :wściekła/y:

Aadka obejrzałam katalog on-line z HAPPY MUMi szczerze mówiąc te zdjęcia mnie załamały - same chude laski z "piłką" z przodu; niestety ja się nie kwalifikuję :wściekła/y:

To ja ci powiem jak jest z tymi ciuchami - to, ze chude modelki w katalogu to się nie przejmuj, ciuchy są szyte w czterech rozmiarach i tak sprytnie, aby ukryć to i owo i do tego aby brzuszek mógł rosnąć, wiec bez obaw i cenowo nie ma tragedii od 50-150zl, no ale ze 150zl to już jest fajna sukienusia, i wszystko z miłych materiałów dobrej jakości, warto przejść się do sklepu, ja byłam mile zaskoczona.

heloł :) a ja w sobote tez bylam na zakupach i kupialam sobie na wyprzedazy koszule za 20 zł - taka przez glowe wkladana niby normalana ale rozmiarowke jakas wieksza mieli i jes luzna wiec na spokojnie brzuszek sie zmiesci jak urosnie bo i kupilam sobie taka swetrowa tunike w kolorze brudny roz taka dluzsza dopasowana niby ale bez przesady wiec jak brzusio bedzie rosl to bedzie mu cielpo :)
i dokonalismy pierwszego zakupu dla dzidzi :) kupilam kocyk zółciutki z zielona lamowka z truskawa na srodku ;) ohh juz nie moge sie powstrzyamc od zakupow

reklama
to ja też się pochwalę - kupiłam sobie na allegro 2 pasy ciążowe (1 chcę wszyć do spódnicy) i spódniczkę ciążową...
Aadka musiałabym jechać do Kielc do tego sklepu, jak lekarz pozwoli to się wybiorę w taka podróż

Do góry