reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

A ja dzisiaj zaszalalam kupiłam w HAPPY MUM dwie sukienki, bluzkę i jeansy i narzeszcie nie bedzie mnie nic cisnac, jakosciwo super, maja tez sklep on line wiec nie wiem czy jeszcze nie kupić dzianinowej szarej sukienki :-D :-D :-D
A i jeżdżę dorwalam fajne rude kozaki na zimę z polskiej firmy wojas, teraz padam ze zmęczenia, ale humor tysiąc razy lepszy, no i muszę pochwalić męża bo mi dzielnie towarzyszył

reklama
kurcze ale Wam zazdroszczę tych zakupów.... ja mam z 1wszej ciąży 2 pary jeansów,sukienkę dzianinową, legginsy i sukienkę jeansową..i tyle... tą ciążę też chciałabym jakoś przeżyć bez większych kosztów,bo na pół roku szkoda mi kasy żeby się obkupić jakoś mega.. wczoraj dostałam trochę rzeczy ciążowych od kumpeli, w pt kupiłam sobie dwie bluzki i na razie tyle hehe(jedną w promocji w Smykach,kupiłam za 19,99 a przed promocją byłą 99,99):-). Podejrzewam,że jeszcze pare bluzek będę musiała dokupić ale to wyjdzie w praniu;-) a tak to przepękam w dresach na co dzień i mam nadzieję,że teraz nie przytyję aż tyle i szybciej schudnę hehe (marzycielka,co?)

Aadka obejrzałam katalog on-line z HAPPY MUMi szczerze mówiąc te zdjęcia mnie załamały - same chude laski z "piłką" z przodu; niestety ja się nie kwalifikuję :wściekła/y:

Aadka obejrzałam katalog on-line z HAPPY MUMi szczerze mówiąc te zdjęcia mnie załamały - same chude laski z "piłką" z przodu; niestety ja się nie kwalifikuję :wściekła/y:

To ja ci powiem jak jest z tymi ciuchami - to, ze chude modelki w katalogu to się nie przejmuj, ciuchy są szyte w czterech rozmiarach i tak sprytnie, aby ukryć to i owo i do tego aby brzuszek mógł rosnąć, wiec bez obaw i cenowo nie ma tragedii od 50-150zl, no ale ze 150zl to już jest fajna sukienusia, i wszystko z miłych materiałów dobrej jakości, warto przejść się do sklepu, ja byłam mile zaskoczona.

heloł :) a ja w sobote tez bylam na zakupach i kupialam sobie na wyprzedazy koszule za 20 zł - taka przez glowe wkladana niby normalana ale rozmiarowke jakas wieksza mieli i jes luzna wiec na spokojnie brzuszek sie zmiesci jak urosnie bo i kupilam sobie taka swetrowa tunike w kolorze brudny roz taka dluzsza dopasowana niby ale bez przesady wiec jak brzusio bedzie rosl to bedzie mu cielpo :)
i dokonalismy pierwszego zakupu dla dzidzi :) kupilam kocyk zółciutki z zielona lamowka z truskawa na srodku ;) ohh juz nie moge sie powstrzyamc od zakupow

reklama
to ja też się pochwalę - kupiłam sobie na allegro 2 pasy ciążowe (1 chcę wszyć do spódnicy) i spódniczkę ciążową...
Aadka musiałabym jechać do Kielc do tego sklepu, jak lekarz pozwoli to się wybiorę w taka podróż

Do góry