reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

super zakupy dziewczyny :happy:
ja mam pytanko czy któraś mogłaby polecić jakieś legginsy z allegro? jeśli pamiętacie sprzedawcę bo wiem że kiedyś dziewczyny kupowały ale nie mogę się dokopać albo aukcje już zarchiwizowane

reklama
Ewstra fajowe to pieluchy ale powiedz mi do czego one?
Tzn wiesz to są jako wielorazówki, zamiast takich zwykłych tetrówek czy jak ?
Podaj raz jeszcze linka do tych pieluch

atomowka to jest jak pampek tylko nie wywalasz do smieci i tym samym nie produkujesz tony smieciu , ktore sie rozkladaja latami.tutaj znalazlam na allegro Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. natomiast dla wlasnej ciekawosci mozesz pocztytac w internecie wystarczy za googlowac. Moze na sam poczatek wydawac sie tez sporym wydatkiem ale taka pieluche masz przez caly okres pieluchowania i w przyszlosci jesli bedziesz miec jeszcze jedno dziecko to wyciagasz z szafy:) Plusow jest masa poczytaj.

Mata przytaszczyłąm gondolkę od tej sąsiadki - niby obok łóżka się nie zmieści ale jak się zamontuje jakąś półkę między łóżkiem a ścianą to w takiej gondolce można śmiało dziecko trzymać :tak:
Dzięki za pomysł :-)

atamowka ty chyba jestes z warszawy to na nowym swiecie chyba nr20 jest sklep pieluszkarnia mozesz pomacac i obsluga odpowie ci na pytania i oczywiscie w necie kupisz ciut taniej niz u nich

Ewstra dzięki popatrzę, bo jakoś waham się co do papmersów
Chciałam na zwykłych tetrach trzymać małego ale pewnie mi sie odechce

ja tam planuję jak ze starszą - pieluchy pampresy jednorazowe - w razie jakichkolwiek zmian "dupkowych" (hehe w sensie odparzeń) od razu kilka dni na tetrze i tyle. Chyba jestem wygodnicka czy cuś:cool2:

Ja mialam dla Baryka dwie super dobre wielorazowki i odechcialo mi sie po pierwszych 20 minutach, trzeba miec ich okolo 6 na dzien lub wiecej - i odrazu uprac po 1siusiu i kupie a to za malo zeby nastawic cala pralke na 1,5-2h- wiec najlepiej miec 20-25 ich i wtedy moze wyrobia dwa, trzy dni -ale to nie jest oszczednosc ani ekologia bo pralka non stop pierze po 2h! A tetry nie umialam nigdy zawinac -nie wiem jak to sie robi:)

reklama
No ale to sprawa wprawy i dyskusji- kazdy lubi co innego. Ja tylko nie wiem jak to sie robi z 2-4 pieluchami bo w koncu te pieluchy cholernie drogie i jakos matki daja rade z mala iloscia.

Do góry