reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
ewstra fajne pieluchy
my bedziemy tylko na 'pampersach'
my bedziemy tylko na 'pampersach'
Ewstra
atomowka to jest jak pampek tylko nie wywalasz do smieci i tym samym nie produkujesz tony smieciu , ktore sie rozkladaja latami.tutaj znalazlam na allegro Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. natomiast dla wlasnej ciekawosci mozesz pocztytac w internecie wystarczy za googlowac. Moze na sam poczatek wydawac sie tez sporym wydatkiem ale taka pieluche masz przez caly okres pieluchowania i w przyszlosci jesli bedziesz miec jeszcze jedno dziecko to wyciagasz z szafy Plusow jest masa poczytaj.
Ewstra
atamowka ty chyba jestes z warszawy to na nowym swiecie chyba nr20 jest sklep pieluszkarnia mozesz pomacac i obsluga odpowie ci na pytania i oczywiscie w necie kupisz ciut taniej niz u nich
Ja mialam dla Baryka dwie super dobre wielorazowki i odechcialo mi sie po pierwszych 20 minutach, trzeba miec ich okolo 6 na dzien lub wiecej - i odrazu uprac po 1siusiu i kupie a to za malo zeby nastawic cala pralke na 1,5-2h- wiec najlepiej miec 20-25 ich i wtedy moze wyrobia dwa, trzy dni -ale to nie jest oszczednosc ani ekologia bo pralka non stop pierze po 2h! A tetry nie umialam nigdy zawinac -nie wiem jak to sie robi
reklama
Podziel się: