reklama
kadza
Fanka BB :)
FISHER PRICE HUSTAWKA KOŁYSKA LEŻACZEK NA PRĄD HIT (2069988622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a my takie cudo będziemy miec płynie do nas własnie no i zwykły taki bujaczek. Niewiem po co ta huśtawka ale mój sie uparł no i co ja moge, bo on mysli ze wsadzi w to dziecko i będzie spokój zobaczymy czy wogóle będzie chciała leżec w tym hehe a jak nie to go utłuke chyba (mojego M.)
Ewstra
To moje wczorajsze skarby pieluszki z ktorych jestem zadowolona oczywiscie bedzie ich jeszcze wiecej ale czekam na Tosienke, ochraniacz do lozeczka
Zobacz załącznik 432745Zobacz załącznik 432746Zobacz załącznik 432747
Zobacz załącznik 432745Zobacz załącznik 432746Zobacz załącznik 432747
Ewstra
Mini to ustrosjtwo w ktorym sie zakochalas to mi tez sie podoba -jak sie przeprowadzimy do domu bede chciala cos na dzien by miec oko w salonie na mala , a nie biegac do gory po schodach(swoja droga nianie mama)ale a tych 1 miesiacach chce czuwac.Nie wiem czy wiesz ale mozna uplowac do kosza stelarz na nogach ew takie cos co bedzie kolysalo.
Mini55
&&&&&
Ewstra ale cudne pieluszki
Chodzi o to że obok łóżka cała kołyska mi się nie zmieści więc myślę i kombinuję jak by to zrobić żeby mieć Duszkę obok siebie ...
Niby mogę ją zabrać do łóżka ale boję się co będzie jak Borys przyjdzie a jak bym taki koszyk postawiła na podłodze albo na jakimś stołku obok łóżka to może by się sprawdził taki patent
Chodzi o to że obok łóżka cała kołyska mi się nie zmieści więc myślę i kombinuję jak by to zrobić żeby mieć Duszkę obok siebie ...
Niby mogę ją zabrać do łóżka ale boję się co będzie jak Borys przyjdzie a jak bym taki koszyk postawiła na podłodze albo na jakimś stołku obok łóżka to może by się sprawdził taki patent
Ostatnia edycja:
nusia181
Mata fajny kombinezonik. Ja mam taki ecru:-)
Ivi lezaczek fajniutki i cena
Ewstra super zakupki, a pieluszki bomba:-)
Ivi lezaczek fajniutki i cena
Ewstra super zakupki, a pieluszki bomba:-)
ivi
uzależniona;) // I.2010
Mini - a takie łóżeczko rozmiaru kołyski co myśmy kupili? mierzylaś? przynajmniej bezpieczniejsze niż dziecko na podłodze albo na stołku jakimś...
Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (2095595166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nusia - właśnie, cena:-)
Ewstra - pieluszki boskie!!
Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (2095595166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nusia - właśnie, cena:-)
Ewstra - pieluszki boskie!!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ewstra super pieluszki!
Kadza znajoma ma automatyczna huśtawke dla maluszka i jest bardzo zadowolona, z tym, że ona ma bliźniaki, jednego wsadza w huśtawkę, drugiego do chusty kółkowej i po kilku minutach oba maluszki spią
Mini a jaki będziesz mieć wózek? Ja się zastanawialam nad taka kołyska co Ivi ma (moglam dostac od szwagierki) ale stwierdziłam, że za dużo rzeczy na małym metrazu by było... łóżeczko i tak będę miec blisko naszego łóżka, a w awaryjnych sytuacjach myslę wypinac gondolke i stawiac koło łózka (moja ma małe płozy do bujania). No i bardzo bym chciała uniknąc spania z maluszkiem, chcoiaz wiem, że będzie trudno, ale jak przypomnę ile się namęczyłam jak Dobrusia z nami spała... a teraz musze byc cały dzień na chodzie, bo drugi maluch do obsłużenia ;-)
Kadza znajoma ma automatyczna huśtawke dla maluszka i jest bardzo zadowolona, z tym, że ona ma bliźniaki, jednego wsadza w huśtawkę, drugiego do chusty kółkowej i po kilku minutach oba maluszki spią
Mini a jaki będziesz mieć wózek? Ja się zastanawialam nad taka kołyska co Ivi ma (moglam dostac od szwagierki) ale stwierdziłam, że za dużo rzeczy na małym metrazu by było... łóżeczko i tak będę miec blisko naszego łóżka, a w awaryjnych sytuacjach myslę wypinac gondolke i stawiac koło łózka (moja ma małe płozy do bujania). No i bardzo bym chciała uniknąc spania z maluszkiem, chcoiaz wiem, że będzie trudno, ale jak przypomnę ile się namęczyłam jak Dobrusia z nami spała... a teraz musze byc cały dzień na chodzie, bo drugi maluch do obsłużenia ;-)
reklama
Podziel się: