reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
kadza jak dzidzia nie bedzie chciala siedziec to wsadzisz w nia swojego M:-D
Ewstra pieluszki super a ochraniacz boski:-Dja swoj pokaze jak juz lozeczko rozloze:-)a nastapi to pewnie dzisiaj:-)

Mini to ustrosjtwo w ktorym sie zakochalas to mi tez sie podoba -jak sie przeprowadzimy do domu bede chciala cos na dzien by miec oko w salonie na mala , a nie biegac do gory po schodach(swoja droga nianie mama)ale a tych 1 miesiacach chce czuwac.Nie wiem czy wiesz ale mozna uplowac do kosza stelarz na nogach ew takie cos co bedzie kolysalo.

Ewstra ale cudne pieluszki :tak:

Chodzi o to że obok łóżka cała kołyska mi się nie zmieści więc myślę i kombinuję jak by to zrobić żeby mieć Duszkę obok siebie ...
Niby mogę ją zabrać do łóżka ale boję się co będzie jak Borys przyjdzie :-D a jak bym taki koszyk postawiła na podłodze albo na jakimś stołku obok łóżka to może by się sprawdził taki patent :tak:

Ostatnia edycja:
Ewstra super pieluszki!

Kadza znajoma ma automatyczna huśtawke dla maluszka i jest bardzo zadowolona, z tym, że ona ma bliźniaki, jednego wsadza w huśtawkę, drugiego do chusty kółkowej i po kilku minutach oba maluszki spią :tak:

Mini a jaki będziesz mieć wózek? Ja się zastanawialam nad taka kołyska co Ivi ma (moglam dostac od szwagierki) ale stwierdziłam, że za dużo rzeczy na małym metrazu by było... łóżeczko i tak będę miec blisko naszego łóżka, a w awaryjnych sytuacjach myslę wypinac gondolke i stawiac koło łózka (moja ma małe płozy do bujania). No i bardzo bym chciała uniknąc spania z maluszkiem, chcoiaz wiem, że będzie trudno, ale jak przypomnę ile się namęczyłam jak Dobrusia z nami spała... a teraz musze byc cały dzień na chodzie, bo drugi maluch do obsłużenia ;-)

reklama
ivi no właśnie nie wejdzie - mam tam jakieś 38 cm :confused2:

Mata a jeszcze nie wiem jaki będę mieć wózek :-D Koleżanka mówiła że mi jakiś pożyczy ale nie wiem czy ma odpinaną gondolkę - w sumie to niezły patent . Muszę się wywiedzieć :tak:

Do góry