reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Maria - szkoda że kręgosłup nie pozwala Ci nosić :( podobno super frajda.. zresztą pamiętam jak Tymek miał skoki rozwojowe to wisiał na mnie non stop i nie mogłam się ruszyć bez niego.. Teraz chcę uniknąć takiego "uziemienia" właśnie chustą :) bo nastawiam się raczej na noszenie po domu, najwyżej jak się sprawdzi to jakieś spacerki niedługie ;) zobaczymy

Ewstra - pochwal się koniecznie :)

A z leżaczka się cieszę bo zaoszczędziliśmy trochę pieniażków przynajmniej:) chustami się pochwale jak już przyjdzie ta nati którą ostatnio zamówiłam. A nad bebelulu intensywnie pracuje (właśnie na niej leżę ;) )

Ja z elastykiem chętnie bym spróbowała, ale kupować kolejnej chusty to średnio.. ale jak będzie okazja ja wypróbować to na pewno to zrobię :)

reklama
Ewstra czekam z niecierpliwością :-)

Ivi a ile dałaś za nati ?? Ja bym chętnie kupiła jeszcze jedną tkaną tylko mały rozmiar bo mam tą 5 metrową żeby M mógł też się motać i dla mnie jest zdecydowanie za duża - owijam się nią pięćset razy :-D

MaMicurina
kiedy masz babyschower ?? :-) pochwal się zakupami :tak:

Mini - za nati dałam 128zł, podobno nówka, parę razy zamotana... Okaże się jak przyjdzie :) Nati mam rozmiar M. To mi daje całkiem pokaźny zestaw chust - bebelulu S, bebelulu M i nati M.. Mam tylko nadzieje że uda mi się chustować ;)

Ivi no właśnie na chuście uzywanej chyba stanie, bo na nówki to nie do końca mnie będzie stac (chyba, że nati, bo one maja jeszcze przystepne ceny). Nati sa z reszta polecane jako pierwsze tkane bo sa miękkie. Co do chusty info to ja jakos sie odnaleźć na ogłoszeniach tam nie moge i wole allegro :sorry:

Maria juz kilkudniowe maluszki mozna wiązać pionowo brzuszek do brzuszka, tylko trzeba zrobić to bardzo dokładnie i dobrze dociągac. Nie trzeba wiązac kołysek :tak:

mnie mrozy nieco przestraszyły, że mam jedynie cienki polarkowy bez podszewki kombinezonik i udało mi się wylicytować fajny misiowy - na pewo będzie cieplej maluszkowi i w razie czego na wiosenne spacerki bez kocyka damy radę śmigać ;) ...Kombinezon MISIEK (wiosna/jesień) z H&M... (2069479375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przeglądając to co dostalismy i co wczesniej kupiłam na allegro to brakuje nam jedynie chyba skarpetek - a to chyba najsłodsze do kupowania ;-) może jeszcze kilka wyjściowych rzeczy by sie przydało, ale póki co nie będę już nic kupować, bo rodzinka spora i pewnie cos kupi jak sie maluch urodzi, a po co mi tysiące rzeczy, skoro pewnie nie zdążymy wszystkiego ubrać i będzie za małe ;-)

Ivi no to pokaźna kolekcja :-) Ja wolę używki bo są miększe a do tego nie widać nic po nich że używane bo są super jakościowe .
Ja kupiłam nową ale teraz po Borysie i po synku koleżanki jest dużo bardziej mięciutka a kolory i materiał jak nówka :tak:

Mata ale czadowy misiu :-D

mata - jest jeszcze jedna opcja:) załóż sobie konto tam, i w dziale "kupie" zaznacz że interesuje Cię pasiak nati do określonej ceny :) a wczoraj czy przedwczoraj zeszła nati oceania za 130zł.. wcześniej ta moja savanna była, jeszcze w międzyczasie ktoś jakąś ogłaszał.. sporo tego jest w każdym razie

ale fakt, że kupowanie przez allegro jest bezpieczniejsze z punktu widzenia zabezpieczenia kupującego. Tu to trochę ryzykowanie, bo sprzedaży nikt nie monituje :/

mini - a jaką masz tą tkaną?

reklama
Do góry