reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ha a ja karmilam 9 miesiecy i zurzylam 3wkladki laktacyjne bo nigdy nie mialam wiecej mleka niz dla bartka:) tylko jak za dlugo spal raz to uzylam te 3 sztuki:)
Pieluchy znow mi sie podobaja- ale teraz mysle o ubraniu w je Bartka zeby wreszcie robil na nocnik bo jemu zupelnie nie przeszkadza bieganie z kupa!

reklama
Mata ja właśnie stawiam na mieszane używanie wkładek - mam wielo i kupie sobie też jednorazówki na wyjścia albo jak mi wielorazowe się skończą :tak: I tak pewnie będę pralkę co dzień nastawiać to od razu mogę wielorazówki wrzucić :tak:

Maria to masz jak moja siostra - ja mam cycki kapki i lało mi się z nich strumieniami :-D

A no i nie przesadzajmy że pranie jest czynnością aż tak czasochłonną - załadowanie i nastawienie pralki 5 minut - wywieszenie prania - 10-15 :-D Takich pieluch się nie prasuje, nie gotuje i nie krochmali ...

Ostatnia edycja:
Absolutnie NIC miałam już nie kupować, ale jak się chwaliłam ostatnio - nic z tego nie wyszło.
No bo jak się można było oprzeć takim drobiazgom za bezcen :rolleyes:

02022012216.jpg02022012217.jpg

A taki zestawik dostałam właśnie ze Szwajcarii - rozm. 80, więc chyba bardziej na jesień/zimę (kaftanik + spodnie, body i mini pled w koszyczku). No ostatnie dwie rzeczy wykorzystam od razu ;-)

02022012218.jpg

No właśnie tym ogrodniczkom w żaden sposób się nie zdołalam oprzeć - H&M jak nóweczka (bo z lumpka wszystko) - aż kartki szukałam. No i musiały mieć coś do towarzystwa, żeby im smutno nie było :zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry