reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ha a ja karmilam 9 miesiecy i zurzylam 3wkladki laktacyjne bo nigdy nie mialam wiecej mleka niz dla bartka:) tylko jak za dlugo spal raz to uzylam te 3 sztuki:)
Pieluchy znow mi sie podobaja- ale teraz mysle o ubraniu w je Bartka zeby wreszcie robil na nocnik bo jemu zupelnie nie przeszkadza bieganie z kupa!

reklama
Mata ja właśnie stawiam na mieszane używanie wkładek - mam wielo i kupie sobie też jednorazówki na wyjścia albo jak mi wielorazowe się skończą :tak: I tak pewnie będę pralkę co dzień nastawiać to od razu mogę wielorazówki wrzucić :tak:

Maria to masz jak moja siostra - ja mam cycki kapki i lało mi się z nich strumieniami :-D

A no i nie przesadzajmy że pranie jest czynnością aż tak czasochłonną - załadowanie i nastawienie pralki 5 minut - wywieszenie prania - 10-15 :-D Takich pieluch się nie prasuje, nie gotuje i nie krochmali ...

Ostatnia edycja:
Absolutnie NIC miałam już nie kupować, ale jak się chwaliłam ostatnio - nic z tego nie wyszło.
No bo jak się można było oprzeć takim drobiazgom za bezcen :rolleyes:

02022012216.jpg02022012217.jpg

A taki zestawik dostałam właśnie ze Szwajcarii - rozm. 80, więc chyba bardziej na jesień/zimę (kaftanik + spodnie, body i mini pled w koszyczku). No ostatnie dwie rzeczy wykorzystam od razu ;-)

02022012218.jpg

No właśnie tym ogrodniczkom w żaden sposób się nie zdołalam oprzeć - H&M jak nóweczka (bo z lumpka wszystko) - aż kartki szukałam. No i musiały mieć coś do towarzystwa, żeby im smutno nie było :zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry