reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

atomówka 56 cm to pajacyk o dlugosci ok. 44 cm tak mniej wiecej maja te ktore ja mam, dzis ogladlaam porady madrej niani i w wyprawce dla noworodka polecali mniec jako minimum 5 kompletow ubrań w tym 2-3 na 56 wypowiadala sie kobitka 3 dzieci ze jej mimo 4 kg wagi to przez 3 tyg nosily 56 a potem 62. Ja mam ubrnka na 56 ale jak sama mowisz rozmiar rozmiarowi nierowny i niektore 62 to 56 albo 68 roznie to jest

reklama
atomówka ja bym kupiła 56 - mój Borys urodził się z wagą 3350 i na 60 cm długi a 62 na nim wisiały :zawstydzona/y:
zmierzyłam tak mniej więcej
i bodziak ma jakieś 30-31 cm
a śpioch 44-45

no widze ze juz watek zakupowy ku koncowy sie zbliza ;] ja a wlasciwie maz dokupil w pepco pare bodziakow bodow i polspiochow doslownie po 3 szt dla modej ja dzis rozki dwa zamowilam no i tyle w sumie jeszcze dokupic oliwke musze bo mi sie konczy a tak to kosmetyki kremy chusteczki z babydream bo to w sumie dla syna mam wiec i cora bedzie a smoki na butelki musze te co po cc sie upuje i tyle ;]ROŻEK - BECIK 80x80 z aplikacją - POMOCJA ! -20% (2066201504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeden ze slonikiem a drugi z zyrafa ;> bezowe

ja tez juz mam wszystko poza uzupelnieniem apteczki domowej... ale to po wyplacie czyli kolo 20, a reszte lozeczko (mamy tylko kolyske narazie) mate i lezaczek i wiecej ciuszkow juz jak maluch bedzie z nami :)

a tylko fotelik do samochodu jeszcze przed musimy kupic jakos teraz :happy2:

reklama
Do góry