reklama
Co do stanikow to ja nosze 75D lub E w zaleznosci od firmy i do karmuenia przy Bartku tez kupilam 80D z triumpha i byl super wygodny i wutrzymaly i trzymal wszystko pomimo tego ze bez fiszbin. Ale maja tylko biale a ze byl drogi mialam przez 9 miesiecy tylko ten jeden stanik i to byl dramat. Potem nawet dokupilam jakis tani na allegro czarny ale odrazu musialam go wurzucic bo okazalo sie ze odciaga mi biust na plecy - dziwnie bardzo- cos musial byc zle uszyty! Wiec chyba lepiej kupic drogi a dobry niz takie G. Teraz chce jeden z triumpha i chce wyprobowac ten z fiszbinami z alles mamma ale strasznie sie boje kupic przez net bo nawet nie wiem jaki rozmiar brac ! Czy 75 czy 80 i czy D czy E czy G !
Laktator mialam i mam i polecam reczny Avent.
Laktator mialam i mam i polecam reczny Avent.
Ewstra
Fanka BB :)
to ja po prsowaniu w tej mega torbie mam ubranka do roku czasua tu kilka zdjec ubranek,
Zobacz załącznik 426517Zobacz załącznik 426519Zobacz załącznik 426521Zobacz załącznik 426523
Zobacz załącznik 426517Zobacz załącznik 426519Zobacz załącznik 426521Zobacz załącznik 426523
nusia181
Tunia kapciuszki super fajne:-) i ten bodziak zółty rewelacja.
Ewstra pajacyki boskie. W niebieskim z pieskiem sie zakochałam:-)
Ewstra pajacyki boskie. W niebieskim z pieskiem sie zakochałam:-)
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Tunia ciuszki rewela a bamboszki wymiatają
Ewstra rewelacja
A ja oglądam tego sprzedawce gdzie Manta wylicytowała cycki i kurcze fajne ma te cyckonosze, ale ja bankrut po dzieciowo- wyprawkowych zakupach na kasiore czekam
Ewstra rewelacja
A ja oglądam tego sprzedawce gdzie Manta wylicytowała cycki i kurcze fajne ma te cyckonosze, ale ja bankrut po dzieciowo- wyprawkowych zakupach na kasiore czekam
Perelandra
tunia, Ewstra śliczne rzeczy
reklama
lastpetunia
Tunia, Ewstra super rzeczy!!! śliczne.
Podziel się: