reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Mata - śliczne :-)
A ja byłam dzisiaj w rossmanie i kupiłam kosmetyki z nivea(trochę przesadziłam chyba z ilością )
Szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 (kupiłam bo na promocji i ze zniżka ok 8 zł kosztował )
Krem intesywnie nawilzający sensitive
płyn do kąpieli z oliwką sensitive
Szampon
Krem S.O.S sensitive
mleczko nawilzające sensitive
łagodzący żel do mycia ciała i włosów sensitive
Krem na każdą pogodę
I chusteczki 4 paczki za 16 zł
Wiec miałam plan że kupuje mało ale jak człowiek idzie z kuponem to chyba nie myśli jak dla malucha nie przyda się to dla dzieciaków
I zapomniałam oliwki kupić nie używałam ale na ciemieniuchę dobra wiec chyba kupie
A dla siebie na promocji udało i mi sie kupić szampon z maską a maska była gratis do szamponu(35zł)Zobacz załącznik 426093Zobacz załącznik 426094 i olejek arganowy to przetestuje na moje sianko.Byłam tez po stanik i masakra albo na styk albo za duże i jeden kupiłam troszkę przyduży .

Mata jakie czadowe porcięta :-D

ajako tak , kupiłam te w siateczce - rzeczywiście fajne wyglądają , są duże i dość fajnie wykonane . Zobaczymy jak sprawdzą się w praktyce :-)

a do mnie wlasnie przeszedl kurier z Oilatum mam 2 x 500 ml i do tego bepanthen nawet nie wiedzialam ze zamowilam az tak duze opakowanie tej masci bo 100, dostalam w gratisie probki plynu z emolium.

reklama
Kindzia- na promocji był za 10 zł z czymś ale z kuponem wyszedł 8 zł właśnie w rossmanie :-)I nabrałam nie wiem po co aż tyle.Plan był na płyn do kąpieli 2 w 1 i oliwka jak będzie ciemieniuszka i mleczko do smarowania i miała być koniec a ja nabrałam widzę promocja i głupieje :)

Do góry