reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ja też większość kosmetyków stawiam na nivea baby mam nadzieję że się nie zawiodę :happy:
myślę teraz o zakupieniu jakiegoś niedrogiego nawilżacza powietrza ale kompletnie sie na tym nie znam nie chciałabym kupić jakiegoś szajsu ale drogiego też nie zamierzam kupować, może macie w swoich domach jakieś nawilżacze i możecie coś polecić?
znalazłam np coś takiego Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza nuvita 1811 (2057536556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Angel nie mam nic do stracenia - połowa zawartości tych worów, co pokazywałam, to dziewczęce sukienki, spódniczki i td... Więc dwie rzeczy w tę czy wewte... ;-)

renia ja nie pomogę - u mnie za nawilżacz robi garnuszek z wodą postawiony na kaloryferze - może kiedyś się dorobię oryginalnej zawieszki (albo jakąś puszkę przerobię - tak po "designersku")

my na razie też albo miskę z wodą kładziemy albo mokry ręcznik ale zdarza się zapomnieć :sorry: mąż ma jakieś problemy z zatokami często mu się nos zatyka, chrapie i w ogóle ciężko oddycha a jeszcze u niego to jakieś dziedziczne skłonności bo jego mama i bracia też tak mają, więc pomyślałam żeby już teraz jak ma się jeszcze dziecko urodzić zainwestować w jakiś nie bardzo drogi nawilżacz i spokój z ręcznikiem :-D

a mi wlasnie przyszły przesyłki z all

HIPP OLIWKA OD 1 DNIA ŻYCIA NAJTANIEJ :)))))))) (2039093625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. reke sobie troszke pooliwkowalam i teraz siedzei wacham i sobie wyobrazam ze niedlugo bede trzymac w ramionach synka ktory bedzie tak pachnial... hmmmm rozplywam sie

Nowy pajacyk welurowy 62!!!!! (2039378699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten jest fajny bo welurowy ale cieniutki bo wiekszosc jest taka dosc gruba aten cieniutki wiec bardzo mi pasuje
Welurowy pajacyk z czapeczką Babaluno 56 62 (2051028821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a ten pajac wyglada duzo lepiej niz na zdjeciu, jest super

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry