reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mnie dziś przyszły dziewczynkowe tetrówki w kwiatuszki i nożyczki TT ..

Villandra ja bym kpiła laktator , wolała bym mieć i nie używać niż nie mieć jak by był potrzebny . Mój M latał po sklepach jak ja była w szpitalu za laktatorem bo mi się taki nawał zrobił . I zapłacił straaaaaaaasznie dużo kasy . :dry: Teraz wolałam się zabezpieczyć ... Najwyżej sprzedam

reklama
Villandra ja z Dobrusia tez mądra kupiłam sobie d - sądząc o matko jaki wielki - a okazało się, że nawet połowy piesi mi nie łapał :-D popieram, że e/f to fajny rozmiar miseczki :tak: ja przed ciążą miałam g/h (w zależności od firmy) teraz czekam aż lokator spod żeber mi sie wyprowadził;-), żeby obwód mi spadł i będę znów dobierać rozmiar... na moje oko to jest coś j/k :dry:

a ja skończyłam dziś maluszkowe portki do kompletu

_IGP6552.jpg
teraz zabieram się za kochane szydełko ;-)

mata cudo te portki, cudo po prostu :tak: Żebym ja miała tyle cierpliwości...
Póki co biorę się za igłę z nitką i wypowiadam wojnę kilku dziurkom w kieszeniach i tp. :-p

mata, vill- dzieki za info stanikowe!
to teraz szybka kawa i zamawiam cyckonosz.

mata
- piekne portasy!! bedzie cudo ten komplecik! ludzie placa fajna kasiore, zeby zakupic takie kompleciki na chrzest np :tak:

mini- zakupilas te takie w tym woreczku jakby siateczkowym? ogladalam je w sklepie i sama mam podobne po Julce, jeszcze z czasow belgijskich i musze powiedziec, ze sa superanckie!! te nasze, zwykle, rozlaziochy z all sie moga schowac!
tamte prane milion razy, a ciagle wygladaja jak nowe, beda dla malego, tym bardziej, ze Jula jeszcze wtedy miala byc Tymonem, wiec pieluszki sa; zielona, niebieska, biala w niebieskie pieski :-D

Vill jakie piękne zakupy :szok::-)
Ale ktos mial racje, mamuśka cos bardziej w dziołchowe ubranka poszła co? :>

A mi dzis pol nocy sie snilo, ze wybieralam i przebieralam jakies ciuchy dla malego :baffled: Potem, ze kosmetyki- matko taka blacha rzecz a jak na psychike wplywa :d

no co do stanikow to przerobilam juz mieczke C,D o mamo wypadalo by juz kupic E no ale mam taki triumpha elastyczny no i jakos jeszcze jest dobry na mnie:)
Dzis kupilam butelke TT ktora pasuje do tego lakatora co dostalam hura:)no i koszule do szpitala i majtki.Torba jeszcze mi zostala, ale to jak m bedzie mial wolne
mata- jakie ty cuda robisz przepiekne

a ja se sobie normalnie wylicytowałam cycki za 14.99zł:D
2040802650.jpg

mata - ja podziwiam, że Ci się chce... mnie by chyba szlag trafił..ale to takie piękne... moze jeszcze kiedyś przekonam się do dziergania. hmm.. super... nic tylko zamówienia składac u Ciebie:D

reklama
Ja juz powoli bym chciala myslec o torbie, ale treraz sobie mysle, ze nie mam bladego pojecia czego tu trzeba miec w szpitalu , a z polozna pod koniec 36 t sie bede widziec dopiero. WRRR

Do góry