reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

.................moj m jest zalamany, a jeszcze paczka z polski idzie hehe no nic mala bedzie przebierana jak na wybiegu kilka razy dziennie

:-D:-D to tak jak moj, zalamka, kupilismy komode, polowa sie tylko zmiescila, a tu jeszcze dostalam pake od sis, 2 torby takie wiecie...ruskie:-D:-D
ale fajnie, ze nie trzeba tego wszystkiego kupic!
spoko bedziemy przebierac 6 razy dziennie:-D

Kasiulka- cena git! tak to mozna weszyc na all:-D

serio, takie maluchy nie sa w stanie tego znosic, zniszczyc:tak:

reklama
Nefi no moj problem polega własnie na tym, ze ja nie wiem co to to podstawowe kosmetyki :-D

Kasiulka przekozackie, w moim stylu zdeycodwanie :-) Ah bym sobie nakupowala takich..
I w sumei myslalam, ze nakupuje wlasnie tylko takich rzeczy tzw mniej uzytkowych, a poki co mam wlasciwie same pajace , bodziaki i spiochy :rolleyes2: Jednak troche dotarło do mnie co dziewczyny pisaly, ze do 3 msc to uwierac moze malca i mu nie wygodnie, wiec na takie cudenka stawiam pozniej :D

Ewstra no pozazdroscic baaaaaardzo! Jaka to wygoda! Ja dostalam ten jeden karton, od osoby zupelnie nie znajomej ( znajoma tesciowej) i nie wiem co ja bym poczęła bez tych ciuchow :szok: Kupowac wszystko od zera..jej dizaster!!

No to moje łupy z piątku i soboty:

Na wyjście ze szpitala (wyprz w C&A) oraz ręczniczek (drugi do szpitala) - ze sklepu dziecięcego
13012012187.jpg

Kilka rzeczy z lumpka (czyli za grosze zupełne)
13012012188.jpg13012012189.jpg13012012190.jpg13012012191.jpg13012012192.jpg15012012196.jpg
Sweterek w środku żółty, ale chyba trochę dziewczęcy :zawstydzona/y:, no bo w sumie i tak mam tyle rzeczy dla dziewczynki, że ten jeden sweterek nie zrobi już różnicy. A jak nie teraz, to sie przyda potem. Albo komu innemu...
Śpiworki obydwa za 18 zł, rampersy na nieco większego bobaska...
Znalazło się też coś z kapturem ;-) takie całkiem tycie + flanelki i małe ręczniczki (do ulewania) z Pepco - załamałam się jak zobaczyłam tam kaftaniki i ceny (ja sporo przepłaciłam, ale w Pepco w Opolu był tylko jeden ostatni :no::wściekła/y::eek:)
15012012197.jpg

To cudo też z lumpka - za niecałe 4 zeta, a wygląda jak nóweczka - nawet sąsiadka nie dowierzała
15012012194.jpg15012012195.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I jeszcze coś dla siebie

Zobacz załącznik 425755Zobacz załącznik 425756Zobacz załącznik 425757Zobacz załącznik 425758

Szlafroczek na targowisku - za mały :baffled::baffled::baffled:; ciekawe czy uda mi się go wymienić...
Dwie koszule za niecałe 22 zeta/szt. (tę niebieską kojarzę, że któraś kupiła taką samą :biggrin2:)
I staniczek - karmniczek; żaden szał, chyba że popatrzeć na cenę ;-) 14,90.

Aha. I padło kiedyś tu pytanie o staniki firmy Mama by Alles...
Miałam okazję zobaczyć w dwóch sklepach (także tam, gdzie zawsze się zaopatruje w staniki i byle czego kupić sie nie da) - wyglądają super i na pewno następne, które kupię, będą właśnie tej firmy.
Krótko: po tym, co widziałam - polecam.

reklama
Do góry