reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
pamiętacie jak mówiłam, że musze sobie zakaz dać na zakupy... no ale wiadomo to co już kupiłam musi teraz do mnie dotrzeć... i dziś rano zadzwonił kurier M. był jeszcze w domu i dostałam opierdółkę, że mam już nie kupować bo jego jeszcze nie ma a już ma zapełnione komody ciuszkami a jak się urodzi to też będę kupować i potem nawet mu tego nie założe... broniłam się mówiąc, że teraz to oilatum do kąpieli a nie ciuszki ale wyczułam, że to chyba chodzi o to, że zabieram coś M. nie chodzi o kase, że przez net jest taniej tylko o fakt wyjścia na wspólne zakupy i wybieranie tych rzeczy razem...

odnośnie leżaczków to ja poczekam jak się sprawdza ten na metalowych nózkach Mancie, bo ja upatrzyłam sobie ten na plastikowych, tez wydaje mi sie praktyczniejszy dla dziecka na później do siedzenia, nie trzeba go tak wyginać do tyłu za pomocy płozy, ale jeśli będzie solidniejszy na metalowych nóżkach to rozważę jego zakup, a wybrane mam takie dwa więc tylko zdecydować trzeba
W2583.jpgmetalowe nóżki
T2518_d_2.jpg i plastikowe

piękne te leżaczki , aż żałuje że już mam .
Ja mam ten do 9 kg chyba , ale u mnie tylko na początku się przydał , potem Borys w nim nie siadał :-)

reklama
Do góry