reklama
Ewstra
Fanka BB :)
miska271
śliczna pościel
Powiem Wam ze tak właśnie usiadłam i zaczęłam ręcznie spisywać co jeszcze trzeba dokupić osobno APTEKA i na 2giej kartce OGÓLNE i mam prawie 2 kartki zapełnione... postawnowiłam spisać to ręcznie bo jakby coś się stało to M. będzie miał spisane co ma kupić i pisałam bardzo dokładnie łącznie z nazwami firm których chusteczki np chce kupić, aby jakby co nie miał wątpliwości znając życie to ta lista i tak będzie się zwiększać bo nie ma na niej np leżaczka czy nosidełka ile to jeszcze kasy pójdzie
Ewstra
kasiulka a ogladalas ja dokladnie? czy jest dobra gatunkowo i mila w dodtyku?
reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Ewstra cudo
MantaZG a są gdzięś filmiki jak się nauczyć to ja bardzo chętnie jeszcze dziś po włóczkę i szydełko polecę i będę dziergać aż padnę
K&M no wydatki to się dopiero zaczną, ja też musze zrobić listę ale już mało mi zostało, a leżaczek matę i karuzelę zostawiam jako pole do popisu dla chrzestnych
MantaZG a są gdzięś filmiki jak się nauczyć to ja bardzo chętnie jeszcze dziś po włóczkę i szydełko polecę i będę dziergać aż padnę
K&M no wydatki to się dopiero zaczną, ja też musze zrobić listę ale już mało mi zostało, a leżaczek matę i karuzelę zostawiam jako pole do popisu dla chrzestnych
Podziel się: