reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Czepaczki super,

kobietki powiedzcie mi prosze bo przeglądam teraz w mecie różne strony - apteczka dla nowordka - i tu sa witminy D, C, K te witamy to sie kupuje samemu czy lekarz musi przypisac?

a i moje kolejne pytanie techniczne do doswiadczonych mam - czy podczas karmienia malucha w nocy spalyscie w stanikach?

Amandla to fp?
ja miałam dla Remka ten z metalowymi płozami tylko wersja for boy, polecam, długo długo słuzył przed 3 urodzinkami wyniesiony do piwnicy.., no i jest solidnie zrobiony
a dla chrześnicy kupowałam dokładnie ten drugi
i powiem ze "bardziej sie chwieje" i leci tak troche dzieciak do tyłu,
jakoś dziewnie jest wyprofilowany ze jak włozysz dzieciaka to
te z przodu płozy tak bardzo do gory idą

Moze Mata Wam takie czapusie wydzierga na szydełku ?
bo w sumie drogo z przesyłka 40-50 zeta z tych aukcji za jedna

k&m Wit D sie dawało na jesien/zimma i mutli ale to kilka kropelek. teraz pewnie inne szkoły znow są.
kupisz je bez recepty.
a Ty spisz w staniku? ja nigdy nie spałam i podczas karmienie tez nie

Ostatnia edycja:
ale tutaj się dzieje
Bujaczki super,tez mam chęć kupić taki,zobaczymy jak wyjdzie

K&M witaminy przepisuje lekarz,co do stanika to już każdej jak wygodnie,ja nakładałam bo leciał pokarm więc przytrzymywało mi wkładki

K&M ja spałam w staniku , bo moje cycki to straszne kapki :unsure:
A witaminy można samemu kupić . Mi lekarz zalecał ale nie dał recepty
Tym razem chyba nie będę podawać witamin no może na początku witaminę D jak zima nie będzie chciała sobie pójść :tak:

reklama
vigantol był na recepte?
z tego co pamietam z recepta 50% znizki
ale bez ten mozna było kupic bez znizki
a że teraz wszystko do decyzji nfz i refundacja "bayu bayu" wiec co za roznica.. lekarze protestuja i maja nas w du.. aptekarze to samo
i tak po całosci trza bedzie płacic..

super nas te leki teraz wyniosa
ja chce tam gdzie za free sa leki na recepte...! kuzwa no! troska o małego pacjenta na najwyzszym poziomie nie ma co i co za mleko hipoalergiczne tez po całosci każą bulic 45zeta za puszke na 3 dni! kuz kuz kuz

Ostatnia edycja:
Do góry