reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Czepaczki super,

kobietki powiedzcie mi prosze bo przeglądam teraz w mecie różne strony - apteczka dla nowordka - i tu sa witminy D, C, K te witamy to sie kupuje samemu czy lekarz musi przypisac?

a i moje kolejne pytanie techniczne do doswiadczonych mam - czy podczas karmienia malucha w nocy spalyscie w stanikach?

Amandla to fp?
ja miałam dla Remka ten z metalowymi płozami tylko wersja for boy, polecam, długo długo słuzył przed 3 urodzinkami wyniesiony do piwnicy.., no i jest solidnie zrobiony
a dla chrześnicy kupowałam dokładnie ten drugi
i powiem ze "bardziej sie chwieje" i leci tak troche dzieciak do tyłu,
jakoś dziewnie jest wyprofilowany ze jak włozysz dzieciaka to
te z przodu płozy tak bardzo do gory idą

Moze Mata Wam takie czapusie wydzierga na szydełku ?
bo w sumie drogo z przesyłka 40-50 zeta z tych aukcji za jedna

k&m Wit D sie dawało na jesien/zimma i mutli ale to kilka kropelek. teraz pewnie inne szkoły znow są.
kupisz je bez recepty.
a Ty spisz w staniku? ja nigdy nie spałam i podczas karmienie tez nie

Ostatnia edycja:
ale tutaj się dzieje
Bujaczki super,tez mam chęć kupić taki,zobaczymy jak wyjdzie

K&M witaminy przepisuje lekarz,co do stanika to już każdej jak wygodnie,ja nakładałam bo leciał pokarm więc przytrzymywało mi wkładki

K&M ja spałam w staniku , bo moje cycki to straszne kapki :unsure:
A witaminy można samemu kupić . Mi lekarz zalecał ale nie dał recepty
Tym razem chyba nie będę podawać witamin no może na początku witaminę D jak zima nie będzie chciała sobie pójść :tak:

reklama
vigantol był na recepte?
z tego co pamietam z recepta 50% znizki
ale bez ten mozna było kupic bez znizki
a że teraz wszystko do decyzji nfz i refundacja "bayu bayu" wiec co za roznica.. lekarze protestuja i maja nas w du.. aptekarze to samo
i tak po całosci trza bedzie płacic..

super nas te leki teraz wyniosa
ja chce tam gdzie za free sa leki na recepte...! kuzwa no! troska o małego pacjenta na najwyzszym poziomie nie ma co i co za mleko hipoalergiczne tez po całosci każą bulic 45zeta za puszke na 3 dni! kuz kuz kuz

Ostatnia edycja:
Do góry