reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

a trza było jechać z samego rańca baby:p

inamorate - kolezanka będzie w Lidlu na zakupach dziś za ok godzinkę - jak zwykle...napisze jej zeby kukneła czy sa poduszki. Jak będą to moze zabrac dla Ciebie. a jak nie bedziesz chciala to ja bym miala dwie. ;p

reklama
Manta dziekować, a ja właśnie chciałam się pochwalić,że mamusia dzwoniła.... po walce dorwała tą poduchę w drugim Lidlu hihihihi :-D

Ciekawe czy obyło się bez ofiar znając determinację mojej mamy :oo2:

inamorate -​ aaaa no to się jednak nie przydałam... ;p no i super, ze jest poducha. będziesz zadowolona...:D ja sie od razu przytulilam w domu i polezałam na boczku na niej..ahhhhh!:D

Manta z rańca :tak: - taaa! Tyle że do miasta 30 km, a po południu i tak wycieczka do-miastowa z uwagi na szkołę rodzenia

Mini, inamorate chyba chodziło o takie coś - tak czy inaczej takowe "otulaczki" posiadam ja; chodzi o to żeby tetra nie
przesiąkła i nie przemoczyła ubranka

12012012185.jpg12012012186.jpg

Ah podusia- moja tesciowa kiedys kupiła dwie dawno temu, uzywali jako zagłowka jednej a jednej pod sciana.
No i jak tam byłam miałam jedna do dyspozycji- coś pięknego ;-)
Teraz lipa..zostaje noge przez szanowanego małżonka przewalić albo zbełtac kołdrę :dry:

Angel - mnie zaczeło juz meczyc zarzucanie nogi, jaśki, kołdry itp...alleluja za taka okazję:D

borze , ze wczesniej nie kupilam słynnego rogala, bo bym niezle przeplacila;p

villandra - no niestety tak też czasami się zdarza... :)

Villandra no takie cuś, tylko te TRENDY są szyte z PULU - to taki materiał nie przepuszczający wody , albo z wełny bo zalanolinowana też nie przepuszcza ;-)

Inamorate słyszałam że te papierki są super ( tylko nie byłam pewna czy mówimy o tych samych ) . Czytałam na jednym pieluszkowym forum ,że na początek jak te kupki są wodniste fajnie się też sprawdza koc , szalik lub coś z polaru pocięte na prostokąty . Siuśki przesiąkają ,a kupka zostaje i ładnie się spłukuje pod kranem :tak:
No i jeszcze jedno co doświadczone dziewczyny pisały , to że tetrę ( ewentualnie ten polar ) nie powinno sie płukać w płynach do płukania bo tracą chłonność . Tak samo prasowanie powoduje zmniejszenie chłonności

Manta ja mam podobna komodę z koszami dla niuni i tam mam zamiar trzymać jej rzeczy, tylko komoda po babci a kosze dokupiłam:) myślę, że się fajnie sprawdzi na ciuszki i duperele
a dzisiaj kupiłam o takie skarpy
uj652_DSC04941.jpg

reklama
Do góry