reklama
Perelandra
Fanka BB :)
mnie siostra doradziła siatkowe i takie też zakupiłam... może wypróbuję wcześniej ;-)
V
villandra8
Gość
Ależ tu dużo znowu nowych rzeczy - nie da rady po kolei, choć ciężko przeoczyć zakupy kindzi i te cudne łowiecki ;-)
Z doświadczeń innych (no bo własnych przecię brak) - tetra i nic więcej nie potrzeba. Ale jak to woli - nikt nie broni.
Myśleć mogę co chcę - paczka już zakupiona, bo w szpitalu sobie takowe życzą. Potem raczej bym te wielorazowe wolała...
Temat rożków widziałam - mi pani w sklepie powiedziała tak (do wyboru było multum - od 23 zł do 100 zł): najtańszy, najprostszy - bo używa się go krótkao, dziecko wyrasta, a to mamy boją się malucha na ręce brać i w rożku czują się pewniej. i miękki, bo usztywniane często potem mało wygodne do karmienia.
Więc mam najtańszy, miekki, prosty, na rzepa - najlepsze było, jak go rozłożyłam w domu: O jaaa! Toż to taka kolderka - fajnie przyda się pewnie do jakiegoś wózka czy coś. ;-)
dziewczyny, kupiła któras te takie gabki do kapilei tzn. o taka podkładkę na która sie kładzie malucha w wanience żeby sie nie podtopił(taki mis z gabki) ???? bo jestem ciekawa czy w ogóle warto.
Z doświadczeń innych (no bo własnych przecię brak) - tetra i nic więcej nie potrzeba. Ale jak to woli - nikt nie broni.
Śliczne te wasze zakupki ;-)
Dziewczyny co myślicie na temat tym majtek jednorazowego użytku? Zastanawialam sie dziś w Tesco czy nie wziąć ale odlozylam, czy któraś kupiła , używała ?
Ja po pierwszym porodzie dałam radę bez , ale sama nie wiem
Myśleć mogę co chcę - paczka już zakupiona, bo w szpitalu sobie takowe życzą. Potem raczej bym te wielorazowe wolała...
Temat rożków widziałam - mi pani w sklepie powiedziała tak (do wyboru było multum - od 23 zł do 100 zł): najtańszy, najprostszy - bo używa się go krótkao, dziecko wyrasta, a to mamy boją się malucha na ręce brać i w rożku czują się pewniej. i miękki, bo usztywniane często potem mało wygodne do karmienia.
Więc mam najtańszy, miekki, prosty, na rzepa - najlepsze było, jak go rozłożyłam w domu: O jaaa! Toż to taka kolderka - fajnie przyda się pewnie do jakiegoś wózka czy coś. ;-)
monika2412
A ja wczoraj zakupiłam na allegro parę rzeczy polecony sprzedawca przez was wiec szukałam co ma co może mi się przydać Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (2035213102) Rewelacyjne poporodowe majtki BabyOno. L, (2036402873) Czapeczka Smerfetka - czapka dla niemowląt bawełna (2041774039) Johnson's Baby Wkładki laktacyjne 50szt. PROMOCJA (2037593783) Higieniczne podkłady poporodowe dla kobiet!!!! (2036308904) Patyczki higieniczne dla dzieci Cleanic 60szt. (2049335007) Super wkładki laktacyjne 24szt. - DOBRA CENA (2039246066) MEDELA butelka do karmienia 150ml. + smoczek CALMA (2023426992) Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2026180004) Kompresy jałowe z gazy 5x5cm Matocomp (2040589610) Bezpieczne nożyczki Tommee Tippee Super jakoś!!n (2042351608) Wielorazowe majtki siatkowe 2szt poporodowe L (2048640625) Filtry Frida - filterki do aspiratora do noska (2025919578) Poporodowe ginekologiczne podkłady dla Kobiet!!! (2028157877) Podkłady do przewijania 5szt.- rozmiar 60x60cm (2029870149) Kubek do mycia głowy, innowacja w kąpieli dzieci (2029871109) Silikonowe osłonki piersi na sutki Tommee Tippee (2040589514)kubek dla mojego synka bo nie lubi jak mu woda leci do oczu i jest ryk.A te majtki to dla mnie nowość a co mi tam spróbuje za taką cenę nie będę sobie żałowaćps.coś mi z linkiem nie wyszło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
inamorate
marcóweczka 2012 :)
monika2412 no to zaszalałaś
Angel.
Zwierzoholik;)
Próbowałam naprawic ale nie wyszło
Monika po każdym linku dwa razy enter
Monika po każdym linku dwa razy enter
monika2412
Bo ja taka sprytna chciałam być
reklama
MantaZG
Amandla -mi sie wydaje, ze rozek wystarczy...chyba, ze chcesz miec cienszy otulacz/kocyk..."BO TAK" - to kupuj... ja wyszlam z zalozenia, ze jest rozek... po za tym mam kilka kocykow z ktorych tez rożek mozna zrobic:-))) za duzo niepotrzebnej motaniny jak dla mnie... - niepotrzebny wydatek, ale...indywidualna sprawa ... jak zawsze
aaaaaaale powiem Wam...wrócilam z lidla... i kupilam tak kosmicznie, nieziemską poduszkę - na styl sławetnego ciążowego rogala - ino prosta. jest swietna! grubaśna, nie splaszcza sie jak nalesnik.. wymiary ma 40x145 cm..teraz spanie na boku bedzie po prostu ...aaaaaah! super jako zagłówek, poduszka do karmienia czy tez jako zwykla poduszka do wyrka dla 2 osob... cale 44.99zł. dawno nie bylam az tak zadowolona z jakiegokolwiek zakupu. Pojechalam od razu z rana(od dzis ta oferta)...a parking juz sie zapelnial prędziutko.. uh! az mam ochote isc sie porządnie wyspac bez bolu plecow i wszystkiego innego a jeszcze powleczka ściagana do prania...tak mieciutka i przyjemna...tylko ze biała no, ale..
aaaaaaale powiem Wam...wrócilam z lidla... i kupilam tak kosmicznie, nieziemską poduszkę - na styl sławetnego ciążowego rogala - ino prosta. jest swietna! grubaśna, nie splaszcza sie jak nalesnik.. wymiary ma 40x145 cm..teraz spanie na boku bedzie po prostu ...aaaaaah! super jako zagłówek, poduszka do karmienia czy tez jako zwykla poduszka do wyrka dla 2 osob... cale 44.99zł. dawno nie bylam az tak zadowolona z jakiegokolwiek zakupu. Pojechalam od razu z rana(od dzis ta oferta)...a parking juz sie zapelnial prędziutko.. uh! az mam ochote isc sie porządnie wyspac bez bolu plecow i wszystkiego innego a jeszcze powleczka ściagana do prania...tak mieciutka i przyjemna...tylko ze biała no, ale..
Podziel się: