reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

po przejrzeniu kilkunastu otulaczy stwierdzam, że wystarczą mi te kocyki i rożek co mam:D te otulacze co widziałam nie są jakieś mega rewelacyjne a kocykiem bawełnianym zawsze można opatulić dziecko tak jak otulaczem, więc nie kupię,bo tak!:)
może i ja się ruszę do Lidla, ale tak mi się nie chceeeee:)

reklama
Śliczne te wasze zakupki ;-)
Dziewczyny co myślicie na temat tym majtek jednorazowego użytku? Zastanawialam sie dziś w Tesco czy nie wziąć ale odlozylam, czy któraś kupiła , używała ?
Ja po pierwszym porodzie dałam radę bez , ale sama nie wiem

ja kupilam przy pirwszym porodzie, ale jak dla mnie byly beznadziejne i tylko jedna sztuke zalozylam, a potem wrocilam do swoich normalnych majtek :) wiec tym razem na pewno nie kupuje :)

Amandla - ​po za tym...zawsze mozna bajery rozne pozniej dokupic moim zdaniem:-)))) kocyki, rozek - masz...i elegancko;p ja sie ciesze, ze z rana samego do Lidla podjechałam, bo tlumy sie zbierały...juz nawet poduszki te dlugie co kupilam byly pozakrywane przez zwykle zeby ich nie znaleźć:D - kochani pracownicy naszego Lidla - na szczeście ich przejrzałam dawno i wiem, ze lubią chowac to i tamto;p

Manta no to ciekawe, co ja w Lidlu zastanę - bo też mi się podusia w gazetce w oczka rzuciła - pewnie dopiero jutro, chyba że M będzie dziś w dobrym nastroju, to po drodze na zajęcia zahaczymy; bo jakby miał marudzić, to wolę niet :-p

villandra szczerze polecam...zapakowana nie wyglada tak fajnie, bo złożona na pół i spłaszczona...ale jak ją wyciągnełam w domu z folii.. to zrobiło jej się sporo jak się ułozyła normalnie:D ja jestem...no mega zadowolona:D - a o to ciężkie ostatnio u mnie. hahaha

A ja gaciory jednorazowe polecam 0 chyba, że ma sie majtasy bawełnianie, które bez żalu można wyrzucić ;-)

bylismy na zakuach wczoraj i m sam pojechał w dział dziecięcy i kupilismy trochę bodziaków i pajacyków - teraz czekamy na obiecane ubranka i zobaczymy czy cos jeszcze brakuje :tak:

inamorate -ja tez myslalam,z e u mnie cena sama zostala, ale pochowali te poduszki na dnie koszy:p zaluje , ze jeszcze jednak nie kupilam takiej... no nic;p podejrzewam,z e grybym teraz jechala to moze jakos udaloby mi sie chociaz jedną zdobyc:p

u mnie w biedronce, widziałam ofertę zestawu do jogi i pilatesu, generalnie jest tam mata, taki sznur do rozciągania i piłka duża, chciałam wziąć ze względu na piłkę i poćwiczyć na kregosłup przez te pare tygodni, ale niestety spóźniłam się.

reklama
Do góry