reklama
ja musze sobie jakis szlaban na zakupy zrobic i to powaznie policzylam dzis ile mam pajacykow bo ciagle mam wrazenie ze mam malo, kolezanka byla ze swoja coreczka u mnie mala na 4 tygodnie i mowi ze juz z pierwszych ciuszkow powyrastala i odlozyla je dla mnie, wiec policzylam moje zapasy na rozmiar 56 alno nb bo to wiecie zalezy od firmy i tych najmniejszych wyszło mi 20 sztuk... nie tylko pajace ale i dresiki polspiochy takie cale zestawy ubraniowe, potem mam rozmiary 0-3 wiec wieksze niz 56 i tego mam mało a na 68 to 3 pajace... wiec co zrobilam odpalilam allegro i zamówilam 6 pajaców biore udzial w kliku aukcjach i juz sie gubie bo dostaje maile prosze o wplate a ja nie wiem za co... ojoj nie dobrze. Chyba sobie zakaz na forum dam bo to przez te Wasze zakupy hihi jak naogladalam sie tych kubusiowych ogrodniczek to sama kupilam pajac z kubusiem ojojoj... a termometru jak nie kupilam tak nadal nie mam, kosmetyki tez czekaja, reczniczek wanienka frida i leki takze... ale to juz w lutym bede kupowac ZAKAZ!! ZAKAZ sobie samej daje...
inamorate
marcóweczka 2012 :)
ja musze sobie jakis szlaban na zakupy zrobic i to powaznie policzylam dzis ile mam pajacykow bo ciagle mam wrazenie ze mam malo, kolezanka byla ze swoja coreczka u mnie mala na 4 tygodnie i mowi ze juz z pierwszych ciuszkow powyrastala i odlozyla je dla mnie, wiec policzylam moje zapasy na rozmiar 56 alno nb bo to wiecie zalezy od firmy i tych najmniejszych wyszło mi 20 sztuk... nie tylko pajace ale i dresiki polspiochy takie cale zestawy ubraniowe, potem mam rozmiary 0-3 wiec wieksze niz 56 i tego mam mało a na 68 to 3 pajace... wiec co zrobilam odpalilam allegro i zamówilam 6 pajaców biore udzial w kliku aukcjach i juz sie gubie bo dostaje maile prosze o wplate a ja nie wiem za co... ojoj nie dobrze. Chyba sobie zakaz na forum dam bo to przez te Wasze zakupy hihi jak naogladalam sie tych kubusiowych ogrodniczek to sama kupilam pajac z kubusiem ojojoj... a termometru jak nie kupilam tak nadal nie mam, kosmetyki tez czekaja, reczniczek wanienka frida i leki takze... ale to juz w lutym bede kupowac ZAKAZ!! ZAKAZ sobie samej daje...
witam w klubie ja codziennie po 4-5 paczek dostaje ale dziś już tylko zakupy w aptece internetowej zrobiłam i Allegro się nie tykam
Inamorate listonosz to juz sie nawet nie dziwi jak mnie widzi tylko liczy te paczki... najgorsze jest to ze jak patrzylam no na fride to w aptece kosztuje ok 27-30 zł a na allegro za 22 mozna kupic wiec jak tu omijac to allegro... no ale do lutego koniec!
almasta
Zaangażowana w BB
Pinula boskie owieczki bedziesz mogla Dzieciaczkowi liczyc przed zasnieciem
co do gabki to ja nie mialam, ale teraz planuje kupic przynajmniej na pierwszy miesiac, bo moj brat z kolei uzywal i bardzo fajnie mogl maluszka oprzec dupka / pleckami o ta gabke i latwiej bylo go trzymac i dzidzius byl wyzej
takze tym razem sprobuje wlasnie na pierwszy miesiac czy dwa
teraz juz sie uspokoilam - nie mam dostepu do allegro - wiec daje rade
co do gabki to ja nie mialam, ale teraz planuje kupic przynajmniej na pierwszy miesiac, bo moj brat z kolei uzywal i bardzo fajnie mogl maluszka oprzec dupka / pleckami o ta gabke i latwiej bylo go trzymac i dzidzius byl wyzej
takze tym razem sprobuje wlasnie na pierwszy miesiac czy dwa
tak samo mialam ostanio ze widzac tutaj tyle zakupow u wszystkich tez szalam i zamawialam na allegro i bylo tych paczek i paczek bardzo duzoja musze sobie jakis szlaban na zakupy zrobic i to powaznie policzylam dzis ile mam pajacykow bo ciagle mam wrazenie ze mam malo, kolezanka byla ze swoja coreczka u mnie mala na 4 tygodnie i mowi ze juz z pierwszych ciuszkow powyrastala i odlozyla je dla mnie, wiec policzylam moje zapasy na rozmiar 56 alno nb bo to wiecie zalezy od firmy i tych najmniejszych wyszło mi 20 sztuk... nie tylko pajace ale i dresiki polspiochy takie cale zestawy ubraniowe, potem mam rozmiary 0-3 wiec wieksze niz 56 i tego mam mało a na 68 to 3 pajace... wiec co zrobilam odpalilam allegro i zamówilam 6 pajaców biore udzial w kliku aukcjach i juz sie gubie bo dostaje maile prosze o wplate a ja nie wiem za co... ojoj nie dobrze. Chyba sobie zakaz na forum dam bo to przez te Wasze zakupy hihi jak naogladalam sie tych kubusiowych ogrodniczek to sama kupilam pajac z kubusiem ojojoj... a termometru jak nie kupilam tak nadal nie mam, kosmetyki tez czekaja, reczniczek wanienka frida i leki takze... ale to juz w lutym bede kupowac ZAKAZ!! ZAKAZ sobie samej daje...
teraz juz sie uspokoilam - nie mam dostepu do allegro - wiec daje rade
Mini55
&&&&&
Mini55 gdzieś to zamówiła ???
Inamorate u znajomej farmaceutki ... dobrze jest mieć takie znajomości ( a ja liczyłam że ze 150 zł zapłacę )
bo jeszcze do tego takie misie probiotyki dwie paczki zamówiłam ...
No chyba że połowy rzeczy nie ma ... ale nic nie mówiła więc chyba jest wszystko ...
dziewczyny, kupiła któras te takie gabki do kapilei tzn. o taka podkładkę na która sie kładzie malucha w wanience żeby sie nie podtopił(taki mis z gabki) ???? bo jestem ciekawa czy w ogóle warto.
a ja miałam przy Jagodzie do pół roku i teraz też zakupię na pewno. Owszem podobno jest to niehigieniczne, ale ja wyciskałam porządnie i wkładałam między kaloryfer tak że to szybko wysychało. Wymieniałam średnio co 1,5 - 2mc, można było raz góra dwa razy wyprać w pralce <po 2 praniu może się zacząć kruszyć>. Wymieniałam co 1,5mc bo robiło się brzydkie i uszy zaczęły się obdzierać. Jak Jagoda była mała to kosztowało to chyba z 15zł <teraz jeszcze się nie orientuję>. MI to pasowało, dopóki Jagoda nie siedziała to nie wyobrażałam sobie kąpieli bez tego,nic się nie ślizgało się, byłam spokojna o dziecko i w spokoju mogłam ją umyć, a nie martwić się żeby się nie wyślizgła mi, albo że już mi ręka drętwieje. Jak sama zaczęła siadać kupiłam płaską matę antypoślizgową i używamy jej do teraz
reklama
renia1321
Fanka BB :)
dziewczyny powiedzcie mi czy mleczko do ciała nivea baby można używać od pierwszych dni życia? i czy to w ogóle dobry pomysł? właśnie sobie robię listę jakie kosmetyki muszę kupić, będę używała na pewno na początku oilatum emulsję do kąpania i szampon (potem się przerzucę na coś tańszego) ale czym smarować ciałko? do pupy oczywiście coś osobno
Podziel się: