reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

a my pojechaliśmy dziś po rożek i nabyliśmy taki o
8335.jpg
jeszcze do tego była promocja -10% na wszystkie artykuły tej firmy, więc czysty zysk:D

reklama
Śliczne te wasze zakupki ;-)
Dziewczyny co myślicie na temat tym majtek jednorazowego użytku? Zastanawialam sie dziś w Tesco czy nie wziąć ale odlozylam, czy któraś kupiła , używała ?
Ja po pierwszym porodzie dałam radę bez , ale sama nie wiem

nefi 60 zl kosztował, nie usztywniany, wkładkę można dokupić
agusia moja siostra tez kupiła te jednorazowe i raz użyła stwierdzając nigdy więcej, spada toto z tyłka, bezsensowne i w ogóle miała złe zdanie o nich:D ale to kwestia gustu:) chodziła w szpitalu w normalnych swoich:)

ja sobie zakupiłam paczkę tych jednorazowych są takie sexy, że nie mogłam się powstrzymać:rofl2::laugh2:
A tak na serio podobno są do dupy, ale w niektórych szpitalach ich wymagają

gąbki miałam nie kupować ale była w takim ślicznym kolorze, że się skusiłam :rofl2: do tego dostałam w prezencie taki leżaczek z materiału LEŻAK LEŻACZEK MATERACYK DO KĄPIELI KĄPIELOWY (2027609026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a i tak pewno będę używać zwykłych pieluch tetrowych, bo u mnie w domu tak się wszystkie dzieci kąpało c
o do szlabanu na zakupy to ja też sobie zrobiłam, jak się wzięłam dzisiaj za pranie i okazało, że wcale nie mam 2 pralek prania zrobić tylko wyjdą minimum 4 :rofl2:
więc poza tymi dużymi rzeczami już nic nie kupuję (a jeszcze ma mi przyjść jedna paczka z allero z ciuszkami, bo myślałam, ze mam mało

reklama
nefi mi dziewczyny kilka postów wcześniej odradziły wkładkę, więc kupiłam miękki;) wkładkę zawsze można dokupić do tych rożków, nam się podobał wzór i jakościowo jest dobry

Do góry