reklama
anula_mm
czekając na...
dziś doszła do mnie paczka z wanienką, obejrzałam sobie wszystko i jak ktoś nie ma jeszcze wanienki i przyborów to polecam tan zestaw - jestem zadowolona z jakości
Zestaw pielęgnacyjno-kąpielowy, wanna, wanienka (2032064273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zestaw pielęgnacyjno-kąpielowy, wanna, wanienka (2032064273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja nie jestem doświadczona, ale piszę co wyczytałam, że gąbka ułatwia życie, ale jest siedliskiem wszelkiego syfu, trzeba ją bardzo dobrze wyciskać, a i tak niezbyt to higieniczne, wiem że polecano takie plastykowe Fotelik do kąpieli LEŻACZEK foczka wkład wanienki (2038577745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
doświadczone mamy poprawcie mnie jeśli źle pisze
doświadczone mamy poprawcie mnie jeśli źle pisze
tzn ja własnie słyszałam, że jesli ta gabka to max na miesiąc i do kosza no i nie uzywa się jak kapiesz w czymś z olikwą, ale to wszystko co wiedziałam. fotelik slyszałam, że nie dla noworodka za bardzo, ale może ma któras inne doświadczenia.
Amandla
Fanka BB :)
nefi nie warto, nie wolno i odradzam, siedlisko bakterii i brudu sobie zafundujesz, już lepiej matę antypoślizgową taka silikonową lub plastikową, ale przecież takie maleństwo kąpiesz na rękach a nie kładziesz na dnie wanienki, więc moim zdaniem zbędny zakup
pinula30
Fanka BB :)
hej
musze się pochwali co dzisiaj kupiłam http://grg.home.pl/posciel/po3!s.jpg
Taki oto ochraniach i prześcieradło w taki sam wzorek, pościeli narazie nie kupowałam bo nie potrzebna ale zakupie w odpowiednim czasie. A do tego mam w planie zakupic sobie pościej w taki właśnie wzór będe miała w sypialni owieczkowo
musze się pochwali co dzisiaj kupiłam http://grg.home.pl/posciel/po3!s.jpg
Taki oto ochraniach i prześcieradło w taki sam wzorek, pościeli narazie nie kupowałam bo nie potrzebna ale zakupie w odpowiednim czasie. A do tego mam w planie zakupic sobie pościej w taki właśnie wzór będe miała w sypialni owieczkowo
reklama
Ja uzywalam gabki bo bez nie realne bylo- do wanienki nisko i trzeba by bylo wejsc do wanny lub pod prysznic zeby utrzymac malucha i sie nie wysliznal. Zawsze po kapieli poprostu kladlismy gabke na kaloryfer i przez 2 mies. Uzywalismy a potem nowa szla.
Podziel się: