reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

inamorate -no mi za taki zestaw wyszło jakies 70 zł..góra 80;p

K&M- u nas tyż tym babeczki niektore sobie psikały:-)

reklama
dziewczyny, kupiła któras te takie gabki do kapilei tzn. o taka podkładkę na która sie kładzie malucha w wanience żeby sie nie podtopił(taki mis z gabki) ???? bo jestem ciekawa czy w ogóle warto.

tzn ja własnie słyszałam, że jesli ta gabka to max na miesiąc i do kosza no i nie uzywa się jak kapiesz w czymś z olikwą, ale to wszystko co wiedziałam. fotelik slyszałam, że nie dla noworodka za bardzo, ale może ma któras inne doświadczenia.

nefi nie warto, nie wolno i odradzam, siedlisko bakterii i brudu sobie zafundujesz, już lepiej matę antypoślizgową taka silikonową lub plastikową, ale przecież takie maleństwo kąpiesz na rękach a nie kładziesz na dnie wanienki, więc moim zdaniem zbędny zakup

hej
musze się pochwali co dzisiaj kupiłam :D http://grg.home.pl/posciel/po3!s.jpg

Taki oto ochraniach i prześcieradło w taki sam wzorek, pościeli narazie nie kupowałam bo nie potrzebna ale zakupie w odpowiednim czasie. A do tego mam w planie zakupic sobie pościej w taki właśnie wzór :D będe miała w sypialni owieczkowo :D

reklama
Ja uzywalam gabki bo bez nie realne bylo- do wanienki nisko i trzeba by bylo wejsc do wanny lub pod prysznic zeby utrzymac malucha i sie nie wysliznal. Zawsze po kapieli poprostu kladlismy gabke na kaloryfer i przez 2 mies. Uzywalismy a potem nowa szla.

Do góry