reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

inamorate -no mi za taki zestaw wyszło jakies 70 zł..góra 80;p

K&M- u nas tyż tym babeczki niektore sobie psikały:-)

reklama
dziewczyny, kupiła któras te takie gabki do kapilei tzn. o taka podkładkę na która sie kładzie malucha w wanience żeby sie nie podtopił(taki mis z gabki) ???? bo jestem ciekawa czy w ogóle warto.

tzn ja własnie słyszałam, że jesli ta gabka to max na miesiąc i do kosza no i nie uzywa się jak kapiesz w czymś z olikwą, ale to wszystko co wiedziałam. fotelik slyszałam, że nie dla noworodka za bardzo, ale może ma któras inne doświadczenia.

nefi nie warto, nie wolno i odradzam, siedlisko bakterii i brudu sobie zafundujesz, już lepiej matę antypoślizgową taka silikonową lub plastikową, ale przecież takie maleństwo kąpiesz na rękach a nie kładziesz na dnie wanienki, więc moim zdaniem zbędny zakup

hej
musze się pochwali co dzisiaj kupiłam :D http://grg.home.pl/posciel/po3!s.jpg

Taki oto ochraniach i prześcieradło w taki sam wzorek, pościeli narazie nie kupowałam bo nie potrzebna ale zakupie w odpowiednim czasie. A do tego mam w planie zakupic sobie pościej w taki właśnie wzór :D będe miała w sypialni owieczkowo :D

reklama
Ja uzywalam gabki bo bez nie realne bylo- do wanienki nisko i trzeba by bylo wejsc do wanny lub pod prysznic zeby utrzymac malucha i sie nie wysliznal. Zawsze po kapieli poprostu kladlismy gabke na kaloryfer i przez 2 mies. Uzywalismy a potem nowa szla.

Do góry