reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
słyszałam, że J&J wypuściło kiedyś bardzo uczulającą serie i stąd ich zła sława.. ale też unikam ich produktów jak ognia kiedyś dostałam w prezencie mleczko nawilżające i to było ok, ale Tymek miał już ponad rok wiec skóra nie była taka delikatna
ja dziś wyciągnęłam skarpetki Tymka z okresu niemowlęcego.. i poryczałam się ze wzruszenia:-):-) takie tycie..
ja dziś wyciągnęłam skarpetki Tymka z okresu niemowlęcego.. i poryczałam się ze wzruszenia:-):-) takie tycie..
Ivi ja tez tak ogladam te mini ciuszki i wlasnie skarPeti i wierzyc sie nie chce ze te nasze chlopy kiedys takie mini byly ale nie wiem czy sie wzruszac czy bac i plakac ja okres do 4-5 m-cy Bartkowy wspominam tragicznie i boje sie powtorki.ale bede obstawala za tym ze drugie inne o 180 stopni czyli teraz szykuje nam sie aniolek w ciele kobiety
Mini55
&&&&&
Kasiulek mi chodzi żeby miał jak mniej "pachnący" zapach :-)
IVi J&J chyba nie tylko uczula ale dość sztuczny skład ma ... choć może to się zmieniło ...
Maria ja też się tego okresu boję . U nas najgorszy okres to było pierwsze 7-8 miesięcy a potem to nawet z górki było
IVi J&J chyba nie tylko uczula ale dość sztuczny skład ma ... choć może to się zmieniło ...
Maria ja też się tego okresu boję . U nas najgorszy okres to było pierwsze 7-8 miesięcy a potem to nawet z górki było
ivi
uzależniona;) // I.2010
mini - tez tak uważam, dlatego ja zostaje przy zwykłym mydełku i oliwce jedynie do mycia głowy mamy emolium (nadal go używamy przy Tymku po prostu)
a ja bym chciała żeby drugie moje dziecko było takie jak Tymek bo narzekać raczej nie mogłam..
a ja bym chciała żeby drugie moje dziecko było takie jak Tymek bo narzekać raczej nie mogłam..
Angel.
Zwierzoholik;)
Kosmetyki to akurat ostatnie co kupie.
A teraz to wszystko złe nie dobre( procz drogich aptecznych rzeczy oczywiscie)- nasze mamy myly nas w zwyklym mydle i by sie pokroily za taki JJ kiedys Nie wglebialam tematu ale jak zagladalam na te polki z rzeczami dzieciecymi w drogeriach i marketach to tu same JJ , roznych rodzajow. Jest to tu wciaz najbardziej popularne, wiec jak przyjdzie pora i sie okaze, ze ciezko co innego dostac to cudaczyc nie bede. Chyba, ze bedzie uczulenie to wtedy bedziemy myslec ;-)
A teraz to wszystko złe nie dobre( procz drogich aptecznych rzeczy oczywiscie)- nasze mamy myly nas w zwyklym mydle i by sie pokroily za taki JJ kiedys Nie wglebialam tematu ale jak zagladalam na te polki z rzeczami dzieciecymi w drogeriach i marketach to tu same JJ , roznych rodzajow. Jest to tu wciaz najbardziej popularne, wiec jak przyjdzie pora i sie okaze, ze ciezko co innego dostac to cudaczyc nie bede. Chyba, ze bedzie uczulenie to wtedy bedziemy myslec ;-)
reklama
Podziel się: