reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

agusia nie odmawiaj sobie :-D

Manta koleżanka wlewała zwykłą oliwę z oliwek i też "robiła robotę " :tak:
Ja do kąpieli nie będę nic wlewać - tylko mydełkiem w płynie będę szorować :-D

reklama
no ja wlasnie też zastosuję jednak zwykle mydelko, a w razie czego dodam ciut oliwki...
Resztę zaczne stosowac jak cos sie bedzie dzialo ze skórą...
nie chcialabym od początku przyzwyczaic skórki maleńkiej do tych specyfikow wszystkich ...
apteka pod nosem jakby co:p

ja J&J na pewno nie... na kazdym kroku mi się odradza.
Mam mydełko bambino i oliwke, a w pogotowiu Oilatum, albo apteke obok;p

agusia- ja juz tez nie moge sie doczekac tego prania i prasowania hehe jak nigdy:-)

co do mydelek my mamy oliatum do kapieli zakupione na poczatek + jakas tam oliwka chyba JJ a pozniej bedziemy kombinowac i probowac zmieniac :D

a jakich proszkow uzywacie ?

Ja tez len jestem bo wszystko Oddaje zamiast cos sprzedac i teraz kupuje. Chociaz dzis kolezanka mi dala trzy kartony ciuszkow na rozmiar 56-62!!! Cala armie bym w to ubrala - w sumie nie wiem co z ta iloscia zrobic!
Mam w sumie 11 kombinezonow cieplejszych i bardziej cieplejszych od rozm.56-80 i cos bym chetnie sprzedala ale nie wiem jaki rozmiar bedzie miala mala jak bedzie zimno:) teraz te dzieci rodza sie wielkie i szybko rosna :) wiec nie wiem gdzie ja te wszystkie ciuch poupycham.

Co do oilatum to ja dla Bartka mialam i mam wszystko Nivea i czesc z Babydream a teraz bym chciala wyprobowac tego oillum czy jakos tak.

Angel ja słyszałam dużo złych opinii o J&J ....
Nivea pięknie pachnie ale też chyba zawiera parabeny
Z tych "firmowych" to chyba Hipp jest taki najbardziej naturalny

Manta jak pachnie ta Lovela ?? przyjemny zapach ?? intensywny czy delikatny ??

reklama
Mini55 chciałam poniuchać i Ci napisać, ale katar mam :-D no ja to jestem głupek :oo:

Co do kosmetyków to ja się jeszcze wstrzymałam i będę kupowała w przyszłym tygodniu, ale myślę nad nivea jakos najbardziej mi podchodzą :-D O tym Oilatum słyszałam, że jest dobre na pierwszy miesiąc albo jak dziecko ma alergię... więc się wstrzymuję z zakupem

Do góry