reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
te ubranka do szpitala to w jakim rozmiarze?
poza tym weszłam dziś do smyka i musiałam coś kupić, na poprawę nastroju, skoro nie było biletów do kina :-p
Zobacz załącznik 423291Zobacz załącznik 423292

fajne zakupki - te od dziewczyn z eBaya też ;-) Ja aż się boję wchodzić na allegro na ciuchy - no ale ubranka mam już w sumie kompletne. Chyba że się trafi jakieś body rozpinane w całości, to może się skuszę, ale to raczej w jakimś lumpku.

Perelandra kaftaniki mam w rozm. 56 i 62 (ma byc po 3 sztuki cienkie i ciepłe - stąd ilość), ale po prawdzie jak przykładam niektóre 56 do 56 to różnica, jakby 56 i 62 - na oko to mam jeden naprawdę malusi, trzy takie średniejsze i dwa większe.

zakupy fajowe i widze, ze szał zakupów do szpitala też na topie. humory dopisuja znaczy sie wszystko bardzo dobrze.:tak:

Ja wczoraj zrobilam liste co musze kupic i wyszukalam wszystko na allegro i wyszlo mi ponad 1000zl- czy to realne??? Przeciez wiekszosc rzeczy mam po Bartku wiec nie wiem czemu az tyle mi wyszlo! Oczywiscie bez lozka, wozka, wanienki i ciuchow! Tylko dla mnie dwa staniki do karmienia a koszule tez mam! Dziwne.kosmetyki tylko 2 rzeczy bo ja nie uzywam kremow, oliwek itd dla maluchow.no recznik musze kupic i posciel z drozszych rzeczy i butelke dr.browna i smoczek z usa-taki uspokajacy z aventa ale u nas ich nie ma a kolezanki
Polecaja do dzieci cycowych co nie chca ssac smoczkow ( a moj Bartek nigdy nie chcial smoczka i byl dramat dla mnie).

Angel to ty eBay ' owa dziewica ? ;-) kochana jak zalapalas bakcyla to moze byc ciezko ;-) ale ja uwazam ze nie ma tego zlego , skoro np. Kombinezonik kosztuje £30 w sklepie a ty ten Sam kupisz za £2.50 + przrsylka to ile mozesz kupic pierdulek za te £30 :D
Ja wczoraj robilam swoje aukcje 33 zrobilam - ciekawe ile tym razem uda mi sie zarobic ;-)

Ano wczoraj sie rozdziewiczyłam z ebayem :-D
Faktycznie mozna wychaczyc takie rzeczy za praktycznie darmo.. no te 5 co mam kazde 99 pensów, no co to jest.. Ten pramsit to ok 15 f jak w sklepie patrzalam.

A ty co sprzedajesz w takich ilosciach?? :szok:

Rożne rzeczy teraz głownie swoje laszki , które mi sie znudzily, trochę gier na ps3 , jakieś DVD, czapraki pod siodlo i tak sie uzbieralo ;-) zawsze sprzedaje ciuchy po Kevinie , bo on nie niszczy ubrań ;-) zawsze pare groszy ;)

A ja od 2 miechów wystawiam rzeczy po mojej córce i nic nie wystawiłam a większość rzeczy mam z Irlandii od mamy:-)
A obiecałam sobie że nic więcej za darmo nie oddam bo mi nikt nic za darmo nie chce dać a jeszcze na mnie zarobić.Tylko że ja tak lubię dawać ehh

reklama
Do góry