reklama
Ewstra
Fanka BB :)
dziewczeta te cuda na drutach i na szydelku piekne -jak ja bym chiala sobie przypomniec jak to sie robi to moze bym cos zrobila
mini posciel super https://www.babyboom.pl/forum/members/perelandra-92463.html
Perelandra mam te same bodziaki
mini posciel super https://www.babyboom.pl/forum/members/perelandra-92463.html
Perelandra mam te same bodziaki
V
villandra8
Gość
te ubranka do szpitala to w jakim rozmiarze?
poza tym weszłam dziś do smyka i musiałam coś kupić, na poprawę nastroju, skoro nie było biletów do kina
Zobacz załącznik 423291Zobacz załącznik 423292
fajne zakupki - te od dziewczyn z eBaya też ;-) Ja aż się boję wchodzić na allegro na ciuchy - no ale ubranka mam już w sumie kompletne. Chyba że się trafi jakieś body rozpinane w całości, to może się skuszę, ale to raczej w jakimś lumpku.
Perelandra kaftaniki mam w rozm. 56 i 62 (ma byc po 3 sztuki cienkie i ciepłe - stąd ilość), ale po prawdzie jak przykładam niektóre 56 do 56 to różnica, jakby 56 i 62 - na oko to mam jeden naprawdę malusi, trzy takie średniejsze i dwa większe.
Ja wczoraj zrobilam liste co musze kupic i wyszukalam wszystko na allegro i wyszlo mi ponad 1000zl- czy to realne??? Przeciez wiekszosc rzeczy mam po Bartku wiec nie wiem czemu az tyle mi wyszlo! Oczywiscie bez lozka, wozka, wanienki i ciuchow! Tylko dla mnie dwa staniki do karmienia a koszule tez mam! Dziwne.kosmetyki tylko 2 rzeczy bo ja nie uzywam kremow, oliwek itd dla maluchow.no recznik musze kupic i posciel z drozszych rzeczy i butelke dr.browna i smoczek z usa-taki uspokajacy z aventa ale u nas ich nie ma a kolezanki
Polecaja do dzieci cycowych co nie chca ssac smoczkow ( a moj Bartek nigdy nie chcial smoczka i byl dramat dla mnie).
Polecaja do dzieci cycowych co nie chca ssac smoczkow ( a moj Bartek nigdy nie chcial smoczka i byl dramat dla mnie).
Kemisiak
Angel to ty eBay ' owa dziewica ? ;-) kochana jak zalapalas bakcyla to moze byc ciezko ;-) ale ja uwazam ze nie ma tego zlego , skoro np. Kombinezonik kosztuje £30 w sklepie a ty ten Sam kupisz za £2.50 + przrsylka to ile mozesz kupic pierdulek za te £30
Ja wczoraj robilam swoje aukcje 33 zrobilam - ciekawe ile tym razem uda mi sie zarobic ;-)
Ja wczoraj robilam swoje aukcje 33 zrobilam - ciekawe ile tym razem uda mi sie zarobic ;-)
Angel.
Zwierzoholik;)
Ano wczoraj sie rozdziewiczyłam z ebayem
Faktycznie mozna wychaczyc takie rzeczy za praktycznie darmo.. no te 5 co mam kazde 99 pensów, no co to jest.. Ten pramsit to ok 15 f jak w sklepie patrzalam.
A ty co sprzedajesz w takich ilosciach??
Faktycznie mozna wychaczyc takie rzeczy za praktycznie darmo.. no te 5 co mam kazde 99 pensów, no co to jest.. Ten pramsit to ok 15 f jak w sklepie patrzalam.
A ty co sprzedajesz w takich ilosciach??
monika2412
A ja od 2 miechów wystawiam rzeczy po mojej córce i nic nie wystawiłam a większość rzeczy mam z Irlandii od mamy:-)
A obiecałam sobie że nic więcej za darmo nie oddam bo mi nikt nic za darmo nie chce dać a jeszcze na mnie zarobić.Tylko że ja tak lubię dawać ehh
A obiecałam sobie że nic więcej za darmo nie oddam bo mi nikt nic za darmo nie chce dać a jeszcze na mnie zarobić.Tylko że ja tak lubię dawać ehh
reklama
kamilaedi
ja zakupowanie juz mam zakonzone yeraz musze chate dokladnie wysprzatac i biore sie za pranko i prasowanko maluszkowych rzeczy
Podziel się: