reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Lejdis wiecie co zatsnawiam sie caly czas nad tym wyjsciem ze szpitala ale w sumie nie ma co wydawac kasy chyba na kombinezony ktore zalozy sie raz.... body, kaftanik, jakis pajac, czapeczka i taki kocyk powinny wystarczyc Śpiworek Kocyk do fotelika samochodowego TANIO!!! (1790802030) - Aukcje internetowe Allegro mysle ze zaiwestujemy w cos takiego i juz - przyda sie na pozniej dopoki maluch bedzie jezdzial w tym foteliku to bedzie akurat :) a przeciez joko kocyk zwykly tez powinien byc ok - co myslicie?

myślę,że to jest super!!
tak czy siak będzie trzeba kupić cieplejszy pajacyk jakiś (z welurku czy czegoś) ale ten kocyk do samochodu rewelacja. Nigdy nie widziałam czegoś takiego.
Ale z drugiej strony może wystarczy tylko przykryć kocykiem.... No nie-ale w tym to dzieciątko jest super zawinięte.Fajne:)

mi tez sie spodobało... zawiniete jest mu cieplo i jednoczesnie przypiete pasami wiec bezpieczne chyba sie na takie cos zdecydujemy pogadam jeszcze z M. jak on to widzi no i poczekamy z wyborem koloru :)

ten kocyk to najwyżej jeszcze do czegoś zużyjesz później np. do podłożenia pod dupcie, a kombinezon...Jak nowy by trzeba kupić to kupa kasy, używany ciężko będzie znaleść taki lekki. A ja jak już mówiłam - mam termin na koniec marca, a jak temu dzidziusiowi będzie się tak spieszyć jak Jagodzie to urodzę w kwietniu.... kombinezon nie oszukujmy się potrzebny jak jest 10 stopni i mniej (dla noworodka) a ja myślę że będzie ładnie < hehe wieczna optymistka> ubierzemy cieplutko i będzie oki

K&M super ten kocyk :tak:. Ja jednak będę szukać kombinezonu . Można kupić używany , a potem sprzedać np. na allegro . Taki noworodek ( do 1mż) nie potrafi trzymać ciepła , i potrzebuje jeszcze żeby go bardzo owijać , łatwo można go wychłodzić :eek:
No a wiosna każdy wie jak wygląda . Czasem jeszcze w kwietniu pada śnieg ;-)
KOMBINEZON BIAŁY 56CM !!!! (1801849764) - Aukcje internetowe Allegro

ja tez sie nad tym kombinezonem zastanawiam i zastanawiam, termin na polowe marca mam ale tu w uk niema raczej srogich zim. chyba sobie odpuscze a jak cos to szybko sie dokupi....

reklama
Olavip ja nie straszę , ja jestem realistką :-D
W 2008 roku ( wtedy rodziłam Boryska ) zima była dość długa i w marcu i nawet w kwietniu chodziłam w kurtce zimowej , pamiętam bo miałam problem z dopięciem się :-) Za to maj był upalny

Do góry