reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Lejdis wiecie co zatsnawiam sie caly czas nad tym wyjsciem ze szpitala ale w sumie nie ma co wydawac kasy chyba na kombinezony ktore zalozy sie raz.... body, kaftanik, jakis pajac, czapeczka i taki kocyk powinny wystarczyc Śpiworek Kocyk do fotelika samochodowego TANIO!!! (1790802030) - Aukcje internetowe Allegro mysle ze zaiwestujemy w cos takiego i juz - przyda sie na pozniej dopoki maluch bedzie jezdzial w tym foteliku to bedzie akurat :) a przeciez joko kocyk zwykly tez powinien byc ok - co myslicie?

myślę,że to jest super!!
tak czy siak będzie trzeba kupić cieplejszy pajacyk jakiś (z welurku czy czegoś) ale ten kocyk do samochodu rewelacja. Nigdy nie widziałam czegoś takiego.
Ale z drugiej strony może wystarczy tylko przykryć kocykiem.... No nie-ale w tym to dzieciątko jest super zawinięte.Fajne:)

mi tez sie spodobało... zawiniete jest mu cieplo i jednoczesnie przypiete pasami wiec bezpieczne chyba sie na takie cos zdecydujemy pogadam jeszcze z M. jak on to widzi no i poczekamy z wyborem koloru :)

ten kocyk to najwyżej jeszcze do czegoś zużyjesz później np. do podłożenia pod dupcie, a kombinezon...Jak nowy by trzeba kupić to kupa kasy, używany ciężko będzie znaleść taki lekki. A ja jak już mówiłam - mam termin na koniec marca, a jak temu dzidziusiowi będzie się tak spieszyć jak Jagodzie to urodzę w kwietniu.... kombinezon nie oszukujmy się potrzebny jak jest 10 stopni i mniej (dla noworodka) a ja myślę że będzie ładnie < hehe wieczna optymistka> ubierzemy cieplutko i będzie oki

K&M super ten kocyk :tak:. Ja jednak będę szukać kombinezonu . Można kupić używany , a potem sprzedać np. na allegro . Taki noworodek ( do 1mż) nie potrafi trzymać ciepła , i potrzebuje jeszcze żeby go bardzo owijać , łatwo można go wychłodzić :eek:
No a wiosna każdy wie jak wygląda . Czasem jeszcze w kwietniu pada śnieg ;-)
KOMBINEZON BIAŁY 56CM !!!! (1801849764) - Aukcje internetowe Allegro

ja tez sie nad tym kombinezonem zastanawiam i zastanawiam, termin na polowe marca mam ale tu w uk niema raczej srogich zim. chyba sobie odpuscze a jak cos to szybko sie dokupi....

reklama
Olavip ja nie straszę , ja jestem realistką :-D
W 2008 roku ( wtedy rodziłam Boryska ) zima była dość długa i w marcu i nawet w kwietniu chodziłam w kurtce zimowej , pamiętam bo miałam problem z dopięciem się :-) Za to maj był upalny

Do góry