właśnie moja przyjaciółka poleciła mi triumpha Mamabel Micro Stretch N, mówi że super wygodny, szczególnie na początku kiedy to biust zminia swoje rozmiary z godziny na godzinę
reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Aaaaaaaaaaaaaa wygrałam :-):-):-):-):-) To się pochwalę
Zobacz załącznik 422131Zobacz załącznik 422132Zobacz załącznik 422133
procz tego wygrałam chyba jeszcze z 15 innych aukcji, ale cóż jak mała nie założy to oddam koleżanką
Zobacz załącznik 422131Zobacz załącznik 422132Zobacz załącznik 422133
procz tego wygrałam chyba jeszcze z 15 innych aukcji, ale cóż jak mała nie założy to oddam koleżanką
właśnie moja przyjaciółka poleciła mi triumpha Mamabel Micro Stretch N, mówi że super wygodny, szczególnie na początku kiedy to biust zminia swoje rozmiary z godziny na godzinę
Ale rozmiarówka mocno ograniczona, chyba, że to tylko w tym sklepie taką mają, ale znając Triumpha to pewnie po prostu tylko w takich rozmiarach robią. Swojego biustu bym w ten stanik nie wcisnęła;-).
Ja planuję kupić jeden bezfiszbinowiec i jeden normalny z fiszbinami na początek. Ale to bliżej połowy/końca lutego dopiero, najlepiej tak, żeby po porodzie jeszcze się mieścić w termin zwrotu, gdyby się okazało, że mi jednak nie pasuje.
MaMicurina
Fanka BB :)
noo...przynajmniej robisz to oszczędnie:-)...ja też miałam już nie kupowac a juz na pewno nie do 3mcy i tak nie dalo sie...coz bede pozniej handel uprawiacKurcze ja ostatnio w tesco 5 body Disneya takie ładne z myszka mini kupiłam za 30zł hehe i 3 bodziaki rozpinane po całości za 12zl Miałam już nie kupować ciuchów ale z tych nudów czekam na zakończenie chyba 15 aukcji zbankrutuje głupia
ja już w sukienkach zacyznam wyglądac jak balonik na przodzie...namiocik znaczyManta i teraz się zbulwersowałam bo ja za swój dałam 120zł i wyglądam w nim jak duża różowa świnka jak kupowałam to lepiej leżał
Spoko staram się nie bankrutować, ale ciężko to widzę
mnie te pierwsze sie podobają bo ja kocham białe:-)Aaaaaaaaaaaaaa wygrałam :-):-):-):-):-) To się pochwalę
Amandla
Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała okrycie kąpielowe dla dziecka z mikrofibry, ciekawi mnie jak się sprawdza w praktyce, bo chciałam dokupić jeszcze jedno i się waham czy kolejny ręczniczek frotte kupić czy właśnie tę mikrofibrę?
V
villandra8
Gość
atomowka, inamorate - szalejecie ;-) pozytywnie oczywiście Chyba normalnie poszukam jeszcze czegoś z kapturkiem...
MaMicurina
chyba zamowie dzis nianię i laktator nareszcie...na allegro z avent widze ze są calkiem duze roznice w cenach
Kasiulka ale mi sie podoba ten stanik...jeszcze jest jeden taki ktory wzielabym do karmienia,ale cholernie drogi...a ze 2 by sie przydaly hehe
Kasiulka ale mi sie podoba ten stanik...jeszcze jest jeden taki ktory wzielabym do karmienia,ale cholernie drogi...a ze 2 by sie przydaly hehe
Ostatnia edycja:
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
dziewczyny super łowy :-):-)
polak - no kombinezon dorwalaś nawet taniej niż ja w lumpeksie ja za swój dałam 18zł
MaMi - jeśli będziesz miała mleczarnie, czego serdecznie życzę, to dwa nie wystarczą ale na takie typowo "domowe" potrzeby, tylko do podtrzymania wkładek, to polecam staniczki z auchan'a mega tanie, dość wygodne.. ale oczywiście nietrwałe :-)
polak - no kombinezon dorwalaś nawet taniej niż ja w lumpeksie ja za swój dałam 18zł
MaMi - jeśli będziesz miała mleczarnie, czego serdecznie życzę, to dwa nie wystarczą ale na takie typowo "domowe" potrzeby, tylko do podtrzymania wkładek, to polecam staniczki z auchan'a mega tanie, dość wygodne.. ale oczywiście nietrwałe :-)
Podziel się: