reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Inamorate tak się napatrzyłam co kupujesz że aż sama zamówiłam kilka rzeczy dla Aleksa a i kilka licytuję jeszcze
Kurdę nie wchodzę więcej na ten wątek, bo co wejdę to coś kupię haha
Pierwsze takie moje zakupy, bo Aleks nie ma ani jednego rampersa i bluzy też nie
Bluzy na rozmiar 68, tylko ta niebieska ostatnia na 62
Body na 68
No to siem pochwalę

czadowe:tak:

reklama
ani w tesco (F&F), ani w pepco vatu nie podnoszą na niemowlęce ciuchy. - chociaz to pewnie do czasu... jednak z tego co widzę to narazie ceny bez zmian:)))
u nas w pepco tez mega wyprzedaze...
kupilam dzis szlafrok mieciutki dla siebie za 39 zł... przecena z 69:p
a ciuchy dla dzieci tak tanie, ze szok.. jednak sie otrząsnelam, bo ciuszkow mam tyle ile trzeba i niepotrzebnie bym nakupowala....okazji jeszcze bedzie wiele:) jednak w miare trzezwa ze mnie mama. hahaha

Kurcze ja ostatnio w tesco 5 body Disneya takie ładne z myszka mini kupiłam za 30zł hehe i 3 bodziaki rozpinane po całości za 12zl :) Miałam już nie kupować ciuchów ale z tych nudów czekam na zakończenie chyba 15 aukcji :szok: zbankrutuje głupia:wściekła/y:

dziewczyny czy ktoraś zamawiała szlafrok z allegro i jest z niego zadowolona? zastanawiam się nad np zestawem koszulka+szlafrok, ale boję się o jakość:-(

ivi - ja tez chcialam zamawiac, ale stwierdzilam,ze szlafrok musze dotknąć. nie odwazylam się:p i w sumie sie ciesze..
tez "czailam" sie na te komplety koszulek ze szlafroczkiem, ale...nie... jednak zrezygnowalam i dorwalam dzis w pepco superasny, mieciutki, cieplusi, pieknie uszyty za 39 zł:D

inamorate - nie zbankrutuj na tych licytacjach;p

Manta i teraz się zbulwersowałam bo ja za swój dałam 120zł :wściekła/y::wściekła/y: i wyglądam w nim jak duża różowa świnka :szok::angry: jak kupowałam to lepiej leżał :-D

Spoko staram się nie bankrutować, ale ciężko to widzę :szok::oo:

Manta - jutro chyba podjadę do pepco i zobaczę czy u nas coś jeszcze zostało :-) Ogólnie koszule mam, ale jakoś tak.. jedna nowa + szlafrok (poprzedni straciłam na rzecz mojej mamy ;) ) to muszę kupić...

ivi ja kupiłam jedna koszule dzis na próbę na allegro. zobaczymy jak z jakością i rozmiarem, ponieważ mocno mi sie nie zgadzają te wszystkie niby wymiary podawane przez sprzedawców.
szlafrok mam stary, taki grubasny i wygladam w nim jak hipcio. jedno co mnie pociesza to, to, że w szpitalu jak to mówia panuje temperatura macicy, więc tak na prawde tylko żeby iść na badanie będzie potrzebny.
mam tez problem tak jak większość ze stanikiem, mnie w biuście póki co prawie nie przybyło, no ale jak sie będzie karmic to przybędzie, więc chyba kupię coś z "wyższej półki", co można zwiększać rozmiar w razie czego i trzyma biust na właściwym piętrze, a do szpitala jakis zwykły byleby był i w razie czego tak do noszenia po domku czasem i tyle.

reklama
ja z koszulek z allegro jestem zadowolona...
a z tym szlafrokiem to bylo tak,ze ja dla siebie zawsze kupuje ostatnia wszystko... i tak czekalam...i sobie kukalam przy okazji po sklepach i dzis mialam godzinke do wizyty...stwierdzilam, ze w pepco nie zmarzne...i jest szlafrok:D...chociaz w pepco kolo mnie bym juz nie dorwala;p od początku nie mialam zamiaru za szlafrok dac wiecej niz 50 zł. postanowienie dotrzymane;p hehe

ale biustonosza to nie znajde juz tak latwo... oj nie nie. w biuscie i pod biustem za duza roznica.. miseczka dobra - pod biustem za duzo - i tak za kazdym razem. a nie usmiecha mi sie placic nie wiem ile za biustonosz, ktory tak czy siak zmienie niebawem na inny.;o

Do góry