reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
inamorate -te uszyska sa nieziemskie. pięknie, pięknie:D

ja stwierdziłam, ze nie kupuję laktatora, bo nie wiem jak to będzie z pokarmem. Juz pisałam kiedys, ze w razie czego "polecimy z cyca ręcznie" na początku, a tatko poleci po laktator w razie "wu" ;-))

wiecie co? denerwuje mnie jak te wszystkie biustonosze kończą się na "D" jak się rozglądam za jakims do karmienia :p Jeżu, jeżyku daj mi siłę i cierpliwość, by odziać swe bimbałki jak na porządna matke przystało!

Dziewczyny mam tylko jeden zestaw na 56... zastawiam się czy jest sens kupić jeszcze coś takiego jaba16 Body Early Days 0-3 NAJWIEKSZY wybór wzorów (2011909159) - Aukcje internetowe Allegro
jaba16 Pajace śpiochy 0-3 Early Days MIX KOLORÓW (2011909751) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze wow :) NOWA DWUSTRONNA kolorowa BLUZA 56 62 cm (2024192930) - Aukcje internetowe Allegro (nie mam nic cieplejszego dla Dzidzi)
bardzo mi się to wszystko podoba :-)

Manta ja kupiłam 90 E, nie jest najgorzej chociaż może ciut za luźny pod biustem

-2 Pak za 25,90 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 90E (1944342339) - Aukcje internetowe Allegro

Perelandra -ja potrzebuję G(przynajmniej).. najlepiej H... i 80 w obwodzie , a nie 95 jak przewaznie znajduje do miseczki G ;/ szkoda gadac:p

Perelandra
Jezeli nie masz to kup bo akurat japacow i bodziakow nigdy dosc, zwłaszca po domku
te co wstawiłas to sa dobre to znaczy bawełna jest oki, nie rozciagaja sie w szerokosc
miałam ich bardzo duzo , rozna size
Early Days z Primarka
tu oczywiscie chca sobie zarobic
bo ja je kupowałam za 2-3 funciaki za cały 3-5 pack
teraz moze troche wiecej bedzie ale one sa w Primarku w promo własnie teraz zawsze w styczniu były)
(pewnie dlatego sa na all)
i jezeli chodzi o podomowe ubramka to primark wymiata cenowo.. najkorzystniej a bawełna nie jest zła...

dziewczyny, ze swoimi radami jesteście niezastąpione. muszę znowu coś spytać, jak przeglądam co mam to jeszcze została m.in. pozycja "podgrzewacz do butelek" - jak bardzo jest to przydatne? od jednych kobiet słyszę, że kiedyś nie było i też sobie doskonale radzili, a jedni znowu mówią, że to bardzo praktyczne i zdecydowanie ułatwia życie. a czy Wy macie i jesteście zadowolone?

Na pewno nie znajdziesz jednej odpowiedzi

moja jest taka
szkoda kasy...
no chyba ze masz tyle ze Ci wisi stówa w ta czy w tą wydana...
no ale wtedy to byś kupiła i sama przekonała czy warto
..........

a mleczko bez podrzewacza robimy tak:
2/3 objetosci woda zimna (przegotowana , sobie stoi na kredensie)
1/3 wrzatek
mleczko w proszku
bałtamy

i
maluszek wcina "letnie" mleczko z butli

reklama
Do góry