reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

A to Boryskowy P8294441.jpgP8294442.jpgP8294443.jpgP8294444.jpg

reklama
te zdjęcia które wkleiłam też są na allegro, to nowe zestawy są i ceny od 1600 do 2000
na droższe nie patrzyłam nawet :)

no ten tygrys na podłodze tez zrobiła na mnie wrażenie, jak mnie moje 3 koty zdenerwują to będę miała takie 3 szt :-D

Mini fajny pokoik, tylko ja to jakoś przerażona jestem takimi kantami w regałach, mój brat 7lat młodszy mnie chyba nauczył, że to mało praktyczne w pokoju dziecięcym miał kilka razy głowę rozbitą

Ostatnia edycja:
Anula chyba nie da się zrobić pokoju bez kantów :-) Jak dziecko jest wyjątkowo zdolne to i na dywanie nabije sobie guza :-D
A tak poważnie to mebelki te kupowaliśmy jak Borysek już miał prawie dwa latka , Wcześniej było nam potrzebne tylko łóżeczko , komoda i dwa pudełka na zabawki :tak:

To był nasz kącik dla Boryska
IMG_0124.jpgIMG_0125.jpgIMG_0126.jpg

Ostatnia edycja:

Anula chyba nie da się zrobić pokoju bez kantów :-) Jak dziecko jest wyjątkowo zdolne to i na dywanie nabije sobie guza :-D
A tak poważnie to mebelki te kupowaliśmy jak Borysek już miał prawie dwa latka , Wcześniej było nam potrzebne tylko łóżeczko , komoda i dwa pudełka na zabawki :tak:

To był nasz kącik dla Boryska
Zobacz załącznik 385872Zobacz załącznik 385873Zobacz załącznik 385874

fajny pokoik ;] super

apowiedz mi w zime to mlody mial glowe przy kaloryferze nie bywal chory ja zawsze sie balam ze przy kaloryferze glowa?! go bedzie bolec i jezdzilam z mlodego i sowim lozkiem tak zebynikt glowy przy kaloryferze nie mial ;>

Czesc mamuśki ;] zamowilam sobie dzis leginsy ciązowe na allegro -material wydaje sie grubszy niz takie standartowe leginnsy ;] i maja golf mysle ze na jesien bede mogla w nich chodzic bez problemu ;] CIĄŻOWE LEGINSY getry długie - jersey roz. XL/XXL (1779231496) - Aukcje internetowe Allegro wkleilam link ;] kupilam rozmiar wieksze bo jakos mam przeczucie ze za niedlugo puchnac bede a po co mam kupywac pozniej jeszcze jedne wieksze ;] dam znac jak wygaldaja jak przyjda ;]

a ja ostatnio sobie kupilam spodnie zwykle ztym ze maja szeroki pas i wysoki wiec wygladaja jak ciazowe chyba ze gosciu niewiedzial i sprzedawal jako normalne :) dalam za nie cale 25 zl wygladaja jak sinbadki takie napompowane ;) i sa napradwe wygodne wiec w nich smigam praktycznie na okraglo ;)

ja cały czas siedzę w domu więc mi nie potrzebne ubrania, mam kilka luźnych bluzek i jedną parę spodni więc do lekarza jest w czym wyskoczyć; najgorsze jest to, że muszę zainwestować w porządny stanik, bo już mi się w żadnym piersi nie mieszczą... tak za miesiąc to pewnie wybiorę się na lumpki poszukać jakichś spodni i może płaszczyka
co do leginsów to nie widzę siebie w takim stroju poza domem:no: mam zbyt duże kompleksy

a ja ostatnio sobie kupilam spodnie zwykle ztym ze maja szeroki pas i wysoki wiec wygladaja jak ciazowe chyba ze gosciu niewiedzial i sprzedawal jako normalne :) dalam za nie cale 25 zl wygladaja jak sinbadki takie napompowane ;) i sa napradwe wygodne wiec w nich smigam praktycznie na okraglo ;)

wiecej konkretów - a wiec gdzie kupilas, i zdjecia prosze;p

reklama
Do góry