reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

A to Boryskowy P8294441.jpgP8294442.jpgP8294443.jpgP8294444.jpg

reklama
te zdjęcia które wkleiłam też są na allegro, to nowe zestawy są i ceny od 1600 do 2000
na droższe nie patrzyłam nawet :)

no ten tygrys na podłodze tez zrobiła na mnie wrażenie, jak mnie moje 3 koty zdenerwują to będę miała takie 3 szt :-D

Mini fajny pokoik, tylko ja to jakoś przerażona jestem takimi kantami w regałach, mój brat 7lat młodszy mnie chyba nauczył, że to mało praktyczne w pokoju dziecięcym miał kilka razy głowę rozbitą

Ostatnia edycja:
Anula chyba nie da się zrobić pokoju bez kantów :-) Jak dziecko jest wyjątkowo zdolne to i na dywanie nabije sobie guza :-D
A tak poważnie to mebelki te kupowaliśmy jak Borysek już miał prawie dwa latka , Wcześniej było nam potrzebne tylko łóżeczko , komoda i dwa pudełka na zabawki :tak:

To był nasz kącik dla Boryska
IMG_0124.jpgIMG_0125.jpgIMG_0126.jpg

Ostatnia edycja:

Anula chyba nie da się zrobić pokoju bez kantów :-) Jak dziecko jest wyjątkowo zdolne to i na dywanie nabije sobie guza :-D
A tak poważnie to mebelki te kupowaliśmy jak Borysek już miał prawie dwa latka , Wcześniej było nam potrzebne tylko łóżeczko , komoda i dwa pudełka na zabawki :tak:

To był nasz kącik dla Boryska
Zobacz załącznik 385872Zobacz załącznik 385873Zobacz załącznik 385874

fajny pokoik ;] super

apowiedz mi w zime to mlody mial glowe przy kaloryferze nie bywal chory ja zawsze sie balam ze przy kaloryferze glowa?! go bedzie bolec i jezdzilam z mlodego i sowim lozkiem tak zebynikt glowy przy kaloryferze nie mial ;>

Czesc mamuśki ;] zamowilam sobie dzis leginsy ciązowe na allegro -material wydaje sie grubszy niz takie standartowe leginnsy ;] i maja golf mysle ze na jesien bede mogla w nich chodzic bez problemu ;] CIĄŻOWE LEGINSY getry długie - jersey roz. XL/XXL (1779231496) - Aukcje internetowe Allegro wkleilam link ;] kupilam rozmiar wieksze bo jakos mam przeczucie ze za niedlugo puchnac bede a po co mam kupywac pozniej jeszcze jedne wieksze ;] dam znac jak wygaldaja jak przyjda ;]

a ja ostatnio sobie kupilam spodnie zwykle ztym ze maja szeroki pas i wysoki wiec wygladaja jak ciazowe chyba ze gosciu niewiedzial i sprzedawal jako normalne :) dalam za nie cale 25 zl wygladaja jak sinbadki takie napompowane ;) i sa napradwe wygodne wiec w nich smigam praktycznie na okraglo ;)

ja cały czas siedzę w domu więc mi nie potrzebne ubrania, mam kilka luźnych bluzek i jedną parę spodni więc do lekarza jest w czym wyskoczyć; najgorsze jest to, że muszę zainwestować w porządny stanik, bo już mi się w żadnym piersi nie mieszczą... tak za miesiąc to pewnie wybiorę się na lumpki poszukać jakichś spodni i może płaszczyka
co do leginsów to nie widzę siebie w takim stroju poza domem:no: mam zbyt duże kompleksy

a ja ostatnio sobie kupilam spodnie zwykle ztym ze maja szeroki pas i wysoki wiec wygladaja jak ciazowe chyba ze gosciu niewiedzial i sprzedawal jako normalne :) dalam za nie cale 25 zl wygladaja jak sinbadki takie napompowane ;) i sa napradwe wygodne wiec w nich smigam praktycznie na okraglo ;)

wiecej konkretów - a wiec gdzie kupilas, i zdjecia prosze;p

reklama
Do góry