reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja mam zamiar karmić piersią przez najmniej pół roku.A że studiuje i jak będę wychodzić na zajęcia to kupie butelkę madele podobno super przy rzadkim karmieniu z butli.Mam 4 butelki z avent za darmo dostałam i chyba będą służyć do przechowywania pokarmu.Ale przez to nie mogę sie zdecydować jaki kupić laktator.
Tunia komoda to mało musisz szafę kupic :-)
Mamcurina -jakie śliczne :tak:

reklama
Do mnie dzisiaj przyszły dwa staniki (nareszcie nie będę się czuła jak związany baleron:-D) - czarny i biały. Ale biały chyba wymienię na inny, bo nie jest kryjący i przez cienkie ubrania mi pół brodawki prześwituje, co mnie lekko wkurza.
I jeszcze taka koszulka:
image1xl.jpg

Tunia, fajowa kuretczka
Ja też ma problem ze stanikami teraz, moje mnie cisnął, kupiłam więc większe ale też nie jestem zadowolona. Nie chce kolejnych kupować bo szkoda mi na to kasy. W lutym kupie sobie jeszcze ze 2 do karmienia

reklama
Do góry