reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Hej zobaczcie moze komus podejdzie- wystawiaja od 1 zł nowe kurteczki, w roznych rozmiarach i kolorach ;-)
Nie jest ona super w moim stylu ale zobaczymy do jakiej kwoty dojdzie ;-)

RccFashion Fajny Płaszczyk Grzybek Czarny 2XL /602 (1782690409) - Aukcje internetowe Allegro

no ten plaszczyk nie jest najgorszy na okres ciazy moze byc :D by ja tylko przetrwac z bzuszkiem heheh ;)
dodatkowo spytam sie jak dodac suwaczek by automatycznie sie pokazywal pod kazdym moim wpisem ?? prosze pomozcie bo nie umiem tego ustawic buu :(

[url=http://www.suwaczki.com/][/URL]

reklama
Ahhh zobacz nawet nie zwróciłam uwagi :-D

W prawym górnym rogu masz na zielonym pasku Witaj AniaZG!, Twoje wiadomości, Twój profil.
Kliknij TWÓJ PROFIL.
Wtedy odświezy sie strona i obok Twój profil na tym samym pasku pojawi się PANEL KONTROLNY.
Kliknij panel kontrolny, z lewej stony po srodku strony masz kolumnę MOJE USTAWIENIA.
W nich wypisane rozne rzeczy między innymi EDYTUJ SYGNATURĘ.
Klikasz i tam masz okienko co wklejasz link do suwaczka i mozesz tez pisac rózne rzeczy ;)
Tak samo w tej kolumnie edytujesz avatar :-)

Mini spokojnie z pewnościa cos znajdziesz Ty bynajmniej masz w czym wybierać ja juz nie mam raczej takiego pola manewru... bo jesli mam juz kupic cos wiekszego tu musialyby to byc ciuszek dla bardzo uszystych. Aperspektywa siedzenia w domu cala zime jakos mnie nie cieszy, ale mam naszczesie plaszczyk bardzo rozkloszowany na dole moze bedzie dobry:)

No i zakupilam sobie te spodenki moze jutro przyjda zobaczymy czy beda sie nadawały :)
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI GRANAT XS (1775333535) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Lenka daj znac jak te spodnie - ja bym z checia takie same zamowila i juz od dluzszego czasu poluje na cos na allegro, ale nie moge sie zdecydowac wlasnie na ktory model...
tak wiec jak juz do Ciebie przyjda to czekam na info - zebym rowniez mogla zakupic :)

reklama
Do góry