reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja też zawsze nie miałam cierpliwości do szperania :-D
Kilka razy może coś znalazłam ale tak to ..
Jednak na allegro ladnie zdjatka powstawiane, mozna wylictyować za grosze :-)

Nie planowałam ale dziś kupiłam dwa używane ciuszki dla siebie ;-) Zapowiedzialam mamie, że z czasem dokupic chce spodnie i kurteczke i jak sie uzbiera to mi paczke przysle ;-)

WYPRZEDAŻ SZAFY!!! Długa Tuniko- sukienka 40L (1772686158) - Aukcje internetowe Allegro

i taka tuniczka angorka ;-) http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/76/66/27/1776662716
Za obie z przesyłką 28 zł więc tanioszka :-)

Wogóle pierwszy różowy ciuch w mojej szafie hehe ale ile można w czarnym chodzić ;-) Całkiem przyjemny kolor, do czarnych legginsów myślę bedzie ok ;-)

reklama
angel fajne tuniczki.Allegro kryje w sobie całkiem sporo fajnych ciuszków.A teraz hasło "sexy mama " jest w modzie hehe

ja zakupiłam na allegro takie oto ciuszki 06R166* NOWE TRENDY CIĄŻOWA BLUZKA / GOLF 44/46 (1767374641) - Aukcje internetowe Allegro UROCZE WDZIANKO - NARZUTKA CIĄŻOWA ROZMIAR L/XL (1771486818) - Aukcje internetowe Allegro

i kusi mnie jeszcze to CIĄŻOWA TUNIKA Z BOLERKIEM* kratka* super wygodna (1773451829) - Aukcje internetowe Allegro

co myśłicie?sprawdzi się? Przy Asi nie było problemu bo największy brzuchol miałam w wakacje

angel fajne tuniczki.Allegro kryje w sobie całkiem sporo fajnych ciuszków.A teraz hasło "sexy mama " jest w modzie hehe

ja zakupiłam na allegro takie oto ciuszki 06R166* NOWE TRENDY CIĄŻOWA BLUZKA / GOLF 44/46 (1767374641) - Aukcje internetowe Allegro UROCZE WDZIANKO - NARZUTKA CIĄŻOWA ROZMIAR L/XL (1771486818) - Aukcje internetowe Allegro

i kusi mnie jeszcze to CIĄŻOWA TUNIKA Z BOLERKIEM* kratka* super wygodna (1773451829) - Aukcje internetowe Allegro

co myśłicie?sprawdzi się? Przy Asi nie było problemu bo największy brzuchol miałam w wakacje

Oo tę w kratkę mam w obserowanych i też się zastanawiam :-D

Z takich narzutek podobają mi się te:

EST_ŚWIETNA NARZUTKA_POCZUJ SIĘ PIĘKNA_BELLA mama (1784418752) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

witam dziewczyny :) zastanawia mnie bardzo jedna rzecz dotyczaca ubioru... a wiec jak wyobrazacie sobie ubieranie sie w czasie zimy??? ja sobie jakos tego nie wyobrazam a szczegolnie noszenia kurtki zimowej... co jest dla mnie chyba niemozliwe, jestem po raz pierwszy w ciazy i nie wiem co robic w takim przypadku macie moze jakies pomysly? ;) Dodam ze mam wzrostu 180 cm :D co bardzo komplikuje kupowanie ciuchow ;P

polecam poszukać obszerniejszych płaszczy w fasonie grzybka :tak: ja sobie taki juz po ciąży kupilam i teraz spokojnie do końca w nim pośmigam, bo ma taki luz w brzuchu (a musiałam brac spory rozmiar, żeby w biuście się dopiąć ;-))

Tymka urodziłam pod koniec stycznia, wiec listopad/grudzień/styczeń chodziłam w "zimnie". W czym? W lumpeksie kupiłam kurtkę za 15 zł ;) numer większą, w kroju luźną :) rewelacyjnie się sprawdziła. Dopiero na samiutki koniec się nie dopinałam ;) Także allegro jest super, ale.. patrzcie do ciuchlandów :)

o tak w ciucholandzie najlepiej szukać :tak: nawet bezpieczniej niz na allegro, bo od razu widać co sie kupuje, bo często fotki i opis ładne, a szmatka przychodzi zamiast ubrania...

z chęcią też bym poszła do lumpka, ale ja nie umiem tam szukać :-( a szkoda bo moje koleżanki czasami takie cuda przynoszą za grosze....

Musisz sie przełamać, bo ja też nie umiałam szukać, a teraz wypad do lumpka to najlepszy sposób na tanie zakupy ubraniowe :tak:
esli masz obawy to idź w taki dzień, albo o takiej porze co nie ma dużego ruchu - mnie czasem tłumy odstraszają (bo u mnie to babki sie normalnie bija o ciuchy :szok:). Warto zainwestowac też w golarke do swetrów i dobry odplamiacz - zmechaconych sweterków i poplamionych ubrań ludzie nie biorą, a często sa te rzeczy za grosze sprzedawane. Ja juz na oko widzę co można wygolić bądx z jaka plamą sobie poradzę i tak ostatnio kupiłam córce cudne sztruksy - jak nowe, ale z plamami - za całe 2 zł - potraktowałam wywabiaczem i po plamach ani śladu :-p a za 3,5 wygrzebałam cieplutki golfik z wełny wielbłąda - mocno sie zmechacił pod pachami, a widac że sweterek jak nowy - po ogoleniu - jak nówka, chociaz nadal sie mechaci przy noszeniu - ale go uwielbiam ;-)

Angel jak masz kogoś robótkującego w rodzinie to pokarz zdjęcie - bardzo łatwo jest zrobic samemu taka narzutkę :tak: ja póki co zaczęłam tunikę, mam juz górę, zostało robic dół i wlaśnie podobną narzutke co podlinkowałaś też mam zamiar robić :tak:

Kate- swietna ta w krateczke, bardzo mi sie podoba!

Angel- ale cudnaaa ta narzutka dziergana! cudnaaa, tez bym bardzo taka chciala, oj zebym umiala wydziergac to bym sobie z 3 takie w roznych kolorach nadziergala! przyda Ci sie na ciaze i pozniej na 'po'- na wiosne!

reklama
Dziewczyzny ja polecem ten pas PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT, 38-42, WYSYŁKA GRATIS (1763916943) - Aukcje internetowe Allegro. Moja kolezanka nie kupila zadych spodni ciazowych bo bylo jej szkoda kasy, chodzila w swoich zwyklych spodniach czy spodnicach ktorych nie zapinala a na nie zakladala wlasnie ten pas.

One mi się podobają jako bluzeczki, pod jakis sweterek rozpinany, narzutkę, bolerko itd ;-)
Ale zamiast pasa ze spodniami to chyba nie.. Nie ma obawy, ze spodnie zsuna sie z tylka i bedzie po nerkach wiac ;-) Spodnie z panelem to jednak spodnie.. A finansowo to teraz juz nie ma takiego dramatu- taki pas , czyli wlasciwie kawalek materialu 15 zł a spodnie 39 zł :)

Do góry