reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja też zawsze nie miałam cierpliwości do szperania :-D
Kilka razy może coś znalazłam ale tak to ..
Jednak na allegro ladnie zdjatka powstawiane, mozna wylictyować za grosze :-)

Nie planowałam ale dziś kupiłam dwa używane ciuszki dla siebie ;-) Zapowiedzialam mamie, że z czasem dokupic chce spodnie i kurteczke i jak sie uzbiera to mi paczke przysle ;-)

WYPRZEDAŻ SZAFY!!! Długa Tuniko- sukienka 40L (1772686158) - Aukcje internetowe Allegro

i taka tuniczka angorka ;-) http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/76/66/27/1776662716
Za obie z przesyłką 28 zł więc tanioszka :-)

Wogóle pierwszy różowy ciuch w mojej szafie hehe ale ile można w czarnym chodzić ;-) Całkiem przyjemny kolor, do czarnych legginsów myślę bedzie ok ;-)

reklama
angel fajne tuniczki.Allegro kryje w sobie całkiem sporo fajnych ciuszków.A teraz hasło "sexy mama " jest w modzie hehe

ja zakupiłam na allegro takie oto ciuszki 06R166* NOWE TRENDY CIĄŻOWA BLUZKA / GOLF 44/46 (1767374641) - Aukcje internetowe Allegro UROCZE WDZIANKO - NARZUTKA CIĄŻOWA ROZMIAR L/XL (1771486818) - Aukcje internetowe Allegro

i kusi mnie jeszcze to CIĄŻOWA TUNIKA Z BOLERKIEM* kratka* super wygodna (1773451829) - Aukcje internetowe Allegro

co myśłicie?sprawdzi się? Przy Asi nie było problemu bo największy brzuchol miałam w wakacje

angel fajne tuniczki.Allegro kryje w sobie całkiem sporo fajnych ciuszków.A teraz hasło "sexy mama " jest w modzie hehe

ja zakupiłam na allegro takie oto ciuszki 06R166* NOWE TRENDY CIĄŻOWA BLUZKA / GOLF 44/46 (1767374641) - Aukcje internetowe Allegro UROCZE WDZIANKO - NARZUTKA CIĄŻOWA ROZMIAR L/XL (1771486818) - Aukcje internetowe Allegro

i kusi mnie jeszcze to CIĄŻOWA TUNIKA Z BOLERKIEM* kratka* super wygodna (1773451829) - Aukcje internetowe Allegro

co myśłicie?sprawdzi się? Przy Asi nie było problemu bo największy brzuchol miałam w wakacje

Oo tę w kratkę mam w obserowanych i też się zastanawiam :-D

Z takich narzutek podobają mi się te:

EST_ŚWIETNA NARZUTKA_POCZUJ SIĘ PIĘKNA_BELLA mama (1784418752) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

witam dziewczyny :) zastanawia mnie bardzo jedna rzecz dotyczaca ubioru... a wiec jak wyobrazacie sobie ubieranie sie w czasie zimy??? ja sobie jakos tego nie wyobrazam a szczegolnie noszenia kurtki zimowej... co jest dla mnie chyba niemozliwe, jestem po raz pierwszy w ciazy i nie wiem co robic w takim przypadku macie moze jakies pomysly? ;) Dodam ze mam wzrostu 180 cm :D co bardzo komplikuje kupowanie ciuchow ;P

polecam poszukać obszerniejszych płaszczy w fasonie grzybka :tak: ja sobie taki juz po ciąży kupilam i teraz spokojnie do końca w nim pośmigam, bo ma taki luz w brzuchu (a musiałam brac spory rozmiar, żeby w biuście się dopiąć ;-))

Tymka urodziłam pod koniec stycznia, wiec listopad/grudzień/styczeń chodziłam w "zimnie". W czym? W lumpeksie kupiłam kurtkę za 15 zł ;) numer większą, w kroju luźną :) rewelacyjnie się sprawdziła. Dopiero na samiutki koniec się nie dopinałam ;) Także allegro jest super, ale.. patrzcie do ciuchlandów :)

o tak w ciucholandzie najlepiej szukać :tak: nawet bezpieczniej niz na allegro, bo od razu widać co sie kupuje, bo często fotki i opis ładne, a szmatka przychodzi zamiast ubrania...

z chęcią też bym poszła do lumpka, ale ja nie umiem tam szukać :-( a szkoda bo moje koleżanki czasami takie cuda przynoszą za grosze....

Musisz sie przełamać, bo ja też nie umiałam szukać, a teraz wypad do lumpka to najlepszy sposób na tanie zakupy ubraniowe :tak:
esli masz obawy to idź w taki dzień, albo o takiej porze co nie ma dużego ruchu - mnie czasem tłumy odstraszają (bo u mnie to babki sie normalnie bija o ciuchy :szok:). Warto zainwestowac też w golarke do swetrów i dobry odplamiacz - zmechaconych sweterków i poplamionych ubrań ludzie nie biorą, a często sa te rzeczy za grosze sprzedawane. Ja juz na oko widzę co można wygolić bądx z jaka plamą sobie poradzę i tak ostatnio kupiłam córce cudne sztruksy - jak nowe, ale z plamami - za całe 2 zł - potraktowałam wywabiaczem i po plamach ani śladu :-p a za 3,5 wygrzebałam cieplutki golfik z wełny wielbłąda - mocno sie zmechacił pod pachami, a widac że sweterek jak nowy - po ogoleniu - jak nówka, chociaz nadal sie mechaci przy noszeniu - ale go uwielbiam ;-)

Angel jak masz kogoś robótkującego w rodzinie to pokarz zdjęcie - bardzo łatwo jest zrobic samemu taka narzutkę :tak: ja póki co zaczęłam tunikę, mam juz górę, zostało robic dół i wlaśnie podobną narzutke co podlinkowałaś też mam zamiar robić :tak:

Kate- swietna ta w krateczke, bardzo mi sie podoba!

Angel- ale cudnaaa ta narzutka dziergana! cudnaaa, tez bym bardzo taka chciala, oj zebym umiala wydziergac to bym sobie z 3 takie w roznych kolorach nadziergala! przyda Ci sie na ciaze i pozniej na 'po'- na wiosne!

reklama
Dziewczyzny ja polecem ten pas PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT, 38-42, WYSYŁKA GRATIS (1763916943) - Aukcje internetowe Allegro. Moja kolezanka nie kupila zadych spodni ciazowych bo bylo jej szkoda kasy, chodzila w swoich zwyklych spodniach czy spodnicach ktorych nie zapinala a na nie zakladala wlasnie ten pas.

One mi się podobają jako bluzeczki, pod jakis sweterek rozpinany, narzutkę, bolerko itd ;-)
Ale zamiast pasa ze spodniami to chyba nie.. Nie ma obawy, ze spodnie zsuna sie z tylka i bedzie po nerkach wiac ;-) Spodnie z panelem to jednak spodnie.. A finansowo to teraz juz nie ma takiego dramatu- taki pas , czyli wlasciwie kawalek materialu 15 zł a spodnie 39 zł :)

Do góry