reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mata to współczuje porodu :szok:. Takie wywoływanie od zera jest chyba najgorsze ... oby teraz poszło jak po maśle :-D

MT najładniejsze są waśnie takie kolorowe :tak:Ty jeszcze do tego masz telaenta więc na pewno Ci wyjdzie prześliczny :tak:

reklama
witam dziewczyny :) zastanawia mnie bardzo jedna rzecz dotyczaca ubioru... a wiec jak wyobrazacie sobie ubieranie sie w czasie zimy??? ja sobie jakos tego nie wyobrazam a szczegolnie noszenia kurtki zimowej... co jest dla mnie chyba niemozliwe, jestem po raz pierwszy w ciazy i nie wiem co robic w takim przypadku macie moze jakies pomysly? ;) Dodam ze mam wzrostu 180 cm :D co bardzo komplikuje kupowanie ciuchow ;P

[url=http://www.suwaczki.com/][/URL]

Ostatnia edycja:
Teraz mode sa w kazdym sezonie płaszczyki- wszelakiego rodzaju :tak:
(cena spora, ale to taki przyklad ;-) )

BE! MAMA CIĄŻOWY Płaszcz KURTKA jesień/zima XL (1778007973) - Aukcje internetowe Allegro

***Niebanalny Płaszcz Ciążowy 'L'Jesień Zima 11*** (1779368178) - Aukcje internetowe Allegro

Płaszcz ciążowy Elpasa fiolet ciąża rozmiar S/M (1781937010) - Aukcje internetowe Allegro

Kiedys to faktycznie byl problem- rzeczy jako tako ciazowych nie bylo, a w butkiach kosztowały jak za zboże :/
Teraz jest..allegro :-D

Tymka urodziłam pod koniec stycznia, wiec listopad/grudzień/styczeń chodziłam w "zimnie". W czym? W lumpeksie kupiłam kurtkę za 15 zł ;) numer większą, w kroju luźną :) rewelacyjnie się sprawdziła. Dopiero na samiutki koniec się nie dopinałam ;) Także allegro jest super, ale.. patrzcie do ciuchlandów :)

AniaZG - witaj w klubie widze , że ty też słusznego wzrostu:) faktycznie ivi ma racje są naszczeście lumpiki a w nich cała masa ciuchów swobodnie robiących za ciążowe nawet dla duzych mamusiek.

Ja też się zastanawiam jak poradzę sobie w zimie ... nie chce kupować rozmiaru większego bo jestem mała i w za dużej kurtce będę wyglądać jak sierota :baffled: Nawet małe rozmiary są szyte na wysokie osoby i zawsze rękawki albo "bary" mam za duże :crazy:
Liczę więc że brzuszka nie będę miała dużego i w jakiegoś dziecinnego grzybka się zmieszczę :-D

Mini spokojnie z pewnościa cos znajdziesz Ty bynajmniej masz w czym wybierać ja juz nie mam raczej takiego pola manewru... bo jesli mam juz kupic cos wiekszego tu musialyby to byc ciuszek dla bardzo uszystych. Aperspektywa siedzenia w domu cala zime jakos mnie nie cieszy, ale mam naszczesie plaszczyk bardzo rozkloszowany na dole moze bedzie dobry:)

No i zakupilam sobie te spodenki moze jutro przyjda zobaczymy czy beda sie nadawały :)
http://moda.allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-rurki-granat-xs-i1775333535.html

Ostatnia edycja:
no u mnie bedzie bardzo ciezko cos znalesc na allegro.... :( plaszczyka ani kurki nie znajde nie wiem jak ja to przezyje ! ni ma moich rozmiarow a jak cos jest to wyglada jak namiot po huraganie :D i tak zle i tak nie dobrze buu :( ale za to na allegro fajne rzeczy dla malucha sa :D

[url=http://www.suwaczki.com/][/URL]

reklama
Do góry