reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mata to współczuje porodu :szok:. Takie wywoływanie od zera jest chyba najgorsze ... oby teraz poszło jak po maśle :-D

MT najładniejsze są waśnie takie kolorowe :tak:Ty jeszcze do tego masz telaenta więc na pewno Ci wyjdzie prześliczny :tak:

reklama
witam dziewczyny :) zastanawia mnie bardzo jedna rzecz dotyczaca ubioru... a wiec jak wyobrazacie sobie ubieranie sie w czasie zimy??? ja sobie jakos tego nie wyobrazam a szczegolnie noszenia kurtki zimowej... co jest dla mnie chyba niemozliwe, jestem po raz pierwszy w ciazy i nie wiem co robic w takim przypadku macie moze jakies pomysly? ;) Dodam ze mam wzrostu 180 cm :D co bardzo komplikuje kupowanie ciuchow ;P

[url=http://www.suwaczki.com/][/URL]

Ostatnia edycja:
Teraz mode sa w kazdym sezonie płaszczyki- wszelakiego rodzaju :tak:
(cena spora, ale to taki przyklad ;-) )

BE! MAMA CIĄŻOWY Płaszcz KURTKA jesień/zima XL (1778007973) - Aukcje internetowe Allegro

***Niebanalny Płaszcz Ciążowy 'L'Jesień Zima 11*** (1779368178) - Aukcje internetowe Allegro

Płaszcz ciążowy Elpasa fiolet ciąża rozmiar S/M (1781937010) - Aukcje internetowe Allegro

Kiedys to faktycznie byl problem- rzeczy jako tako ciazowych nie bylo, a w butkiach kosztowały jak za zboże :/
Teraz jest..allegro :-D

Tymka urodziłam pod koniec stycznia, wiec listopad/grudzień/styczeń chodziłam w "zimnie". W czym? W lumpeksie kupiłam kurtkę za 15 zł ;) numer większą, w kroju luźną :) rewelacyjnie się sprawdziła. Dopiero na samiutki koniec się nie dopinałam ;) Także allegro jest super, ale.. patrzcie do ciuchlandów :)

AniaZG - witaj w klubie widze , że ty też słusznego wzrostu:) faktycznie ivi ma racje są naszczeście lumpiki a w nich cała masa ciuchów swobodnie robiących za ciążowe nawet dla duzych mamusiek.

Ja też się zastanawiam jak poradzę sobie w zimie ... nie chce kupować rozmiaru większego bo jestem mała i w za dużej kurtce będę wyglądać jak sierota :baffled: Nawet małe rozmiary są szyte na wysokie osoby i zawsze rękawki albo "bary" mam za duże :crazy:
Liczę więc że brzuszka nie będę miała dużego i w jakiegoś dziecinnego grzybka się zmieszczę :-D

Mini spokojnie z pewnościa cos znajdziesz Ty bynajmniej masz w czym wybierać ja juz nie mam raczej takiego pola manewru... bo jesli mam juz kupic cos wiekszego tu musialyby to byc ciuszek dla bardzo uszystych. Aperspektywa siedzenia w domu cala zime jakos mnie nie cieszy, ale mam naszczesie plaszczyk bardzo rozkloszowany na dole moze bedzie dobry:)

No i zakupilam sobie te spodenki moze jutro przyjda zobaczymy czy beda sie nadawały :)
http://moda.allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-rurki-granat-xs-i1775333535.html

Ostatnia edycja:
no u mnie bedzie bardzo ciezko cos znalesc na allegro.... :( plaszczyka ani kurki nie znajde nie wiem jak ja to przezyje ! ni ma moich rozmiarow a jak cos jest to wyglada jak namiot po huraganie :D i tak zle i tak nie dobrze buu :( ale za to na allegro fajne rzeczy dla malucha sa :D

[url=http://www.suwaczki.com/][/URL]

reklama
Do góry