reklama
też mam dylemat co do pieluch, wiem jedno na pewno jedorazówki, tylko nie wiem jakiej firmy. Pampers niby najlepszy, ale drogi, a tu dwie dupki będą. A jakich firm będziecie używać? myślałam o Happy na początek, ale może macie już jakieś doświadczenie?
miska271
Fanka BB :)
kla00dia śliczne ubranka,a sunia słodka,na pewno zapach czuje,bo maluszki mają swój specyficzny zapach więc na ubrankach jego czuc
co do pampersów to używałam na początku tych oryginalnych pampersa a później kupowałam babydream z rossmana,ale wiadomo pupki sa różne i nie wiadomo jak będą reagować,jak to mówią kwestia prób i błędów
co do pampersów to używałam na początku tych oryginalnych pampersa a później kupowałam babydream z rossmana,ale wiadomo pupki sa różne i nie wiadomo jak będą reagować,jak to mówią kwestia prób i błędów
cytrusowa85
Fanka BB :)
Klaodia jak fajnie wszystko razy dwa a wozek bedziesz miała jeden za drugim cz oba w jednych rzedzie?
Tunia dokładnie, trza wszystkich wyprobowac i wybrac najlepsze dla dupinki i portwela
Smarkowi Dada nie podeszły jak Mini pisze za twarde i to w kroku było szersze niz w pampkach.
Huggies'y tez nie bardzo Happy były całkiem git.
A ja rozkow nie uzywałam, leza gdzies noweczki okurzone.
Miałam takie sztywne, cienkie poduchy i na nich mi sie najlepiej nosiło/usypiało maluszka.
Tunia dokładnie, trza wszystkich wyprobowac i wybrac najlepsze dla dupinki i portwela
Smarkowi Dada nie podeszły jak Mini pisze za twarde i to w kroku było szersze niz w pampkach.
Huggies'y tez nie bardzo Happy były całkiem git.
A ja rozkow nie uzywałam, leza gdzies noweczki okurzone.
Miałam takie sztywne, cienkie poduchy i na nich mi sie najlepiej nosiło/usypiało maluszka.
to ja chyba też kupie sobie różne na początek tak jak Ty tunia23,
do szpitala Happy, bo wycięcie na pępek mają i jako chyba jedyni robią takie maciupeńkie pieluszki dla wcześniaków
i wypróbuje babydream skoro Mini55 piszesz, że są mięciutkie. Pampersa sobie odpuszczę chyba, że dzieciaki wrażliwe tyłeczki będą miały (ich koszt mnie przeraża, a to razy dwa trzeba)
do szpitala Happy, bo wycięcie na pępek mają i jako chyba jedyni robią takie maciupeńkie pieluszki dla wcześniaków
i wypróbuje babydream skoro Mini55 piszesz, że są mięciutkie. Pampersa sobie odpuszczę chyba, że dzieciaki wrażliwe tyłeczki będą miały (ich koszt mnie przeraża, a to razy dwa trzeba)
kindzia26a kupie sobie ten jeden obok drugiego wybiore, pewnie jako spacerówka się nie przyda, bo będzie za ciasno, ale te podłużne to mogą być niestabilne i to z tyłu nic nie widzi, poza tym później też mało miejsca na nózki i większość z nich jest droższa niż te, które obok siebie są.
znalazłam coś takiego na allegro Polski wózek-od producenta-GRATIS - DUO BLIŹNIAK (1888949718) - Aukcje internetowe Allegro
nie drogi, 23kg i szerokość 80cm, więc wejde z nim do domu
znalazłam coś takiego na allegro Polski wózek-od producenta-GRATIS - DUO BLIŹNIAK (1888949718) - Aukcje internetowe Allegro
nie drogi, 23kg i szerokość 80cm, więc wejde z nim do domu
reklama
Podziel się: