reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
MI też ten tygrysek urzekł :)
Tunia ja kochana nic nie piorę, przynoszę do domu, oglądam, składam do siatki i bach w kąt
Będę prała dopiero bliżej marca dopiero, wcześniej nie bo i tak kurz będzie osiadał

Fajowe te rzeczy, normalnie chyba nic brzydkiego nie da się znaleźć wsród tych maciupkich rzeczy

Tunia śliczności

Atomówka śliczne te body z Kubusiem słodkie

ja zawsze prałam tak bliżej terminu teraz się nie opłaca za wcześnie jest jeszcze

Hej, widzę że zbiory systematycznie sie powiekszają.
Ja jeszcze z ubrankami ostrożna jestem tzn. ciagle sobie mówię że jesze czas. Ale inni już mnie obdarowują- dziś dostałam całą reklamówe dziewczęcych ciuszków od Pani, która pracuje w moim budynku. Dowiedziała się o mojej ciązy i wnusiowe za małe ubranka przyniosła. bardzo miły gest :-)

Ja kupiłam coś luźniejszego na swój grzbiet ;-) moje dopasowane kurtki i płaszcze uwieraja już solidnie. mam nadzieje że posłuży mi do rozwiązania ;-)
1934377231_1.jpg

dzięki :-) taki płaszczyk w sam raz na chłodniejsza jesień i zime, ma ciepła podszewkę i kaptur. jest z promodu, kupiłam używany, ceny nowych mnie przerażają.

reklama
Monika spokojnie się wyrobisz :tak: poza tym na początek, pierwsze tygodnie wcale tych ubranek tak dużo nie trzeba można sobie powoli coś dokupić, chyba że się ma taka szaloną teściową jak ja :-D
Atomówka super zakup za super cenę :tak: też już mam kilka tygryskowych ciuszków :happy:

Tunia słodziutki ten bezrękawnik

ja już przeprałam sobie tak wstępnie, co się uzbiera mi partia na pralkę to piorę, ale też dopiero po remoncie pokoiku i wstawieniu mebelków wszystko upiorę tak jak należy, wyprasuję i poukładam :-)

Do góry