reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

IMG_1286.jpgIMG_1280.jpg
IMG_1281.jpgIMG_1282.jpg
IMG_1283.jpgIMG_1284.jpg
IMG_1285.jpg

reklama
Fantastyczne rzeczy - aż mnie skręca, że ja jeszcze muszę poczekać. No ale cierpliwa jestem. Doczekam :tak:. Za to potem to już za siebie nie ręczę :-D, chociaż mam taki mały hamulec bezpieczeństwa: nie znając płci, muszę sie ograniczać do rzeczy uniwersalnych, a to zawęża możliwości więc i moje zapędy.

Fantastyczne rzeczy - aż mnie skręca, że ja jeszcze muszę poczekać. No ale cierpliwa jestem. Doczekam :tak:. Za to potem to już za siebie nie ręczę :-D, chociaż mam taki mały hamulec bezpieczeństwa: nie znając płci, muszę sie ograniczać do rzeczy uniwersalnych, a to zawęża możliwości więc i moje zapędy.

wczoraj moja znajoma leżąc w szpitalu bo już jest 6 dni po terminie miała USG po 9 miesiącach okazało się że jednak czeka na córeczkę :szok: sama się zastanawiałam nad tym co by było gdyby....:szok:

ja sama nic jeszcze nie kupiłam takiego dla małego wszystko to rzeczy od teściowej, która szaleje po lumpkach i te które dostałam.... a sama bym po sklepach poszalała, ale jeszcze mam czas i to na te droższe zakupy

Te babcie nasze to wariatki:-)moja przyleciala ostatnio z kocykiem i 20 szt pieluch tetrowych przyniosla:-Di sie wscieka ze dzidzia nie chce sie pokazac bo chciala by pokupowac jakies sukienusie albo jakies spodeneczki w samochodziki jak to ona mowi:-D

anula- nie zabraniaj, nie zabraniaj!! fajna taka babcia! i bardzo dobry ma gust, serio! sliczne rzeczy wybiera!
Atan- ooo tak wyprawka jak na czworaczki heheheh super!!

ja wczoraj stwierdzialam, ze nie ma opcji- po grudniowej wyplacie mojej dokupuje to co mi potrzeba, duzo tego nie ma, ale kocyk, dla mnie do szpitala to chyba tyle....jedynie jak cos na wyprzach w styczniu wpadnie mi w oko to dokupie z ciuszkow i finito!
w styczniu musze juz miec torbe spakowana.

reklama
Ja musze jeszcze znalesc ten kombinezon nieszczesny dla dzidzi, ale stwierdzilam ze szukam w ciuszku nie ma sensu wydawac jakis tam pieniedzy gdzie pewnie zaloze ten kombinezon 3, 4 razy.

Do góry