reklama
anula_mm
czekając na...
V
villandra8
Gość
Fantastyczne rzeczy - aż mnie skręca, że ja jeszcze muszę poczekać. No ale cierpliwa jestem. Doczekam . Za to potem to już za siebie nie ręczę , chociaż mam taki mały hamulec bezpieczeństwa: nie znając płci, muszę sie ograniczać do rzeczy uniwersalnych, a to zawęża możliwości więc i moje zapędy.
anula_mm
czekając na...
Fantastyczne rzeczy - aż mnie skręca, że ja jeszcze muszę poczekać. No ale cierpliwa jestem. Doczekam . Za to potem to już za siebie nie ręczę , chociaż mam taki mały hamulec bezpieczeństwa: nie znając płci, muszę sie ograniczać do rzeczy uniwersalnych, a to zawęża możliwości więc i moje zapędy.
wczoraj moja znajoma leżąc w szpitalu bo już jest 6 dni po terminie miała USG po 9 miesiącach okazało się że jednak czeka na córeczkę sama się zastanawiałam nad tym co by było gdyby....
ja sama nic jeszcze nie kupiłam takiego dla małego wszystko to rzeczy od teściowej, która szaleje po lumpkach i te które dostałam.... a sama bym po sklepach poszalała, ale jeszcze mam czas i to na te droższe zakupy
anula_mm
czekając na...
anula wow . Synek chyba obkupiony na pierwsze pół roku :-)
hehehe wydaje ci się babcia szaleje i nie przestaje
Te babcie nasze to wariatki:-)moja przyleciala ostatnio z kocykiem i 20 szt pieluch tetrowych przynioslai sie wscieka ze dzidzia nie chce sie pokazac bo chciala by pokupowac jakies sukienusie albo jakies spodeneczki w samochodziki jak to ona mowi
anula- nie zabraniaj, nie zabraniaj!! fajna taka babcia! i bardzo dobry ma gust, serio! sliczne rzeczy wybiera!
Atan- ooo tak wyprawka jak na czworaczki heheheh super!!
ja wczoraj stwierdzialam, ze nie ma opcji- po grudniowej wyplacie mojej dokupuje to co mi potrzeba, duzo tego nie ma, ale kocyk, dla mnie do szpitala to chyba tyle....jedynie jak cos na wyprzach w styczniu wpadnie mi w oko to dokupie z ciuszkow i finito!
w styczniu musze juz miec torbe spakowana.
Atan- ooo tak wyprawka jak na czworaczki heheheh super!!
ja wczoraj stwierdzialam, ze nie ma opcji- po grudniowej wyplacie mojej dokupuje to co mi potrzeba, duzo tego nie ma, ale kocyk, dla mnie do szpitala to chyba tyle....jedynie jak cos na wyprzach w styczniu wpadnie mi w oko to dokupie z ciuszkow i finito!
w styczniu musze juz miec torbe spakowana.
reklama
Podziel się: