reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

kamilaedi ja właśnie stwierdziłam, że przecież nie dam rady po sklepach chodzić i na raz wszystkiego kupić w ciągu 3-4 dni, skoro wyprawa do 2 sklepów, to dla mnie wyczyn na który muszę się przygotować psychicznie, a potem zdycham bo mnie kręgosłup boli... dlatego na raty i na allegro będę kupować od grudnia (po wypłacie :tak:)

reklama
wiem, ja tez padam nawet po szybkich zakupach i tez czekam na wyplate i zaczynamy powoli robic zakupy, moj T caly czas gada jeszcze tyle czasu- a ja oczywiscie 'jak ty sobie wyobrazasz ze sloniem po sklepach chodzic??' toz to juz 16 tygodni do konca i jeszcze swieta po drodze :-)

atan- super masz te rzeczy :)) troche Ci zazdrosze, ze wy juz prawie gotowi, ja jszcze sporo czasu spedze w sklepach

Ja tam się cieszę :-) Wróce do UK , bedzie mi smutno i samotnie z dala od domu po takim czasie spedzonym tu..to chociaz do marca bede miala misje stopniowego szperania, szukania i wybierania :-)

Ale faktycznie masz niezle zapasy Atan :tak:

kamila mój też mówił do wczoraj, że jeszcze dużo czasu ale mu uświadomiłam ile rzeczy będzie trzeba kupić i że w końcu może z tym zostać zupełnie sam, bo ja nie mam siły teraz, a co dopiero w lutym no i się zgodził, żeby już coś zacząć kupować :tak:

Ja też pomału się rozglądam , chyba od stycznia już będę robić powoli zakupy . Może nawet w grudniu na jakiś wyprzedażach zaszaleje , choć ubranek w sumie mi tak nie trzeba :-)

Jak przyjechalam do mamy to widze ze poszalala-sporo koszulek bodziakow spioszkow kupila, dzis kupilismy spiworek do spania kocyk i dwa bodziaki- wszystko w kaplecie:) jak bedzie dzien to moze uda mi sie jakas fote cyknac.

Atan świetne rzeczy - jest nawet kombinezonik żabki ;-)

miska też fajne rzeczy dostałaś - na pewno sporo się przyda, a tak jak piszecie - fajnie coś dostać i już. Przynajmniej ja tam lubię (bo w sumie znam takich co nie lubią nic dotawać)

A wśród rzeczy, które ja dostałam właśnie to i buciki były - takie wełniane - pewnie założę maleństwu na jakieś wyjście, bo tak to też popieram, że buty dla niemowlaka to raczej zbędne.

reklama
Do góry