reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Dziewczyny przestancie.. jeszcze mi wody odejda..no nie moge przestac sie śmiac jak czytam kto jakie zwierzaki lubi na ubrankach... Kasiurek litości........ten kłapołuchy:)

Mini/Tusia cuda..
ja uwielebiam pasiaki tak ja Wy..... a Mini to nawet tło dobrała odpowiednie.. ktore tez mi sie podoba.. co to narzutka na łozko małzeńskie czy Boryskowe... bardzo

Ja to nie mam bardzo co wstawic, nie lubie biało/szaro/bezowo/burych ubranek wiec jeszcze nic nie kupuje, nie chodze i nie szperaa, zreszta jestem uziemiona i tak..
o kupiłam komplet czapa/szalik ale dla starszaka:) i mam pajaca po starszaku na wyjscie ze szpitala.. to moze to wlekej zeby sie zaznaczyc..

Tunia słodkości , zwłaszcza te spodenki :-)

Kindzia to kocyk Boryskowy . Ja też lubię kolorki i uwielbiam paseczki jak widać :-D

Ostatnia edycja:
kozaki
pomykałki

Kurtka
gdy bede "napakowana".. ale fota słaba jakosc..

Komplet z Reporter"a

Kalesonki Remka

Pajac polarek z KappAhla
Emil przytachany w nim był ze szpitala.. az sie łezka w oku kreci... musiałam odswieżyc..

reklama
Do góry