reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Dla mnie też dziwne jest spanie bez poduszki, bo siebie od małego pamiętam, że w cholerę tych poduszek miałam. Ale mój mąż to śpi na płaskim. Poduszkę ma, ale ona zawsze obok leży. Jak się mała wda w tatusia to w ogóle na poduszce przyoszczędzimy:-D. W prezencie ślubnym ode mnie dostanie swoją pierwszą poduszkę;-).

a ja kupiłam dzis w lumpku komplecik z metka jeszcze :) za 20 zł nie moglam sie oprzec aby nie kupic :) ta bluza jest boska :)
ponizej kocyk ktory kupilismy jako pierwszy w pepko za 19 zł
ogrodniczki i reszta tez z lumpka :) no i nasz psyn ma pierwsze jeansy :) a nawet 2 :)
ale słodziachy:tak:

mialam pokazac te buciczki a wiec prosze bardzo :) Zobacz załącznik 402337Zobacz załącznik 402338Zobacz załącznik 402339Zobacz załącznik 402340Zobacz załącznik 402341
1-zimowe buciki z korzuszkiem rozmiar miniaturka ;)
2-sliczne buciczki cieple z skarpetka zamszowe :)
3-pantofelki
4-pantofelki cieplutkie z kwiatuszkami
5-pierwsze kalosze lekko ocieplane :)
butów na zapas widzę:-)

Bozienka super buciki!!

to ja pokażę jedyną rzecz jaką kupiłam... Body neutralne bo to było jak się dowiedziałam o ciąży i informowałam mężusia że będziemy potrzebować znowu malućkich lumpków:-D
także pierwszy zakup dla synusia jest:) Ale jak patrzę na Wasze zakupy to chyba się skuszę i cosik "męskiego" pokupię przy najbliższej okazji:rolleyes::rolleyes::cool2:
ja się śmieję że narazie będe kupowała unisex...nadal uważam że bedzie dziewczynka:-)

To moje szaleństwa zakupowe :-)
PA284712.jpgPA284714.jpgPA284716.jpgPA284718.jpg

reklama
ja monotematycznie jak atomowka po nowym roku bede kupywac dla dzidzi ;]

a teraz mam pytanie - rozgladala sie kotras na allegro za torba do spzitala ? bo ja w sumie mam taka duza ze pol domu tam wloze a chcialabym jakas taka w sam raz ale nie wiem jaka by mogla byc ;/ bo do tej pory po reklamowkach mialam popakowane ;]

a u mnie w spzitalu trzeba bardzo duzo rzeczy brac dla siebie i dziecka wiec wole miec cos pakowniejsze w jendym miejscu ;p

Do góry