reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Dla mnie też dziwne jest spanie bez poduszki, bo siebie od małego pamiętam, że w cholerę tych poduszek miałam. Ale mój mąż to śpi na płaskim. Poduszkę ma, ale ona zawsze obok leży. Jak się mała wda w tatusia to w ogóle na poduszce przyoszczędzimy:-D. W prezencie ślubnym ode mnie dostanie swoją pierwszą poduszkę;-).

a ja kupiłam dzis w lumpku komplecik z metka jeszcze :) za 20 zł nie moglam sie oprzec aby nie kupic :) ta bluza jest boska :)
ponizej kocyk ktory kupilismy jako pierwszy w pepko za 19 zł
ogrodniczki i reszta tez z lumpka :) no i nasz psyn ma pierwsze jeansy :) a nawet 2 :)
ale słodziachy:tak:

mialam pokazac te buciczki a wiec prosze bardzo :) Zobacz załącznik 402337Zobacz załącznik 402338Zobacz załącznik 402339Zobacz załącznik 402340Zobacz załącznik 402341
1-zimowe buciki z korzuszkiem rozmiar miniaturka ;)
2-sliczne buciczki cieple z skarpetka zamszowe :)
3-pantofelki
4-pantofelki cieplutkie z kwiatuszkami
5-pierwsze kalosze lekko ocieplane :)
butów na zapas widzę:-)

Bozienka super buciki!!

to ja pokażę jedyną rzecz jaką kupiłam... Body neutralne bo to było jak się dowiedziałam o ciąży i informowałam mężusia że będziemy potrzebować znowu malućkich lumpków:-D
także pierwszy zakup dla synusia jest:) Ale jak patrzę na Wasze zakupy to chyba się skuszę i cosik "męskiego" pokupię przy najbliższej okazji:rolleyes::rolleyes::cool2:
ja się śmieję że narazie będe kupowała unisex...nadal uważam że bedzie dziewczynka:-)

To moje szaleństwa zakupowe :-)
PA284712.jpgPA284714.jpgPA284716.jpgPA284718.jpg

reklama
ja monotematycznie jak atomowka po nowym roku bede kupywac dla dzidzi ;]

a teraz mam pytanie - rozgladala sie kotras na allegro za torba do spzitala ? bo ja w sumie mam taka duza ze pol domu tam wloze a chcialabym jakas taka w sam raz ale nie wiem jaka by mogla byc ;/ bo do tej pory po reklamowkach mialam popakowane ;]

a u mnie w spzitalu trzeba bardzo duzo rzeczy brac dla siebie i dziecka wiec wole miec cos pakowniejsze w jendym miejscu ;p

Do góry