mata-kow
mama do kwadratu :)
AAAAAAAAAA ale superaśne uranka macie - a te buciki są przesłodkie!!!
Miska pisałam, że poduszka naleśnik ale pozory stwarza ;-)
Miska pisałam, że poduszka naleśnik ale pozory stwarza ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale słodziachya ja kupiłam dzis w lumpku komplecik z metka jeszcze za 20 zł nie moglam sie oprzec aby nie kupic ta bluza jest boska
ponizej kocyk ktory kupilismy jako pierwszy w pepko za 19 zł
ogrodniczki i reszta tez z lumpka no i nasz psyn ma pierwsze jeansy a nawet 2
butów na zapas widzę:-)mialam pokazac te buciczki a wiec prosze bardzo Zobacz załącznik 402337Zobacz załącznik 402338Zobacz załącznik 402339Zobacz załącznik 402340Zobacz załącznik 402341
1-zimowe buciki z korzuszkiem rozmiar miniaturka
2-sliczne buciczki cieple z skarpetka zamszowe
3-pantofelki
4-pantofelki cieplutkie z kwiatuszkami
5-pierwsze kalosze lekko ocieplane
ja się śmieję że narazie będe kupowała unisex...nadal uważam że bedzie dziewczynka:-)Bozienka super buciki!!
to ja pokażę jedyną rzecz jaką kupiłam... Body neutralne bo to było jak się dowiedziałam o ciąży i informowałam mężusia że będziemy potrzebować znowu malućkich lumpków
także pierwszy zakup dla synusia jest Ale jak patrzę na Wasze zakupy to chyba się skuszę i cosik "męskiego" pokupię przy najbliższej okazji