reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Matko kochana poszalały te laski :-)
Ja póki co się trzymam i nie kupuje nic, dopiero po Nowym Roku będę robiła zakupy , no może do tego czasu kupię jakiegoś pajacyka czy cuś
Mam tylko jedne skarpeteczki, śpiochy i łapki niedrapki a tak żeby coś dzidziuś miał
Mam też 3 śliniaczki ale to dostałam od kolegi kiedyś dla mnie na prezent i kocyk od sister, zółciutki :)

Ja kołderki i poduszek nie kupuję na pewno
Dzidze będę kocykiem czy pieluszką nakrywała

a ja kupiłam dzis w lumpku komplecik z metka jeszcze :) za 20 zł nie moglam sie oprzec aby nie kupic :) ta bluza jest boska :)
ponizej kocyk ktory kupilismy jako pierwszy w pepko za 19 zł
ogrodniczki i reszta tez z lumpka :) no i nasz psyn ma pierwsze jeansy :) a nawet 2 :)

mialam pokazac te buciczki a wiec prosze bardzo :) Zdjęcie0885.jpgZdjęcie0888.jpgZdjęcie0889.jpgZdjęcie0890.jpgZdjęcie0891.jpg
1-zimowe buciki z korzuszkiem rozmiar miniaturka ;)
2-sliczne buciczki cieple z skarpetka zamszowe :)
3-pantofelki
4-pantofelki cieplutkie z kwiatuszkami
5-pierwsze kalosze lekko ocieplane :)

Bozienka super buciki!!

to ja pokażę jedyną rzecz jaką kupiłam... Body neutralne bo to było jak się dowiedziałam o ciąży i informowałam mężusia że będziemy potrzebować znowu malućkich lumpków:-D
także pierwszy zakup dla synusia jest:) Ale jak patrzę na Wasze zakupy to chyba się skuszę i cosik "męskiego" pokupię przy najbliższej okazji:rolleyes::rolleyes::cool2:

Załączniki

• 100_5765.jpg
    100_5765.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 41
Mata super ta podusia , rzeczywiście płaska jak deska :-D

K&M bluza czadowa

Bozienka Twoja córeczka ma więcej par butów niż ja :-D Prawdziwa kobieta :tak:

Ola owieczki są słodkie :tak:

reklama
Do góry