mata-kow
mama do kwadratu :)
Olavip ja tez ostatnio przeglądałam pościele, bo musze dokupic poszewki na poduszki do kompletu i szok - jak kupowałam 3 lata temu to były duzo tańsze (powłoczki kołdra+poduszka kosztowały mnie jakies 24 zł a teraz tej samej firmy za 39 ). Na szczęście muszę dokupic jedynie płaska podusię i 2 powłoczki na nie, bo Dobrusia do dzisiaj kładzie na"dorosłą" poduszkę swoją łóżeczkową podusię, więc nie chcę jej zabierać...
manta ja czekam tylko żeby dowiedziec się kto u mnie mieszka i też poszaleje na szafce - za takie rzeczy jak pajace czy bodziaki o wiele mniej mozna zapłacic niz na allegro na przykład poza tym dzis z tesciowa rozmawiałam i chyba załatwimy, żeby w zaprzyjaźnionym lumpku odkładali ubranka dziecięce (tam za kilogram ciuszków 10 zł, więc takie malutkie to torbami za tą cenę wyjdą )
manta ja czekam tylko żeby dowiedziec się kto u mnie mieszka i też poszaleje na szafce - za takie rzeczy jak pajace czy bodziaki o wiele mniej mozna zapłacic niz na allegro na przykład poza tym dzis z tesciowa rozmawiałam i chyba załatwimy, żeby w zaprzyjaźnionym lumpku odkładali ubranka dziecięce (tam za kilogram ciuszków 10 zł, więc takie malutkie to torbami za tą cenę wyjdą )