reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Dzieki...moze i ladna ale wygladam w niej strasznie wielgasnie:-:)sorry: w piatek bede widziala sie z moja siostra moze cos wymysli < krawcowa> Jakos tak duzo na plecach materialu jest, ze z przodu to oki rozumie bo sa kontra faldy ale z tylu:eek:
Jak nic nie zrobi to sprobuje sprzedac dalej, metki wszystko ma wiec powinna pójść.

"kwiatek" od męża na Dzień Kobiet :-) (tylko moja kolor ciemny szary)

torebka1.jpg

Śliczna torebeczka Rosmerta :tak:

A ja zupełnie niespodziewanie stałam się właścicielką nowej pralki Magiczna Planeta: Najtańszy sklep multimedia, rtv i agd
Niespodziewanie, bo właściwie kilka dni temu zdecydowaliśmy, że oddamy chłopakom naszą pralkę Candy (całkiem niezłą zresztą, ekonomiczną jeśli chodzi o zużycie prądu i wody). Poszperałam za nową pralką do nas i spodobał mi się ten Bosch, zamówiłam przedwczoraj i wczoraj już nam przywieźli :-) Ale Tomek dopiero teraz mi podłączył, jak zabrali starą, więc dziewicze pranie jeszcze przede mną. Podoba mi się program Kids Odplamianie i super szybki 15 minutowy :-)

reklama
Ja też lubię butki na koturnie. Agusia, Twoje są śliczne. Ja tez podobne kupiłam jeszcze zimą w deichmannie - tylko moje to nie czółenka a botki.

Do góry