reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

błe heheheh laska chyba do podpierania stropu lub dla emeryta :-D:-D:-D:-D:-D błe hehehehe ( ale jakos tych zdjęci dupna sorry)

szczerze to jawieksze obawy mialam co do spodni bo 7/8 to jakas dziwna długosc a przy moim 158cm to balam sie ze bede wygladac jak kaczka na podkurczonych nogach

karola super ciuszki a ty fajna kobitka:tak: a co do twoich 158 cm to normalnie o 2 cm jestes wyzsza odemnie:tak::-) i ja zawsze mowie ze mam nogi krotkie jak u kaczki:-D

reklama
najwazniejsze ze moj maz powiedzial no w koncu wywalisz te wyciagniete spodnie i pojdziesz z malym ubrana jak kobieta :-D:-D wiec do tej pory bylam jak UFO :szok::-) no ale powiedzial to w mily sposob wiec sie nie obrazilam

KAROLA bardzo ladna z Ciebie kobietka! no i ciuszk tez fajowe!!!!
a z czego Ty sie chcesz odchudzac kochana?

Agusia świetna sukienka..sama wybieram takie kroje....:tak::tak: I masz naprawdę ładna figurę, właśnie odpowiednio proporcjonalna, nie wiem na co ty tak masakryczne narzekasz :no::tak:

Karola fajne ubrania....sukienka bardzo mi sie podoba...

:-)Karola fajna sukienka.....:tak:

Moj stroj dzisiaj przyszedl...jest bardzo ladny i dzieki bogu dobry...ale sie ciesze:-p:laugh2:

to czekamy na fotke

susumali z czego ja sie chce odchudzac z masy tłuszczu - chyba naprawde marna jakosc tych fotek skoro tego nie widzisz :szok::szok::szok: te golonki schabiki oponki

Kupiłam sukienkę,różową,krótką na ramiączkach z bolerkiem.Zrobie fote to wkleje:tak:

Karola super sukienka i pięknie wyglądasz i wcale nie masz żadnych oponek i niczego podobnego jestes bardzo kobieca a powiem Ci że ja nie mam żadnej sukienki ani spódnicy w szafie same spodnie ha ha i nie mam odwagi na zakladnie żadnej sukienki i raczej nie załoze :zawstydzona/y:

reklama
a ja upatrzyłam, a w sumie przez przypadek zobaczyłam sukienkę w Orsey'u i czekam tylko na wyjazd

Do góry