reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
aGUSIA ŚLICZNA SUKIENECZKA, KOLOR I OCZYWISCIE TY W NIEJ SIE BARDZO LADNIE PREZENTUJESZ.......
ACH I TE TWOJE DUUUZE PIERSI...ODDALABYS MI TROSZKE...HIHIHI

Agusia pięknie wyglądasz:tak:
Sukienka bardzo efektowana, a Ty w niej wyglądasz poprostu super:-)
I powiem Ci, że masz bardzo ładny, kształtny biust:tak:
Tylko buzi brakuje, a szkoda, bo oczka zapowiadają śliczną buzię!

Ślicznie Agusia wygladasz w tej czerownej sukience!!! i bardzo ladny makijaz oczu :tak:...tylko tej buzi wlasnie brakuje:sorry2:

Agusia - bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience.:tak::tak:I wbrew temu co ciagle wypisujesz masz całkiem niezłą figurę- bardzo ładny zarys talii, niczego sobie biuscick i bioderka:tak::-). Gołym okiem widac ,ze masz dobre proporcje figury a to sprawia ze wygladasz ponętnie , zwiewnie i kobieco :tak::tak::tak:

A w ładnej sylwetce nie liczba kg jest istotna a PROPORCJE , które Ty bez wątpienia masz:tak::tak::tak:

no kochane czego to ja dla Was nie robie gdyby moj maz wiedziala ze robie sobie sama fotki by wkleic na forum to by mnie do psychiatry wysłał a co tam wiosna mozna miec lekki odchył od normy

no i tak wyglądam przed drastycznym dietowaniem :sorry2:
nie mam fotki białego sweterka bo w pralce sie kręci ale to juz nic takiego bialy z dekoldem po sam pas taki cieniutki albo na kostium kąpielowy lub na topik a to reszta ( sukienka na wieszaku aby pokazac jej lepsza strone ;-)) a i widze ze czarnej bluzki nie ma cholera chyba wykasowalam jutro zrobie nowe foto to wkleje

reklama
błe heheheh laska chyba do podpierania stropu lub dla emeryta :-D:-D:-D:-D:-D błe hehehehe ( ale jakos tych zdjęci dupna sorry)

szczerze to jawieksze obawy mialam co do spodni bo 7/8 to jakas dziwna długosc a przy moim 158cm to balam sie ze bede wygladac jak kaczka na podkurczonych nogach

Do góry