reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
no no Oliwia ciuszki bajerandzkie:tak::-) a te mini hmmmm.........
super.....

ja czekam na wyplate i wkoncu kupie sobie porzadne buty sportowe, chyba pumy....chyba ze znowu mi bedzie szkoda kasy i kupie w to miejsce ciuszki...:sorry2:

fajowe ciuszki OLIWIECZKA!!!
a ja w przyplywie energii i dobrego nastroju lkupilam sobie 2 pary butow i druga bluzke:-D
inumowilam sie do fryzjera na czwartek

korzystajac z tego ze moje dziecko spi i nie da sie dobudzic wklejam zdjatka zakupow

n

ja czekam na wyplate i wkoncu kupie sobie porzadne buty sportowe, chyba pumy....chyba ze znowu mi bedzie szkoda kasy i kupie w to miejsce ciuszki...:sorry2:

ja właśnie mam od 1,5 roku pumy i jestem super zadowolona....kocham te buty i chodziłabym w nich wszędzie...i nadal wyglądają jak nowe...
kiedyś żałowałam kasy na oryginalne buciki i mi sie rozpierniczały szybko, noga sie pociła i w ogóle...nigdy wiecej...:tak::tak:

Susu bardzo ładne bluzeczki i buciki:tak::-)
Oliweczka twoje zakupy też fajne już takie letnie;-), szczególnie mini, mojej córci się bardzo podobały:-D

Kupione przez Artura;-):-)

dwie bluzeczki sportowe

brązowa i zielona z różowym nadrukiem, na plecach też;-)

tunika-sukienka, a może spódniczka:-D

a to druga już na modelce

reklama
Miska to ci mąż, sam kupił?? ladne rzeczy szczegolnie ta spodniczko-tuniko-sukienka:-)
a moje mini...no coz...ostatni moment zeby sie tak ubrac bo pozniejszym wieku chyba nie wpada :-D:-)

Do góry