reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
A ja się muszę wybrać na zakupy, kupić jakaś kurtkę narciarska, bo płaszczyk sie nie nadaje na wyjazd w góry, do tego muszę jakieś rajstopy i leginsy kupić ciążowe, bo zwykłe mnie uciskają..

W Auchan jest sporo wyprzedaży, kupiłam młodej różowe z brokatowym napisem spodnie dresowe ze Scooby Doo za całe 13 zł,- marzenie Oliwki hehe, dorzucę do mikrofonu na urodziny.
No i kupiłam 3 pary rajstop z Woli za 7 zł.

Ostatnia edycja:
Agusiu fajny i bardzo praktyczny płaszczyk sobie zafundowałaś;-)

Kasiad dobre ceny jak za takie rzeczy:-) Victorowi też marzy się coś ze Scooby Doo, na razie ma tylko piżamkę, bo tylko to mi się udało na niego znaleźć:sorry:

Ja narazie kupiłam sobie kurtkę na narty i sukienkę na bal...

teraz szukam jakiś bluzek na ten mój coraz bardziej wystający brzuch, zastanawiam sie nad pasami ciążowymi, bo wykorzystam te bluzki co mam a "przerwę" jaka sie pojawia zakryje właśnie pas... spodni trochę mam, bo szwagierka mi pożyczyła 3 pary, 2 pary swoich, przechodzę do wiosny, gorzej będzie jak się ciepło zrobi, cosik będę musiała dokupić

Mysia pochwal się kreacją na bal;-) A rozwiązanie z pasami ciążowymi bardzo dobre, można tworzyć mnóstwo kreacji z dotychczasowych ubrań, o ile rozmiar w biuście się nie zmienia:-p

no właśnie te cycki ja muszę iśc koniecznie po 2 staniki bo moje mnie już wkurzają a ostatnio kupiłam sobie sukienkę i czekam na kurtkę.

Trendy mama Mała czarna na każdą okazję 6 kol L/XL (1410879214) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

LISA bądź piękna mamą wysyłka L 0 zł fiolet (1414116777) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zobaczymy jak leżt nie kupiłam od tej osoby tylko ze sklepu internetowego ale tu nie mam do niego linka bo to komp. teściówki.mam nadzieję że nie będę wyglądać jak na tym 2 zdjęciu bo tam jakoś mega grubo ta babka wyszła.

reklama
Do góry