reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Agusia, bardzo ladny plaszczyk. Buty z pewnoscia tez super.
W Auchan jest sporo wyprzedaży, kupiłam młodej różowe z brokatowym napisem spodnie dresowe ze Scooby Doo za całe 13 zł,- marzenie Oliwki hehe, dorzucę do mikrofonu na urodziny.
No i kupiłam 3 pary rajstop z Woli za 7 zł.
No i kupiłam 3 pary rajstop z Woli za 7 zł.
Ostatnia edycja:
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Agusiu fajny i bardzo praktyczny płaszczyk sobie zafundowałaś;-)
Kasiad dobre ceny jak za takie rzeczy:-) Victorowi też marzy się coś ze Scooby Doo, na razie ma tylko piżamkę, bo tylko to mi się udało na niego znaleźć
Kasiad dobre ceny jak za takie rzeczy:-) Victorowi też marzy się coś ze Scooby Doo, na razie ma tylko piżamkę, bo tylko to mi się udało na niego znaleźć
mysia23
mama dwójeczki
Ja narazie kupiłam sobie kurtkę na narty i sukienkę na bal...
teraz szukam jakiś bluzek na ten mój coraz bardziej wystający brzuch, zastanawiam sie nad pasami ciążowymi, bo wykorzystam te bluzki co mam a "przerwę" jaka sie pojawia zakryje właśnie pas... spodni trochę mam, bo szwagierka mi pożyczyła 3 pary, 2 pary swoich, przechodzę do wiosny, gorzej będzie jak się ciepło zrobi, cosik będę musiała dokupić
teraz szukam jakiś bluzek na ten mój coraz bardziej wystający brzuch, zastanawiam sie nad pasami ciążowymi, bo wykorzystam te bluzki co mam a "przerwę" jaka sie pojawia zakryje właśnie pas... spodni trochę mam, bo szwagierka mi pożyczyła 3 pary, 2 pary swoich, przechodzę do wiosny, gorzej będzie jak się ciepło zrobi, cosik będę musiała dokupić
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Mysia pochwal się kreacją na bal;-) A rozwiązanie z pasami ciążowymi bardzo dobre, można tworzyć mnóstwo kreacji z dotychczasowych ubrań, o ile rozmiar w biuście się nie zmienia
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no właśnie te cycki ja muszę iśc koniecznie po 2 staniki bo moje mnie już wkurzają a ostatnio kupiłam sobie sukienkę i czekam na kurtkę.
Trendy mama Mała czarna na każdą okazję 6 kol L/XL (1410879214) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
LISA bądź piękna mamą wysyłka L 0 zł fiolet (1414116777) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zobaczymy jak leżt nie kupiłam od tej osoby tylko ze sklepu internetowego ale tu nie mam do niego linka bo to komp. teściówki.mam nadzieję że nie będę wyglądać jak na tym 2 zdjęciu bo tam jakoś mega grubo ta babka wyszła.
Trendy mama Mała czarna na każdą okazję 6 kol L/XL (1410879214) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
LISA bądź piękna mamą wysyłka L 0 zł fiolet (1414116777) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zobaczymy jak leżt nie kupiłam od tej osoby tylko ze sklepu internetowego ale tu nie mam do niego linka bo to komp. teściówki.mam nadzieję że nie będę wyglądać jak na tym 2 zdjęciu bo tam jakoś mega grubo ta babka wyszła.
reklama