reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Mam nadzieję, że zła nie będzie, miałam na oku inną, ale niestety finansowo byśmy nie wydolili. Najważniejsze, że zamrażalnik jest no-frost i nie trzeba go rozmrażać, na tym najbardziej mi zależało, no i przy tym ma małe zużycie prądu :tak:

reklama
Lodówka dotarła, wygląda ładnie, choć mam pewnie "ale". Są różnice między zdjęciem za strony Beko, a lodówką i jej schematem z instrukcji obsługi. Nie ma w niej szuflad na warzywa i na drzwiach są 3 balkoniki zamiast 4. Nie jest to chyba brak, bo lodówka była oryginalnie zapakowana przez producenta, a na rysunku w instrucji jest dokładnie to samo, co w lodówce. Ale dlaczego w takim razie na stronie Beko jest inne zdjęcie i w opisie jest pojemnik na warzywa i komora 0, a ja mam tylko komorę 0 :confused: W każdym razie dzwoniłam do sprzedawcy, powiedział, że dośle mi pocztą kartę gwarancyjną i mam się skontaktować z punktem serwisowym gwarancyjnym i wyjaśnić tak sprawę.
No więc czekamy na gwarancję, ale doszliśmy do wniosku, że jeśli kupiliśmy model bez szuflad na warzywa, to damy sobie spokój i zostawimy to tak jak jest.

Kasiad dziwne.
Ale to błąd popducenta ewidentnie i powinni jakos zadośćuczynić.Nie da sie dołożyć tych szuflad jakos?

a na żywo oglądaliście lodówkę, czy tylko na zdjęciu ze sklepu internetowego?
producenci często przedstawiają zdjęcie, które później można znaleźć przy kilku modelach, a potem okazuje się, że diabeł tkwi w szczegółach:eek:

tam jest obok wymienione co posiada lodówka wiec nawet jakby zdjęcie sie nie zgadzało to opis powinien być odpowiedni a piszę ze ma komore na warzywa i owoce tylko nie wiadomo czy chodzi o samą przestrzeń czy te pojemniki i 4 szklane półki z możliwości regulacji też jestem ciekawa czy chodzi o te boczne czy jakie ? bo normalne są 3 prawda?

Miśka, nie oglądaliśmy tej lodówki na żywo, bo nie wiedzieć czemu, sklepy nie mają w swej ofercie lodówek pod zabudowę z no-frostem. Także pozostało nam tylko rozejrzeć się w w sklepach internetowych.
Ale opórcz zdjęcia w opisie wyraźnie Beko podaje, że są te nieszczęsne szuflady do warzyw, choć wydaje mi się, że to pomyłka, bo na samym dole ze względów technicznych musi być komora 0, więc wg mnie albo szuflady na warzywa albo komora ). W każdym razie lodówka już podłączona i jakoś szczególnie nie brakuje mi tych szuflad, jedną sobie przeniosłam ze starej lodówki i to mi nawet pasuje. Ale czwartego balkonika na drzwiach nie odpuszczę, bo jego akurat mi wyraźnie brakuje.
Podoba mi się, że w zamrażarce nie ma najmniejszego szronu, fajne to jest :-)

reklama
Do góry