reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Ulala telefonik Kasiad prześliczny :tak: Ja lubię takie ładne cacka, ale sama nie używam, wolę też jak najprostsze z tego powodu, że zwyczajnie nie mam czasu żeby siąść, czytać instrukcje czy uczyć się obsługi czegoś nowego :no: Albo mi się po prostu nie chce ;-)

Joasiek, ja też nie lubię czytać instrukcji, więc molestuję męża, żeby mnie nauczył obsługi :zawstydzona/y: On z takimi telefonami jest obeznany, więc dla niego to pestka.

Gosiu, napewno nie trzeba było wchodzić przez sto zakładek, żeby zadzwonić, przecież nowoczesne telefony też mają proste wybieranie, tylko trzeba się nauczyć jak go obsłużyć :tak: ale rozumiem, że można nie fascynować się takimi nowinkami sprzętowymi, mnie to chyba zaraził małżonek :-D

Mi się najbardziej podoba, że mogę smsy pisać własnym pismem penem do dotykowych ekranów i mi przerabia na pismo takie jak jest normalnie w telefonie i że jak przełożę telefon w poziom to cały obraz pulpitu też mi się przestawia :tak:

Mi się najbardziej podoba, że mogę smsy pisać własnym pismem penem do dotykowych ekranów i mi przerabia na pismo takie jak jest normalnie w telefonie i że jak przełożę telefon w poziom to cały obraz pulpitu też mi się przestawia :tak:
WoW super opcje:szok::tak: Świetny ten telefon sobie sprawiłaś:-)

Ja na studiach kupiłam sobie Simensa CX70 i pewnie mi posłuży dopóki mi się nie popsuje, bo wystarcza mi w pełni;-) Zegarek na wyświetlaczu ma duży, smsy wysyła, połączenia wykonuje i odbiera, nawet ma aparat, ale ja nie mam czasu go używać:-p

Dzis sobie poszalałam w galerii ;-)
spodniczka :-)(nareszcie taka jak chciałam) i 3 bluzeczki :-)
w tym szale wypuszczenia mnie z chaty ;-)zapomniałam obkupic meza:cool2::cool2::cool2::-D:-D

No w końcu i ja coś sobie kupiłam, 2 bluzki letnie (jedną z okazji chrztu) choć lato już się chyba powoli kończy? buuuu.....

ja wreszcie zakupiłam strój kapielowy:tak::-) taki tylko, że niebieski, no i zapłaciłam za niego 50% mniej niz normalnie:-D czyli 63,50

Załączniki

• 30.vanessa.jpg
    30.vanessa.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry