reklama
mysia23
mama dwójeczki
A ja ciągle zastanawiam sie nad laktatorem..moze bym sie tak nie zastanawiała gdybym miala poparcie..mama i maz uwazaja,ze jak bede miała mieć pokarm to bedzie i nic nie pomoze...a mnie jest trudno powiedziec mezowi,ze koniecznie ma mi dac pieniadza na ten sprzet (w koncu to ok 160zl u nas w sklepie, a na allegro zanim dostane to moze byc za pozno):-zawstydzona/y:
A ku mojemu zdziwieniu, na udach celulitis, ktory mialam w ciazy zniknal...w smie to praktycznie sladu nie ma...a jak zacze chodzic na basen i silownie to zniknie to co zostalo.Tak wiec smarowanie antycelulitem odpada, tylko nadal uzywam nivea Q10...
A ku mojemu zdziwieniu, na udach celulitis, ktory mialam w ciazy zniknal...w smie to praktycznie sladu nie ma...a jak zacze chodzic na basen i silownie to zniknie to co zostalo.Tak wiec smarowanie antycelulitem odpada, tylko nadal uzywam nivea Q10...
agusia9915
Matka wariatka
czy ktoras z mam ma pas poporodowy?
zamierzam kupic i nie wiem na co najlepiej patrzec jesli ktoras lutoweczka wie cos na temat pasa to prosze o opinie
zamierzam kupic i nie wiem na co najlepiej patrzec jesli ktoras lutoweczka wie cos na temat pasa to prosze o opinie
agusia9915
Matka wariatka
nie wytrzymałam i kupiłam taki
Pas Poporodowy Pani Teresa rozm. L + żel do mycia (176704973) - Aukcje internetowe Allegro
Pas Poporodowy Pani Teresa rozm. L + żel do mycia (176704973) - Aukcje internetowe Allegro
Miśka 5
Mamy lutowe'07
agusia pas na pewno ci się przyda. Ja po pierwszej córci nosiłam i efekt był, wróciłam w pasie do wcześniejszych gabarytów. Niestety po przeprowadzce pasa nie znalazłam jeszcze . Chodzę w gatkach wyszczuplajacych póki co, ale jak go nie znajde w tym tygoniu to tez musze kupic.
mysia23
mama dwójeczki
Ja nie mam pasa, nie wiem czy to skuteczne, ale pewnie doswiadczone mamusie coś wiedza o tym...
Ja osobiście zacznę ćwiczyć, bo uwielbiam sport i myślę,ze bez pasa tez wrócę do formy...poza tym tyle mamy wydatków,ze nie chce mężowi truć o kolejna kasę na coś dla mnie...a ja nie zarabiam
A wczoraj kupiłam sobie kostium na chrzciny..bo jak do tej pory to w nic sprzed ciąży eleganckiego sie nie mieszczę..szczególnie w pasie
Ja osobiście zacznę ćwiczyć, bo uwielbiam sport i myślę,ze bez pasa tez wrócę do formy...poza tym tyle mamy wydatków,ze nie chce mężowi truć o kolejna kasę na coś dla mnie...a ja nie zarabiam
A wczoraj kupiłam sobie kostium na chrzciny..bo jak do tej pory to w nic sprzed ciąży eleganckiego sie nie mieszczę..szczególnie w pasie
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Mysia, u mnie tak samo. Wszystko by było dobrze, gdyby nie te kilka cm za duzo w pasie. nie mam pojecia w co ja się ubiorę na święta. Jaki kostium kupiaś?
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja zabieram becikowe i jade w pniedzialek na zakupy a wygladac jak kobietka- bo jeszcze maz poszuka sobie innej ;-) w ciazy kupilam sobie tylko 3 pary spodni 2spodnice i jedna bluzke wiec teraz moge to nadrobic zreszta poniszczylam stare ciuchy aby po ciazy kupic nowe to bym moj male plan oby tylko cos w sklepach bylo
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja bym chciała przytyc, po ciazy schudłam tak ze 34 jest troszke luzny, w orsay udalo mi sie kupic spodniczke 34 i jest dobra!ale sie naprzymierzałam tych szmat, troszke garderobe odnowiłam