reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

ja tez nosze w nocy :laugh2: to mnie troche pocieszylas, ze moze nie bedzie tak zle. na razie smaruje oliwka i zwyklym balsamem, ale musze sie w sieci za czyms rozejrzec:tak:

reklama
A ja ciągle zastanawiam sie nad laktatorem..moze bym sie tak nie zastanawiała gdybym miala poparcie..mama i maz uwazaja,ze jak bede miała mieć pokarm to bedzie i nic nie pomoze...a mnie jest trudno powiedziec mezowi,ze koniecznie ma mi dac pieniadza na ten sprzet (w koncu to ok 160zl u nas w sklepie, a na allegro zanim dostane to moze byc za pozno):-:)zawstydzona/y:

A ku mojemu zdziwieniu, na udach celulitis, ktory mialam w ciazy zniknal...w smie to praktycznie sladu nie ma...a jak zacze chodzic na basen i silownie to zniknie to co zostalo.Tak wiec smarowanie antycelulitem odpada, tylko nadal uzywam nivea Q10...

u mnie tez ten ciazawy cellulit zniknal:tak: . ale smaruje avonem bo on tak fajnie ujedrnia i wysmukla. poza tym mam satysfakcje ze cos ze soba robie :laugh2:

czy ktoras z mam ma pas poporodowy?:confused:
zamierzam kupic i nie wiem na co najlepiej patrzec jesli ktoras lutoweczka wie cos na temat pasa to prosze o opinie:eek:

agusia pas na pewno ci się przyda. Ja po pierwszej córci nosiłam i efekt był, wróciłam w pasie do wcześniejszych gabarytów. Niestety po przeprowadzce pasa nie znalazłam jeszcze:szok: . Chodzę w gatkach wyszczuplajacych póki co, ale jak go nie znajde w tym tygoniu to tez musze kupic.

Ja nie mam pasa, nie wiem czy to skuteczne, ale pewnie doswiadczone mamusie coś wiedza o tym...
Ja osobiście zacznę ćwiczyć, bo uwielbiam sport i myślę,ze bez pasa tez wrócę do formy...poza tym tyle mamy wydatków,ze nie chce mężowi truć o kolejna kasę na coś dla mnie...a ja nie zarabiam:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

A wczoraj kupiłam sobie kostium na chrzciny..bo jak do tej pory to w nic sprzed ciąży eleganckiego sie nie mieszczę..szczególnie w pasie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mysia, u mnie tak samo. Wszystko by było dobrze, gdyby nie te kilka cm za duzo w pasie. nie mam pojecia w co ja się ubiorę na święta. Jaki kostium kupiaś?

a ja zabieram becikowe i jade w pniedzialek na zakupy a wygladac jak kobietka- bo jeszcze maz poszuka sobie innej ;-) w ciazy kupilam sobie tylko 3 pary spodni 2spodnice i jedna bluzke wiec teraz moge to nadrobic zreszta poniszczylam stare ciuchy aby po ciazy kupic nowe to bym moj male plan :laugh2: :laugh2: oby tylko cos w sklepach bylo:eek:

reklama
A ja bym chciała przytyc, po ciazy schudłam tak ze 34 jest troszke luzny, w orsay udalo mi sie kupic spodniczke 34 i jest dobra!ale sie naprzymierzałam tych szmat, troszke garderobe odnowiłam:tak:

Do góry